Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-29@05:09:01 GMT

۱۱۶ حزب دارای پروانه در کشور فعالیت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۹۰۳۹

به گزارش فارس، حمید ملانوری شنبه شب در حاشیه افتتاح یک مؤسسه کاریابی در این شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس قانون جدید که احزاب مکلف شدند خود را با آن تطبیق دهند تا الان ۱۱۰ حزب فعال از احزابی که قبلا دارای پروانه بودند خود را با این قانون تطبیق دادند و ۶ حزب هم جدیدا خود را با قانون جدید تطبیق داده و مجموعا ۱۱۶ حزب فعال دارای پروانه رسمی در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: احزاب می‌توانند در کنار فعالیت‌های که با محوریت خود انجام می‌دهند جبهه‌ها و اعتلاف‌هایی هم شکل دهند که تاکنون پنج جبهه شکل‌گیری شده و دارای فعالیت رسمی و قانونی هستند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: انتظاری که از احزاب می‌رود این است که همواره در طول سال به عنوان نمایندگان شایسته مردم روحیه مطالبه‌گری را بالا ببرند، دانش سیاسی مردم و رشد عقلانی جامعه را بالا ببرند و نسبت به مسائل مختلف کشور مطالبه‌گری کنند اما ما فعالیت احزاب را چند ماه منتهی به انتخابات می‌بینیم.

وی ادامه داد: امسال که سال انتخابات مجلس شورای اسلامی است از همین الان شاهد فعالیت احزاب در قالب همایش‌ها، نشست‌ها و طرح ایده‌هایی از سوی آن‌ها هستیم که بتوانند هم در مرحله اول بهترین‌ها را انتخاب و به عنوان کاندیدا معرفی کنند هم گروه‌های مختلف مردم را آماده و فعال کنند تا در انتخابات مشارکت کنند.

ملانوری اظهار کرد: مشروعیت نظام ما با مشارکت مردم رقم ‌می‌خورد در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای بوده‌ایم و به طور میانگین ۶۰ درصد مشارکت بوده است.

وی با اشاره به اوضاع سیاسی کشور در داخل و خارج و موقعیت فعلی کشور و دشمنی‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی ابراز امیدواری کرد، هوش و درایت مردم پشت سر مقام معظم رهبری حضور و مشارکت خوبی در انتخابات را رقم بزند و آن‌چه نیاز جامعه انقلابی ما ست بهترین انتخاب برای آن صورت گیرد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • انتخابات مجلس در فضایی امن و توأم با آرامش و با مشارکت خوب مردم برگزار شد
  • کسانی که می‌گویند احزاب وارداتی و غیربومی هستند، تاریخ سیاسی ایران را نخوانده‌اند
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • ایران اسلامی مرکزیت جبهه مقاومت است
  • فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است
  • ترکیه در آستانۀ انتخابات محلی و شهرداری‌ها
  • فعالیت ۱۱۷ واحد تولیدی دارای پروانه استاندارد در ایلام