Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@14:42:00 GMT

برگزاری کارگاه های مناسبتی در مکان های عمومی

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۹۹۹۲

برگزاری کارگاه های مناسبتی در مکان های عمومی

مدیر خانه نقاشی و نگارگری حوزه هنری اصفهان گفت: بزرگترین هدفی که حوزه هنری در خصوص خانه نقاشی و نگارگری دنبال می کند تربیت نیرو و تولید اثر است.

آزاده کوفی گر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بزرگترین هدفی که حوزه هنری در خصوص خانه نقاشی و نگارگری دنبال می کند تربیت نیرو و تولید اثر است، اگر چه ممکن است تربیت نیرو در دانشگاه ها یا مراکز آموزشی دیگر هم انجام شود اما آنچه در خانه نقاشی و نگارگری رخ می دهد جذب نیروهای تخصصی تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با همکاری نیروهای تخصصی جذب شده، برای برگزاری کارگاه ها و نشست های تخصصی برنامه ریزی می کنیم و در نهایت آثاری متناسب با اهداف حوزه هنری تولید می کنیم.

مدیر خانه نقاشی و نگارگری حوزه هنری اصفهان با بیان اینکه آموزشگاه ها بیشتر تمرکز خود را روی آموزش افراد قرار می دهند، اضافه کرد: کلیه اتفاقات تخصصی و حرفه ای تر که در حوزه نقاشی و نگارگری وجود دارد در خانه نقاشی و نگارگری حوزه هنری رخ می دهد.

کوفی گر بیان کرد: برگزاری نشست های تخصصی، همایش ها، جشنواره ها، برگزاری نمایشگاه های تخصصی و ورکشاپ ها از جمله فعالیت های تخصصی خانه نقاشی و نگارگری هستند.

وی در خصوص آثار تولید شده توسط خانه نقاشی و نگارگری گفت: آثار تولید شده علاوه بر اینکه متناسب با اهداف و شرایط حوزه هنری درخود حوزه مورد استفاده قرار می گیرند، در قالب نمایشگاه نیز برای همگان عرضه می شوند.

کوفی گر افزود: بخشی از آثار تولید شده توسط متخصصان خانه نقاشی و نگارگری را نیز به سایر استان ها ارجاع می دهیم.

مدیر خانه نقاشی و نگارگری حوزه هنری با اشاره به برنامه های پیش روی خانه نقاشی و نگارگری گفت: از جمله برنامه هایی که برای خانه نقاشی و نگارگری در نظر گرفته ایم برگزاری کارگاه های مناسبتی است که در مکان های عمومی برگزار می شوند.

کوفی گر افزود: برگزاری نشست های تخصصی ماهانه در حوزه نقاشی و نگارگری نیز از جمله برنامه هایی است که برای آینده در نظر گرفته ایم.

وی ادامه داد: انجام پروژه های مشترک با مراکزی که به لحاظ هدف و سیاست گذاری به حوزه هنری نزدیک هستند، نیز در دستور کار خانه نقاشی و نگارگری قرار گرفته است.

مدیر خانه نقاشی و نگارگری حوزه هنری اصفهان تصریح کرد: آنچه که  بیشتر روی آن تمرکز می کنیم تجزیه و تحلیل آثار هنری هنرمندان اصفهان است که چشم اندازهایی  به آینده هنر نقاشی و نگارگری دارد.

کد خبر 389384

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حوزه هنری برگزاری کارگاه هنر نقاشی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، مجموعه‌ای از آثار زنده‌یاد مکرمه قنبری معروف به ننه مکرمه شامل آثاری از دوره‌های مختلف کاری وی در نمایشگاهی تحت عنوان «قصه‌های دری‌کنده» در گالری سهراب به نمایش درخواهد آمد.

این نمایشگاه با همکاری خانه موزه مکرمه برگزار خواهد شد که در آن ۳۱ اثر روی دیوار خواهد رفت. همزمان با افتتاح این نمایشگاه مستندی از مکرمه به کارگردانی ابراهیم مختاری، با عنوان «مکرمه، خاطرات و رؤیاها» که در سال ۱۳۷۶ ساخته شده نیز نمایش داده خواهد شد.

استیتمنت نمایشگاه «قصه های دری‌کنده» رونوشتی از زنده‌یاد احمدرضا دالوند است که در مورد مکرمه نوشته شده است.

در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «مکرمه قنبری، نماینده فارغ البالی و رهایی ایماژهای هنرمندانه در زمانه ماست. او از پس تحمل رنج های بسیار به چنان خلوصی رسیده بود که می‌خواست در هذیان لذت بخش خلاقیت بی وقفه اش ما را نیز سهیم سازد.»

همچنین شهاب شاه‌پرویزی نویسنده و منتقد هنری در مورد مکرمه در چند سطر برای این نمایشگاه نوشته است: «آثاری که قصه یک دنیاست. دنیایی رنگارنگ. رنگارنگی کوچک که سروته‌اش به قدر روستای دری‌کنده بود. کوچکی که در ساحت تصویرگرایانه‌ مکرمه قنبری حامل قصه‌هایی عمیق است. قصه‌هایی فولکلور از ستیزه‌گران و ستیزه‌پذیرانِ ناچار. ستیزه‌ جهانی جبار با زنی تنها. زنی تنها و غریب در احاطه‌ی دیوچهره‌گان و اژدهارویان. آثار مکرمه در رنگ‌های روشن، در ساده‌گی طرح‌های بداهه و فیگورهای سوررئال؛ قصه‌ دردهایی است فراموش نشده. فراموش نشده‌هایی فراتر از مرزهای دری‌کنده، فراتر از مرزهای قراردادی، فراتر از مرزهای جنسیتی و حتی من و تو. مکرمه، نقاش درد تنهایی، غریبه‌گی و سردرگمی است؛ همان درد مشترک آدمی. شاعری که قلم‌مو را جایگزین قلم کرد.»

مکرمه قنبری معروف به ننه مکرمه متولد ۱۳۰۷ در دری‌کنده بابل، نقاش سبک پست مدرنیسم مازندرانی است که به خاطر نقاشی‌هایش به شهرت جهانی رسید. نقاشی‌های وی موجب شد تا به‌عنوان بانوی سال نقاش در سال ۲۰۰۱ توسط دوازدهمین کنفرانس ایران‌شناسی در دانشگاه دولتی سوئد، معرفی شود. مکرمه که تحصیلات دانشگاهی و سواد خواندن و نوشتن نداشت و دوره علمی نیز نگذرانده بود، در سن ۶۷ سالگی به‌خاطر فروخته شدن گاو محبوبش افسرده شد و برای رهایی از اندوه، به نقاشی پناه برد. او آنچه را که در دل داشت، روی دیوارهای خانه‌اش جان بخشید. خانه کوچک ۲۰۰ متری او در روستا امروزه به موزه ننه مکرمه تبدیل شده است و از آثار ملی ایران و جاهای دیدنی بابل به شمار می‌آید.

این نمایشگاه از هفتم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم اردیبهشت در گالری سهراب به آدرس خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر، پلاک ۱۴۲ برقرار است.

کد خبر 6086772

دیگر خبرها

  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • افتتاح نمایشگاه گروهی نقاشی «بهار رنگ ها» در برج آزادی
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • توقیف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در استان های غربی
  • بررسی امکان جریمه افراد بی‌خانمان در آمریکا
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • پیدا شدن نقاشی گمشده بعد از ۴ سال
  • افتتاح نمایشگاه «سفر آخر» در حوزه هنری