Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، یوسف افضلی، دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین با اشاره به انجام برنامه‌ریزی‌ها به منظور خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی اظهار داشت: در سامانه مواکب امسال ۳ هزار و ۷۳۸ موکب به ثبت رسید که از این بین پروانه فعالیت یک هزار و‌ ۸۰۰ موکب تاکنون صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فعالیت ۲۵۰۰ موکب برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین ۹۸
وی با بیان اینکه پروانه فعالیت ۸۳ موکب نیز در کمیسیون در حال بررسی است،افزود: امسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰ موکب به صورت قطعی در اربعین به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند که البته ممکن است تعداد این موکب‌ها پس از بررسی درخواست‌ موکب‌داران افزایش یابد.

۶۰ درصد‌موکب‌ها در مرزها مستقر می‌شوند
افضلی به تعداد موکب‌های مستقر در ایران و عراق اشاره کرد و گفت: با توجه به بازگشایی مرز خسروی، امسال علاوه بر مرزهای مهران، چذابه و شلمچه، در مرز خسروی نیز موکب‌ها مستقر خواهند شد که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها حدود ۶۰ درصد موکب‌ها در کشور و به ویژه نزدیک مرز به زائران خدمت می‌کنند.

دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه تعداد موکب‌های مستقر در مرز بیشتر است اما خدمت‌رسانی این موکب‌ها در عراق بیشتر خواهد بود، خاطرنشان کرد: در حوزه خدمت‌رسانی به زائران ۷۰ درصد موکب‌ها در عراق و ۳۰ درصد در کشور مستقر می‌شوند، به طوری که خدمت‌رسانی در عراق بیشتر از مرزها است درحالی که ۶۰ درصد موکب‌ها در مرزها مستقر خواهند بود.

توزیع روزانه‌ ۳ میلیون‌ و ۵۰۰ هزار پرس غذا بین زائران اربعین
وی با اشاره به اینکه امسال در بحث تغذیه و اسکان شاهد رشد خوبی خواهیم بود، گفت: در اربعین سال جاری موکب‌ها به صورت روزانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذا بین زائران توزیع می‌کنند. همچنین تعداد موکب‌های اسکان اربعین ۹۸ نیز افزایش یافته، به طوری که برای اسکان یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر برنامه‌ریزی شده است.

انتقال تجهیزات‌ موکب‌های اربعین به عراق در یک هفته
افضلی از آغاز انتقال تجهیزات موکب‌های اربعین به عراق از ۲۸ محرم خبر داد و افزود: موکب‌داران از ۲۸ محرم تا ۵ صفر یعنی از ۶ تا ۱۲ مهرماه می‌توانند تجهیزات و امکانات خود را از مرزهای ایلام، کرمانشاه و شلمچه به عراق منتقل کنند.

وی با اشاره به برخی مشکلات موکب‌داران در اربعین سال گذشته، خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای انتقال تجهیزات موکب‌ها پیش‌بینی شده و امیدواریم امسال بتوانیم رضایت‌ موکب‌داران را به همراه داشته باشیم. البته مشکلات اربعین سال گذشته نیز از سوی طرف عراقی ایجاد شده بود که امیدواریم امسال شاهد  تردد روان و بدون‌ مشکل باشیم.

آغاز خدمت‌رسانی موکب‌های اربعین از ۷ صفر/ آمادگی صحن حضرت زهرا (س) برای پذیرایی از زائران
دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین حسینی به زمان آغاز ارائه خدمات موکب‌های کشورمان به زائران حسینی اشاره کرد و گفت: موکب‌های مستقر در کشور از ۷ تا ۲۸ صفر به زائران پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند. موکب‌های داخل خاک عراق نیز از ۱۰ تا ۲۵ صفر فعالیت خواهند کرد.

افضلی در پایان به آمادگی صحن حضرت زهرا (س) در نجف اشرف و‌ صحن عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) در کربلا برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: امسال با توجه به تکمیل صحن حضرت زهرا (س) امکانات بهتری به زائران ارائه می‌شود. همچنین در کربلا بخشی از فضای صحن عقیله بنی‌هاشم (س) میزبان زائران پیاده‌روی اربعین می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین

                                                                   

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ داریوش امانی در نشست هماهنگی اربعین حسینی مرز مهران اظهار داشت: سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری بویژه ترمینال برکت و پایانه شهید سلیمانی، سایبان‌ها ، دوربین‌ها و تجهیزات برای خدمات رسانی به زائران در استان هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم اربعین امسال را با کیفیت‌تر از سال گذشته برگزار کنیم افزود: پیگیر واردات اتوبوس با توجه به کمبود ناوگان هستیم چرا که در حوزه حمل و نقل غیر از ایام اربعین برخی استان‌ها مثل ایلام با مشکل مواجه هستند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در ادامه عنوان کرد: سال گذشته بصورت میانگین بیشترین معطلی زائران برای انتقال ۲ ساعت بوده که امسال تلاش میکنیم این میانگین کاهش یابد.

امانی همچنین اضافه کرد: امسال با دولت عراق مذاکرات خوبی برای استقبال از سایر مرز‌های زمینی کشور غیر از مرز مهران انجام شده است.

دیگر خبرها

  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • استطاعت ٩٨ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • جانمایی مواکب در مرز مهران با شرایط جدید وفق داده شود
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • ترکیه اس-۴۰۰ را در مرز عراق مستقر می‌کند
  • ارمنستان : عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم