Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل حج و زیارت استان کرمان گفت: تا کنون بیش از 12 هزار نفر از استان کرمان برای پیاده روی اربعین در سامانه سماح ثبت نام کرده اند و تاکید می شود بدون ثبت نام در این سامانه کسی به مرزها مراجعه نکند چرا که دچار مشکل می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود عرب‌نژاد در گفت و گو با خبرنگار راه آرمان؛ اظهار کرد: برای سفر پیاده روی اربعین امام حسین(ع) همه زائران باید به سامانه سماح مراجعه و ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل حج و زیارت استان کرمان افزود: در حال حاضر 114 دفتر دائم و 10 دفتر موقت در سطح استان راه اندازی شده است و تقریبا در تمام شهرهای استان این دفاترآماده هستند ثبت نام از زائرین را انجام دهند.

عرب نژاد تصریح کرد: البته زائران می توانند از طریق اینترنت با وارد کردن اطلاعات گذرنامه ای و پرداخت مبلغ 25 هزار تومان خودشان نیز ثبت نام را انجام دهند که 22 هزار تومان از این مبلغ شامل بیمه و خدمات درمانی زائرین در عراق است.

وی به حادثه اخیر مجروح شدن چند زائر ایرانی در کربلا اشاره کرد و گفت: متاسفانه این زائران بدون ثبت نام در سامانه سماح به عراق رفته بودند و اکنون در زمینه هزینه های درمانی خود دچار مشکل هستند و خودشان باید این هزینه را پرداخت کنند.

مدیر کل حج و زیارت استان کرمان عنوان کرد: ثبت نام برای پیاده روی اربعین از اول شهریور ماه آغاز شده و تا چند روز قبل از اربعین ادامه دارد و ورود اولین گروه زائران به عراق 19 شهریور بوده است و تا 7 آبان ماه ادامه دارد و زائران می توانند حداکثر یک ماه در عراق باشند.

عرب نژاد در ادامه با تشریح توصیه های لازم برای ورود زائران به عراق، بیان کرد: داشتن گذرنامه که 6 ماه اعتبار داشته باشد برای زائران الزامی است و مردم بدون ثبت نام و نداشتن گذرنامه به مرزها مراجعه نکنند چرا که دچار مشکل می شوند و کسانی که بیماری خاص دارند حتما داروهای مورد نیاز خود را به همراه داشته باشند تا بتوانند این سفر را به سلامتی پشت سر بگذارند.

وی ادامه داد: ستاد اربعین کشور مرز ورود به عراق برای استان کرمان را مرز شلمچه اعلام کرده است اما اگر زائران از مرز دیگری عبور کنند نیز مشکلی پیش نمی آید مگر اینکه ترافیک شود و الزام برای عبور از مرز مشخص شده برای استان الزامی شود.

مدیر کل حج و زیارت استان کرمان در خصوص حمل و نقل زائران نیز عنوان کرد: اداره کل حمل و نقل و راه و ترابری استان طی جلساتی که با شرکت های اتوبوسرانی داشته، قرار شده است که هزینه اتوبوس های معمولی 135 هزار تومان و اتوبوس های وی آی پی 240 هزار تومان باشد واگر افراد به صورت اینترنتی ثبت نام کنند 10 درصد تخفیف می گیرند.

عرب نژاد تصریح کرد: در خصوص ارز همراه زائرین هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است و توصیه ما بر این است زائرین به اندازه کافی پول به همراه خود داشته باشند و فرقی نمی کند پول ایران باشد یا آن را تبدیل به دلار یا دینار کنند چرا که از اینجا تا مرز و از مرز تا شهرهای زیارتی هزینه به عهده خود زائران است.

وی در ادامه با بیان اینکه تا امروز 12 هزار و 454  زائر برای پیاده روی اربعین از استان کرمان در سامانه سماح ثبت نام کردند، خاطر نشان کرد: پیش بینی ما این است با توجه به اینکه امسال ویزا حذف شده است بیش از 80 هزار زائر از استان کرمان برای این سفر معنوی ثبت نام کنند.

مدیر کل حج و زیارت استان کرمان در پایان مطرح کرد: 36 موکب استان کرمان نیز در بحث اربعین فعال هستند که هنوز مکان آن ها توسط ستاد عتبات اعلام نشده است و تا دو روز بعد از اربعین موکب های ایران در عراق مستقر هستند و به زائرین خدمات رسانی می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم برای تجویز دارو به عطاری‌ها اعتماد نکنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سید مهدی هاشمی باجگانی گفت: گاهی در عطاری ها، دارو‌های غیرمجاز و ترکیبی، بدون اینکه مورد تایید وزارت بهداشت باشد، تجویز و عرضه می‌شود که از مردم درخواست می‌شود صرفا جهت دریافت دارو‌های تجویزی و نسخه شده توسط متخصصان طب سنتی به عطاری‌ها مراجعه کنند.   وی ادامه داد: در این زمینه مقرر شد بازرسی‌هایی به صورت مشترک توسط سازمان غذا و دارو، مراجع قضایی و اتاق اصناف صورت گیرد.   هاشمی افزود: مردم باید سایت‌های غیرمجاز مبلغ دارو و مواد آرایشی و بهداشتی را به پلیس فتا معرفی نمایند چرا که بسیاری از محصولات عرضه شده توسط این سایت ها، غیرقانونی و آسیب رسان به سلامت هستند.   وی بیان داشت: ترکیبات و دارو‌های تجویزی این افراد و سایت ها، غیراستاندارد است و مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست و مردم برای تهیه این موارد باید به مراجع تخصصی، پزشکان و یا سایت‌هایی که مورد تایید وزارت بهداشت هستند، مراجعه نمایند.   رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه در چند ماه اخیر، مشکل خاصی در زمینه توزیع دارو در استان نداشته ایم، اظهار داشت: در زمینه توزیع شیر خشک هم با توجه به اینکه سامانه‌های ثبت شیرخشک در استان فعال شده، تنها به افراد واجد شرایط بعد از ثبت در سامانه تیتک، تحویل می‌شود و مشکل خاصی در زمینه توزیع شیر خشک نداریم.

دیگر خبرها

  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • احداث پارکینگ با ظرفیت پذیرش ۱۰ هزار خودور زائران اربعین در پایانه مرزی مهران
  • نیازهای حمل و نقل سفر زوار اربعین در مریوان تامین شود
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • مردم برای تجویز دارو به عطاری‌ها اعتماد نکنند
  • ٨ اردیبهشت، موعد اعزام زائران کرماني به حج عمره
  • زائران کرمانی ۸ اردیبهشت به حج عمره اعزام می‌شوند
  • نقش مدیریت مردم در پیاده روی اربعین پر رنگ از پیش شود
  • استفاده از تمامی ظرفیتها برای میزبانی از بزرگترین پیاده روی جهان
  • بیش از ۶۰۰ مددجوی کرمانی مشمول عفو مقام معظم رهبری شدند