Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@13:47:46 GMT

۴۰ درصد از اراضی محدوده شهر سنندج اموال وقفی است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۴۰۹۴

۴۰ درصد از اراضی محدوده شهر سنندج اموال وقفی است

به گزارش ایکنا از کردستان، جلال شریعتی، رئیس شورای شهر سنندج دیروز، 23 شهریورماه در جلسه هم‌اندیشی شورای شهر سنندج با اعضای شورای افتا و روحانیت استان با اشاره به اینکه مسئله وقف یکی از سنت‌های حسنه است، اظهار کرد: 40 درصد از اراضی محدوده شهر سنندج موقوفه و جزء اموال وقفی است.

وی با تأکید بر حفظ اموال وقفی افزود: تمام نهادهای سازمان شهرداری از جمله سیما و منظر شهری، اتوبوسرانی، بازیافت و غیره در راستای رفاه و حفظ آسایش مردم فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر سنندج بیان کرد: در هر جایی که شهرداری و شورای شهر با اراضی اوقافی برخورد می‌کنند، دچار مشکل می‌شوند.

وی با بیان اینکه در بسیاری مواقع در عرصه‌های وقفی با شهرداری و شورای اسلامی همانند یک بنگاه برخورد می‌کنند، اعلام کرد: اگر اوقاف، حقوق خود را بدرستی دریافت کند، می‌تواند به نوعی به شهرداری نیز کمک کنند.

شورای روحانیت؛ ناظر شرعی بر مشکلات شهرداری

در ادامه ماموستا اقبال بهمنی، رئیس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سنندج گفت: هدف از برگزاری اولین جلسه شورای شهر سنندج با شورای افتای استان، همفکری در رفع مشکلات شهر سنندج توسط روحانیون و عضو شورای شهر است.

وی بیان کرد: شورای روحانیت به عنوان ناظر شرعی بر روی مشکلات شهرداری ابتدا با توجه به مسائل شرعی و دیدگاه امام شافعی مشکلات را مورد بررسی قرار می‌دهد.

ماموستا بهمنی بیان کرد: برخی از مسائل و موضوعات در زمینه مسائل فقهی پیش می‌آید که شورای روحانیت نمی‌تواند، بدون سند و مدرک و تحقیق آن را تأیید کند.

وی همچنین با اشاره به مسائل و مشکلات وقفی شهرستان سنندج که شورا و شهرداری با آن مواجه هستند، یادآور شد: شورای روحانیت زمانی می‌تواند به مسائل وقف ورود پیدا کند که وقف نامه هایی در اختیار داشته و طبق نظر واقف اقدام کند.

نهضت امام حسین(ع) برای تمام اقشار جامعه مفید است

در ادامه ماموستا سیداحسن حسینی، امام جمعه موقت سنندج هم در ادامه جلسه گفت: اگر از دیدگاه سنت و قرآن به این موضوع بنگریم قرآن و سنت رسول اکرم(ص) دو قلب سالم و مریض را مورد بررسی قرار داده است و در واقع افراد دارای قلب سالم به دور از کینه و حسادت در میان مردم ارائه خدمت می‌دهند و در روز قیامت نیز در حضور خداوند سربلند هستند.

وی افزود: با توجه به اینکه در ایام محرم قرار داریم باید از عاشورای حسینی درس گرفت چرا که نهضت امام حسین برای تمام اقشار جامعه مفید است و بهترین درس‌های زندگی در ایام محرم حاصل می‌شود.

امام جمعه موقت سنندج بیان کرد: امیدواریم شورای شهر خلف وعده نداشته باشند و امورات مردم را در اولویت فعالیت خود قرار بدهند چرا که در روز قیامت باید جوابگو باشند و برای رضای خداوند و ناامید نکردن مردم از هر نوع خدمتی کوتاهی نکنند.

وی بیان کرد: یکی از آثار و نشانه‌های قلب مریض خلف وعده نسبت به مردم و جامعه است، در این راستا مسئولان باید در تلاش باشند صادقانه مشکلات مردم را حل کنند.

یادآور می‌شود؛ در ادامه این جلسه حیدر مصطفوی، یکی از اعضای شورای افتا یادآور شد: جامعه روحانیون شهر سنندج در هر حوزه شهرداری و هر مسائلی با تحقیق و بررسی جوابگو خواهد بود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی وقف جلال شریعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زکات برای رفع مشکلات اجتماعی+ فیلم

 

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی رئیس شورای زکات کشور در جلسه شورای زکات استان گفت: زکات فریضه مهمی است که باید در سال جاری در راستای احیا و اجرای آن حرکت‌هایی صورت پذیرد.

وی افزود: در راستای انجام فریضه زکات، بایستی فرهنگ سازی و اعتمادسازی صورت بگیرد تا این وجه شرعی دریافت و در محل مناسب هزینه شود و ائمه جمعه و مسئولان می‌توانند با هزینه کرد صحیح آن، باعث اعتمادسازی در میان مردم شوند.

رئیس شورای زکات کشور اضافه کرد: زکات تنها بعد فقرایی ندارد بلکه می‌توان با مشکلات اجتماعی و عمرانی و اقتصادی با اولویت حل کرد. بخشی از آن برای فقرا و بخشی هم در عرصه‌های که مسائل اجتماعی دارند حل می‌شود.

وی اظهار کرد: زکات برای مردم ما هنوز در برخی از قسمت‌ها احساس ضرورت نشده در حالی که ما بسیاری از مشکلات را می‌توانیم حل کنیم. بُعد مذهبی و دینی زکات را درکنار مسائل و مشکلات اجتماعی ببینم تا مردم تمایل بیشتری به این امر داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین ربانی گفت: استان قزوین به لحاظ دریافت زکات از استان‌های دیگر بهتر است، اما با آنچه که باید باشد فاصله داریم و باید در این زمینه با همراهی مسئولان استان و همت ائمه محترم جمعه، کمیته امداد در این زمینه اهتمام مضاعفی بشود تا برای خدمت به محرومان و رفع برخی مشکلات اجتمایی و اقتصادی مردم موثر واقع شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی خوزستان به ۷۰ درصد رسید
  • تثبیت مالکیت و حد نگاری املاک و اراضی ادامه‌دار باشد
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی خوزستان
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی در خوزستان
  • پیشرفت ۲۰ درصدی اجرای قانون حدنگار در اراضی کشاورزی استان
  • تاکید رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برافزایش مشارکت مردم درصیانت از اراضی
  • امنیت و ایمنی اراضی کوره معک باید در دستور کار قرار گیرد
  • مصرف زکات برای رفع مشکلات اجتماعی+ فیلم
  • مدیران عمرانی و شهرداری کرمانشاه برای حل مشکلات مردم به خط شدند