Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-18@07:53:38 GMT

«فرزاد بی» را خودمان کلید می‌زنیم

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۴۲۰۸

وزیر نفت گفت: کنسرسیوم انگلیسی پرگس در حال حاضر فعال نیست، برای حل مشکل مالی خود، جلو نیامده که آن را حل و فصل کند و از نظر ما کوتاهی نیست؛ البته فعلاً جایگزینی برای آن نداریم.

به گزارش مهر، بیژن زنگنه وزیر نفت امروز در حاشیه مراسم «امضای قرارداد توسعه میدان گازی بلال با دو شرکت ایرانی» در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت حضور کنسرسیوم انگلیسی پرگس اظهار داشت: پرگس در حال حاضر فعال نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر، برای حل مشکل مالی خود، جلو نیامده که آن را حل و فصل کند و از نظر ما کوتاهی نیست؛ البته فعلاً جایگزینی برای آن نداریم و باید دید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، چه جایگزینی را برای آن در نظر دارد اما به طور کلی، در نظر داریم تا سرمایه مورد نیاز طرح‌های خود را از طریق بازار سرمایه تأمین کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت میدان گازی «فرزاد B» نیز توضیح داد: قصد داریم که اکتشاف توصیفی در این میدان را آغاز کنیم. اگر هندی‌ها طی فرصت چند ماهه مایل به حضور بودند، حاضریم با آنها کار کنیم؛ در غیر این صورت خودمان به شکل مستقل ورود می‌کنیم.

وزیر نفت با اشاره به نشست «اوپک‌پلاس» در ابوظبی گفت: اگر اعضای این نشست قصد کاهش تولید دارند، انجام دهند چرا که خود آنها بازار را خراب کرده و خودشان نیز باید آن را درست کنند البته باید دید با کاهش ۱.۸ میلیون بشکه در روز، چه تأثیری در بازار شاهد هستیم.

تکمیل فاز چهارم ستاره خلیج فارس بصورت مجازی

زنگنه با اشاره به اینکه فاز چهارم پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج‌فارس به طور مجازی در حال اجرا و تکمیل است، اظهار داشت: مجازی بودن به این معناست که در حال حاضر با ظرفیت ۴۲۰ هزار بشکه در روز، در حال فعالیت است که این رقم تا پایان سال جاری به ۴۸۰ هزار بشکه در روز می‌رسد. به این ترتیب، ما توانسته‌ایم با هزینه‌ای کمتر از ۱۰۰ میلیون دلار، عملاً ظرفیت فاز ۴ را در سه فاز تقسیم کنیم چرا که برای احداث یک فاز جدید، نَه امکان تأمین خوراک وجود دارد و نَه واحد یوتیلیتی؛ بنابراین علت اصرار برای اجرایی شدن فاز چهارم که هزینه‌ای حدود یک میلیارد دلار دربر دارد، مشخص نیست.

وی با بیان اینکه مجموعه پالایشگاه‌های سیراف با دستور رئیس‌جمهوری در مراحل آخر هماهنگی به منظور تأمین مالی است، افزود: قصد داریم تا سرمایه مورد نیاز این طرح را از طریق بازار سرمایه تأمین کنیم که در همین راستا هماهنگی‌های لازم نیز با بورس، بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان هفته جاری، این بررسی‌ها و جلسات نهایی شود.

وزیر نفت در این رابطه ادامه داد: سرمایه‌گذاران این طرح مایل هستند تا با استفاده از نفتای تولیدی نهایی این طرح، اقدام به احداث طرح‌های پتروشیمی کنند که به نظر می‌رسد یک طرح اقتصادی است.

این عضو کابینه دولت دوازدهم درباره اساسنامه شرکت ملی گاز که اخیراً در دستور کار مجلس قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: طرحی که در مجلس درباره اساسنامه شرکت ملی گاز وجود دارد،  به شرکت ملی گاز ایران امکان می دهد تا به بخش بالادستی صنعت نفت و گاز ورود کند.

 

نیاز ارزی شرکتهای داخلی برای توسعه میدان بلال

زنگنه اظهار داشت: ارزش کنونی قرارداد توسعه میدان گازی بلال ۴۴۰ میلیون دلار است که البته رقم نهایی بر اساس برگزاری مناقصات و تایید شرکت ملی نفت ایران به طور دقیق مشخص می شود. نکته ای که وجود دارد این است که اقدامات این پروژه به شرکت های داخلی سپرده می شود که این شرکت ها نیز مقداری نیاز ارزی دارند که تامین می شود. 

برای حضور چین در فاز ۱۱ در حال رایزنی برای حل مشکل هستیم

وی در پاسخ به اینکه آیا شرکت سی.ان.پی.سی چین به طور رسمی اعلام کرده که درفاز ۱۱ پارس جنوبی فعالیت نمی کند، گفت: رسما اعلام نکرده و عملا در حال خروج از این قرارداد است. البته در حال صحبت کردن با این شرکت هستیم تا به طور مسالمت آمیز مشکل ایجاد شده را حل و فصل کنیم. 

به گفته این مقام مسوول اعطای ۱۵ میلیارد دلاری فرانسه به ایران نشان از کاهش تحریم های نفتی نیست؛ انتظار داشتیم تحریم های نفتی علیه ایران کاهش یابد تا بتوانیم نفت بیشتری بفروشیم.

سوخت گیری با کارت سوخت شخصی هیچ محدودیتی ندارد

وزیر نفت درباره کاهش امکان سوختگیری با کارت سوخت جایگاه داران توضیح داد: اینکه گفته می شود سهمیه ها را کاهش دادیم یک برداشت غلط است. ما سهمیه سوخت مصرف کنندگان را کاهش ندادیم. مردم با استفاده از کارت سوخت شخصی خود هر میزان که می خواهند می توانند سوختگیری داشته باشند. این در حالی است که اغلب افراد از کارت جایگاه داران استفاده می کنند و این موضوع نقض غرض ما از به کار گیری کارت سوخت شخصی در روند سوختگیری است. 

وی افزود: طبق آنچه به ما ابلاغ شده است تمامی دارندگان خودرو باید کارت سوخت داشته باشند و با استفاده از کارت سوخت شخصی خود سوختگیری کنند.  طی یک تا ۲ روز آینده در ۹ کلانشهر همگی دارای کارت سوخت می شوند. در روز امکان صدور ۴۰ تا ۵۰ هزار کارت سوخت را داریم، به این ترتیب هنوز عده ای کارت سوخت ندارند. البته هنوز یک میلیون کارت سوخت در بادجه های پست معطل دریافت از سوی دارندگان آن است چرا که برخی آدرس صحیح به پست نداده اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بیژن زنگنه وزیر نفت فرزاد بی سامانه سماح آرامکو عربستان اسدالله عسگراولادی رستاخیز علیرضا فغانی علیرضا علیفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری؛ تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می شود

تین نیوز

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: با پیاده سازی و حذف فرآیندهای سنتی، کارت سوخت کمتر از ۱۰ روز به دست متقاضیان خواهد رسید.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس؛ جعفر سالاری نسب اعلام کرد: در صورت پیاده سازی و حذف فرآیندهای سنتی و یکپارچه کردن فرآیندها کارت سوخت قطعا کمتر از ۱۰ روز به دست متقاضیان خواهد رسید.
وی با بیان اینکه کارت سوخت اضطراری جایگاه ها نیز همچنان وجود خواهد داشت، افزود: زمان تولید کارت سوخت توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی بیشتر از ۴۸ ساعت زمان نمی برد.
محمد صادقی مدیر سامانه هوشمند سوخت نیز در گفت وگویی از افزایش تولید کارت سوخت خبر داد و گفت: روزانه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار نفر از هموطنان متقاضی ثبت نام و دریافت کارت سوخت هستند.
وی افزود: سال گذشته ۱۴۰۲ بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار درخواست برای دریافت کارت سوخت در سامانه هوشمند سوخت به ثبت رسید که تعداد کارت های تولید شده بیش از ثبت نام بود و حدود ۴ میلیون کارت سوخت در سال گذشته تولید شده است.
مدیر سامانه هوشمند سوخت با بیان اینکه از ابتدای امسال ۱۰۵ هزار درخواست برای دریافت کارت سوخت ثبت شده که همه این آمار در روند تولید قرار گرفته است، بیان کرد: هم اکنون حدود ۳۱ میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در تولید کارت سوخت وجود ندارد.
صادقی گفت: سال گذشته روزانه توان ۲۰ تا ۲۵ هزار کارت سوخت وجود داشت، اما با ورود تجهیزات جدید این ظرفیت به حدود ۸۰ هزار کارت در روز می رسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی در ۶ بانک کلید خورد
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟
  • ماجرای کارت سوخت و مالیات مهریه!
  • فوری؛ تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می شود
  • امکان تولید ۸۰ هزار کارت سوخت در روز
  • تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می‌شود
  • ثبت نام کارت سوخت اینترنتی می‌شود
  • سه سوت کارت سوخت بگیر / درخواست‌ها اینترنتی می‌شود!
  • صدور کارت سوخت در حداقل زمان ممکن انجام می شود
  • وزارت نفت : درخواست صدور کارت سوخت اینترنتی می‌شود