Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@11:58:08 GMT

دولت عربستان مخالف اخراج برانکو از الاهلی

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۵۸۱۵

بحث اخراج سرمربی کروات الاهلی ممکن است از سوی مسئولان دولت عربستان وتو شود.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال الاهلی شب گذشته (شنبه) در لیگ حرفه‌ای فوتبال عربستان و در دیداری خانگی مقابل الوحده تن به شکست ۲ بر یک داد تا برانکو ایوانکوویچ، سرمربی کروات این تیم با توجه به نتایج کسب کرده، در تنگنای بیشتری قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه‌های عربستانی مدعی شده‌اند که مدیران باشگاه الاهلی اقدام به اخراج برانکو کرده‌اند، هر چند باشگاه الاهلی هنوز اعلام رسمی در این خصوص نداشته است.

یک خبرنگار عربستانی در گفتگو با «تسنیم» گفت: دولت عربستان ممکن است تصمیم مدیران باشگاه الاهلی مبنی بر اخراج برانکو ایوانکوویچ را وتو کند، چون باشگاه الاهلی باشگاهی دولتی است و دستمزد این سرمربی کروات مستقیماً توسط دولت پرداخت می‌شود. مسئولان دولتی به اطلاع مدیران باشگاه الاهلی رسانده‌اند در صورتی که قادر به پرداخت غرامت اخراج این سرمربی الاهلی نیستند، نمی‌توانند برانکو را اخراج کنند. دولت مسئول پرداخت دستمزد این سرمربی کروات است، اما مسئولیتی در قبال پرداخت رقم غرامت اخراج او ندارد.

این خبرنگار عربستانی همچنین خبر داد برانکو با برخی بازیکنان تیم اختلاف دارد به خصوص عمر السومه. سرمربی پیشین پرسپولیس پیش از این گفته بود اگر السومه با نیمکت‌نشینی مشکل دارد، به او باید بگویم که بازیکنان ملی‌پوش دیگری هم نیمکت‌نشین هستند.

برخی رسانه‌های عربستانی از کلارنس سیدورف هلندی، رامون دیاس آرژانتینی و کریستین گراس سوئیسی به عنوان اصلی‌ترین گزینه‌های جانشین‌های برانکو در الاهلی یاد کرده‌اند. الاهلی با سرمربیگری برانکو از سه بازی اول خود در فصل جدید لیگ حرفه‌ای عربستان تنها چهار امتیاز کسب کرده است و در رده هفتم جدول جای دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: برانکو اخراج الاهلی عربستان تابناک ورزشی سامانه سماح آرامکو عربستان اسدالله عسگراولادی رستاخیز علیرضا فغانی علیرضا علیفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درخواست‌ها و فراخوان‌های بین‌المللی برای متوقف کردن طرح انتقال اجباری پناهجویان به رواندا توسط انگلیس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این درخواست‌ها و فراخوان‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که پارلمان انگلیس قانونی را که نخست وزیر ریشی سوناک آن را تاریخی خوانده است، به تصویب رساند.
پس از ماه‌ها جدال، پارلمان انگلیس در دوشنبه شب و بامداد روز بعد، این لایحه را که به دولت اجازه می‌دهد پناهجویانی را که به طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند اخراج کند، به تصویب رساند. این لایحه برای اجرایی شدن به مهر و تأیید سلطنتی - که یک اقدام تشریفاتی است - نیاز دارد.
دولت امیدوار است که اخراج‌ها را طی ۱۰ تا ۱۲ هفته آغاز کند.
رشی سوناک در بیانیه‌ای در اوایل صبح روز سه‌شنبه گفت: تصویب این قانون تاریخی نه تنها گامی رو به جلو است، بلکه نقطه عطفی در معادله جهانی مهاجرت نیز به شمار می‌رود.
او افزود: این قانون به طور واضح می‌گوید که اگر به طور غیرقانونی به اینجا (انگلیس) بیایید، نمی‌توانید بمانید.
در پی این اقدام، سازمان ملل که پیش‌تر به شدت از این طرح انتقاد کرده بود، از لندن خواست تا برنامه خود را تجدید نظر کند.
کمیسر عالی حقوق بشر، فولکر تورک، و همتای او در امور پناهندگان، فیلیپو گراندی، از دولت خواستند تا به جای این طرح، اقدامات عملی برای مقابله با جریان‌های غیر قانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به حقوق بین‌الملل حقوق بشر انجام دهد.
کمیسر حقوق بشر شورای اروپا، مایکل اوفلاهرتی، این قانون را حمله‌ای به استقلال عدالت خواند.
شورای اروپا که ۴۶ عضو از جمله انگلیس دارد، متولی کنوانسیون اروپایی حقوق بشر است. این کنوانسیون در ژوئن ۲۰۲۲ در آخرین لحظه جلوی اولین پرواز برنامه‌ریزی شده به رواندا را گرفت.
در مقابل، گروه‌های حقوق بشری که از مدت‌ها پیش با این طرح مخالف بوده‌اند، به شدت از تصویب آن انتقاد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند
  • مخالف آشکار دولت رئیسی با تعطیل شدن روز شنبه /از مجلس تعجب می کنیم!
  • انتقاد عربستانی‌ها از غرور سرمربی الهلال
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • مشکل عجیب یونایتد برای اخراج تن‌هاخ: مربی نیست!
  • ابراز تمایل ستاره سیتی برای حضور در عربستان
  • حرفهای متواضعانه اوسمار در تمجید از یحیی و برانکو
  • یک ماه تا اخراج یا ادامه همکاری؛ منچستریونایتد به سراغ بررسی آینده اریک تن هاخ رفت
  • رسمی؛ فابیو کاناوارو سرمربی اودینزه شد