Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده انتظامی استان اصفهان با تاکید بر لزوم برنامه ریزی جدی برای تسریع در امداد رسانی به مصدومان حوادث رانندگی، از ثبت بیش از ۵۰ درصد متوفیان حوادث رانندگی در بعد از وقوع تصادف خبر داد. تاریخ انتشار: 14:23 - 24 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۶۲۲

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،سردار" مهدی معصوم بیگی" در آیین تکریم و معارفه رؤسای پلیس راهور قدیم و جدید فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: در مدیریت تصادفات ۲ رکن اساسی وجود دارد که یکی از آن‌ها مربوط به قبل از تصادف و دیگری مربوط به بعد از تصادف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در رکن قبل از وقوع تصادف که در آن راه، خودرو و راننده دخیل هستند علی رغم پیشرفت‌هایی که داشتیم هنوز نیازمند بهبودی هستیم و آن طور که باید و شاید در توسعه فرهنگ رانندگی، ایمنی برخی از راه‌ها و خودرو‌ها توفیق زیادی حاصل نشده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان اذعان داشت: رکن بعد از تصادف عبارت است از انتقال به موقع حادثه دیدگان ناشی از تصادف به بیمارستان که بایستی با سرعت بیشتری انجام شود.

این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: هرچند که اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده، اما آمار‌ها حاکی از آن است که بیش از ۵۰ درصد متوفیان حوادث رانندگی در بعد از وقوع تصادف جان خود را از دست داده اند و این موضوع نشان می‌دهد که در این خصوص نیاز به برنامه ریزی جدی برای تسریع در امدادرسانی به حادثه دیدگان و انتقال به موقع آن‌ها به بیمارستان‌ها هستیم.

سردار معصوم بیگی در ادامه به اهمیت جایگاه پلیس راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و اظهار داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی در حقیقت نقطه تماس مستمر نیروی انتظامی با بطن جامعه به شمار می‌آید و یکی از یگان‌هایی است که بدون انقطاع با مردم ارتباط دارد و باید گفت، از زمانی که مردم بیدار می‌شوند تا زمانی که شب به منزل می‌روند ماموران پلیس راهور را بر سر خیابان‌ها و چهار راه‌ها مشاهده می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان، پلیس راهور را سمبل و نماد تعامل نیروی انتظامی با مردم توصیف کرد و اظهار داشت: این مجموعه آنقدر مهم است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جایی فرمودند: «من دغدغه دارم نسبت به آمار جان باختگان تصادفات، بروید و رویش کار کنید تا این آمار کاهش پیدا کند».

وی افزود: البته کاهش جان باختگان ناشی از تصادفات نیازمند یک کار تعاملی است و در این راستا هم مردم و هم سایر دستگاه‌های دخیل در امر ترافیک از جمله حوزه مدیریت حمل و نقل و راهداری، حوزه پایانه‌ها و شهرداری‌ها بایستی تلاش بیشتری داشته باشند تا این هدف محقق شود.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه بخشی از ماموریت پلیس راهور این است که میزان وقوع تصادفات و جان باختگان ناشی از آن به حداقل ممکن برسد گفت: در این راستا اقدامات نوآورانه و خلاقانه خوبی در مجموعه پلیس راهور استان انجام شده و امروز اصفهان از معدود استان‌هایی است که به صورت متوالی و مستمر کاهش جان باختگان ناشی از تصادفات را داشته است.

وی وضعیت تصادفات استان را نسبت به میانگین کشوری مطلوب عنوان کرد و افزود: آمار‌های موجود نشان می‌دهد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت کشور در سال ۹۷ به طور میانگین ۲۱ نفر جان خود را در تصادفات از دست داده اند که این عدد در استان اصفهان ۲۰ نفر بوده است.

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: همچنین در این بازه زمانی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفرجمعیت کشور به طور میانگین ۴۵۰ نفر در اثر تصادفات مصدوم شدند که این رقم در استان اصفهان نیز ۳۵۰ نفر بوده است.

سردار معصوم بیگی خاطر نشان کرد: با این وجود معتقدم استان اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی بایستی نقش متفاوت تری در زمینه توسعه فرهنگ ترافیک ایفا کند و از مردم این استان انتظار می‌رود که فرهنگ رانندگی آنان متفاوت باشد به طوری که دیگران بتوانند این تفاوت را با تمام وجود حس کنند.

این مقام ارشد انتظامی، سرهنگ "رضا رضایی"، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سابق فرماندهی انتظامی استان اصفهان را یکی از افسران کاردان، زحمت کش و مردم دار توصیف کرد و گفت: لازم می‌دانم که به وی خدا قوت گفته و از زحماتش تشکر ویژه داشته باشم.

وی ادامه داد: مطمئناً حفظ وضعیت کاهش تصادفات در طی سالیان متمادی کار بسیار مشکلی است که سرهنگ رضایی با داشتن تجربه و دانش مفید توانسته بود آن را محقق کنند و برای اینکه این روند استمرار داشته باشد نیاز به فردی با ویژگی‌های منحصر به فرد بودیم و نهایتاً سرهنگ" محمد رضا محمدی" که در استان‌های مختلف مسئولیت داشته و آخرین مسئولیت وی ریاست پلیس راهور استان گیلان بود برای این سمت انتخاب شد که امیدوارم با کمک همکاران خود در مجموعه پلیس راهور استان و دیگر دستگاه‌های دخیل در امر ترافیک برنامه‌های این پلیس را با شتاب و سرعت بیشتری به پیش ببرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حوادث تصادف فوتی پلیس راهور اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۵۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی

سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه اول و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی افزود: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشته بود.

وی با بیان اینکه رنج سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رنج سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود که انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌کنند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فروردین ماه را شامل می‌شود.

سرهنگ قنبرزاده به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و عدم توجه به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است

وی کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست بطوریکه که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهارداشت: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است بطوریکه در در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولین در این راستا برنامه ریزی جدی نمایند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش یافته است

سرهنگ قنبرزاده ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیق گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز،۱۲۵ مورد نموره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روان گردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • آخرین آمار فوتی‌ تصادفات در تعطیلات نوروزی
  • اعلام آخرین آمار فوتی های ناشی از تصادفات در تعطیلات نوروز / ۱۰۶۵ نفر جان باختند
  • آخرین آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در تعطیلات نوروز اعلام شد
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • آمار سازمان پزشکی قانونی؛ نوروز امسال هزار و ۶۵ نفر در تصادفات جان باختند
  • برخورد مرگبار جرثقیل نیسان با عابر پیاده
  • تصادف در محور بروجن به لردگان دو فوتی برجای گذاشت