Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@02:32:04 GMT

سحر خدایاری و دردی به نام "عوض شدن صورت مسأله"

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۶۱۵۷

سحر خدایاری و دردی به نام 'عوض شدن صورت مسأله'

آفتاب‌‌نیوز :

ماجرای "سحرخدایاری" - دختر عاشق فوتبال که در مقابل دادسرا خودسوزی کرد و درگذشت - اینک به نقل محافل تبدیل شده است و صد البته بحث های انحرافی، جای اصل بحث را گرفته است؛ انگار نه انگار که در این میان یک انسان جان باخته است!

دعوا بر سر این است که آیا برای او 6 ماه حبس بریده بودند یا نه؟ آیا فلان رسانه این خبر را منتشر کرده بود یا نه؟ با رسانه های منتشر کننده خبر چه کنیم؟ چرا فلان نماینده مجلس در این باره فلان حرف را زد؟ فلان بازیگر در اینستاگرامش در این باره چه نوشت؟ آیا سحر خدایاری تعادل روانی داشت یا نه؟ در بازجویی ها با او چگونه رفتار شده بود؟ حتی پای پدر پیرش را نیز به میان کشیدند تا او علیه کسانی که از این ماجرا بهره برداری سیاسی کرده اند بیانیه وار حرف بزند و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. .

اما هیچ کدام از رسانه های رسمی و مسؤولان و نمایندگانی که این روزها درباره سحر خدایاری با هم بحث و جدل می کنند و به هم می تازند، به این نمی پردازند که اساساً چرا باید او را بازجویی و محاکمه می کردند که کار به اینجا بکشد یا نکشد؟



مگر در دانشکده های حقوق تدریس نمی کنند که «جرم، فعل یا ترک فعلی است که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد»؟
سحر خدایاری چه فعل یا ترک فعل مجرمانه ای مرتکب شده بود که باید دستگیر می شد و کارش به پلیس و دادسرا کشیده می شد و بعد درگیری و توهین به مأموران پیش می آمد و نهایتاً هم خودش را آتش می زد؟!

در کدام یک از متون حقوقی نظام جمهوری اسلامی ایران آمده است که ورود زنان به استادیوم ها جرم است و مجازات دارد؟
اشتباه نکنید! در این نوشتار درباره خوب یا بد بودن حضور زنان در استادیوم ها بحث نمی کنیم، حرف بر سر این است که در حال حاضر همه درباره چیزی بحث می کنند و عده ای هم برخورد عملی می کنند که اصلاً در قانون جرم انگاری نشده است.

اگر نیک بنگریم، سحر خدایاری باید به عنوان شاکی به دادسرا می رفت نه به عنوان متهم. اگر مأموری مانع از ورود او به استادیوم می شد، این سحر خدایاری بود که باید به قوه قضائیه شکایت می برد که ضابطتان مستند به کدام ماده قانونی مرا منع کرده است؟ نه این که او را به عنوان متهم بگیرند!

"عوض شدن صورت مسأله" درد بزرگ جامعه ماست و درد بزرگ تر این که خیلی جدی درگیر "مسأله تحریف شده" می شویم و مدام این ماجرا تکرار می شود.

منبع: عصرایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سحر خدایاری قوه قضائیه خودسوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مسئول تیم بسیج جامعه پزشکی اعزامی گفت: پزشکان متخصص اطفال داخلی و زنان و زایمان در این تیم همراهی کردند.
مودت افزود: طرح بسیج پزشکی با هدف حفظ و ارتقای تندرستی مردم به صورت مداوم با همراهی پزشکان بسیجی در مناطق مختلف روستایی استان انجام می‌شود.
وی ادامه داد: با سفر یک روزه پزشکان به این دهستان، ۲۰۰ نفر به صورت رایگان ویزیت شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی
  • عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • آموزش و پرورش پله اول حفظ حجاب
  • قارچ خودرو نخورید
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد
  • یکی از رسالت‌های مهم الهی، مسأله عفاف و حجاب در جامعه است
  • دفاع از قانون حجاب به خواست مردم
  • مقوله حجاب ورای یک مسأله اجتماعی است