Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده از مهرماه امسال امضای الکترونیک در سامانه جامع تجارت رونمایی می‌شود و از این پس ثبت سفارش کالا با استفاده از این امضاء اجرایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، علی رهبری امروز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین حوزه‌هایی که در مرکز توسعه تجارت الکترونیک پیگیری شده، راه‌اندازی امضای الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آذرماه ۱۳۹۷ که مدیریت سامانه ثبت سفارش به این مرکز سپرده شد، تلاش کردیم مشکلات موجود در آن را رصد کرده و ۱۶ فرآیند جدید به این سامانه اضافه کنیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر امکان ذخیره برخط داده‌ها فراهم شده و امکان خطا به حداقل رسیده است. با اجرایی شدن موضوع امضای الکترونیک ثبت سفارش نیز از این طریق اتفاق خواهد افتاد.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک با بیان این‌که در سال ۱۳۹۷ رقم تجارت الکترونیک کشور به حدود ۲۰۸ هزار میلیارد تومان رسید، بیان کرد: متوسط مبلغ هر یک از این تراکنش‌ها ۱۸۷ هزار تومان بوده و تعداد کل آنها نیز از یک میلیارد بالا رفته است.

رهبری با اشاره به اهمیت سیاست‌گذاری و تنظیم مقررات در حوزه تجارت الکترونیک، تصریح کرد: تاکنون ما توانسته‌ایم طرح تسهیل شروع به کار کسب‌وکارهای الکترونیکی، طرح نظارت هوشمند و آیین‌نامه پلت‌فرم‌ها را نهایی کنیم و در این زمینه یک سامانه یکپارچه نظارت و یک سامانه پایشگر سیستمی و هوشمند فعال شده است.

به گفته وی، سامانه جامع تجارت و سامانه تدارکات الکترونیکی نیز برای مدیریت در دستور کار قرار گرفته‌اند تا با استفاده از آنها معاملات مجهز به امضای الکترونیکی شود. در حال حاضر ۱۱۰ هزار بارنامه در طول روز به شکل برخط ثبت اطلاعات می‌شوند و امیدواریم به زودی بازرگانان نیز با استفاده از این امضای الکترونیک کار خود را پیگیری کنند.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک با بیان این‌که این مرکز جزو نخستین مراکز دولتی خواهد بود که در آن اسناد مالی و اداری به امضای الکترونیک مجهز شده و استفاده از کاغذ در آن کنار می‌رود، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال مقدمات این موضوع فراهم شده و استفاده از کاغذ حذف خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره‌ چگونگی امکان‌پذیر شدن نظارت بر رمز ارزها نیز توضیح داد: با توجه به این‌که این ارزها بدون آنکه طرف معامله مشخص باشد، جابه‌جا می‌شود نمی‌توان بر آن نظارت همه‌جانبه‌ای داشت، اما این موضوع که رمزارزها در دوران تحریم چه کمکی به ما می‌تواند بکند نیاز به تحقیق و بررسی جدی دارد که امیدواریم با راه‌اندازی یک کارگروه جدی مسائل مربوط به آن بررسی شود.

نکاتی درباره سکه ثامن

رهبری درباره آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن نیز اظهار کرد: سکه ثامن تمام قواعد را رعایت کرده بود و تا خردادماه ۱۳۹۷ هیچ شکایتی از این سامانه وجود نداشت، اما پس از آن متوجه فروش سکه در این سایت شدیم و تذکراتی را در این زمینه ارائه کردیم. به دنبال اتفاقاتی که در این پرونده رخ داد ما رتبه‌بندی کسب‌وکارهای اینترنتی را در دستور کار قرار دادیم تا صرف دریافت نماد اعتماد به معنی قابل اعتماد بودن کامل سایت نباشد و براساس رتبه‌بندی مخاطبان شرایط را بسنجند.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک اضافه کرد: در سکه ثامن سیستم کاری این طور بود که سکه را از مالک می‌خریدند اما از او تحویل گرفته نمی‌شد ولی وقتی ارزش سکه بالا می‌رفت، پول آن به خریدار می‌رسید که چنین مساله‌ای می‌تواند به کلاهبرداری منجر شود. متاسفانه کلاهبرداران شیوه‌های مختلف را برای آغاز کارشان انتخاب می‌کنند، اما ما به دنبال آن هستیم که با نماد الکترونیک و رتبه‌بندی سایت‌ها، میزان امکان کلاهبرداری‌ها را کاهش دهیم.

وی همچنین از پیگیری طرح مدیریت متمرکز پیش‌فروش‌ها خبر داد و گفت:‌ اولین بازاری که در این زمینه به آن ورود کردیم، حوزه خودرو بود تا در آینده نزدیک برای مجوز پیش‌فروش خودرو یک سامانه مجزا داشته باشیم. اگر مصرف‌کننده بخواهد کالایی را خریداری کرده و آن را در آینده تحویل بگیرد، باید سامانه‌ای وجود داشته باشد که اطلاعات در آن ثبت شده و فروشنده تنها به اندازه اعتبارش توان فروش داشته باشد. فعلا این طرح در حوزه خودرو اجرا خواهد شد و تلاش داریم به سایر حوزه‌ها نیز ورود کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پیش فروش خودرو امضای الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک

سید رضا مظهری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ۱۲ شرکت دانش بنیان، سامانه نوبت دهی الکترونیک بیمارستان‌ها را راه اندازی کرده اند و همه بیمارستان‌های دولتی به این سامانه متصل هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: البته هنوز بیمارستان‌های سازمان تامین اجتماعی هنوز به سامانه نوبت دهی الکترونیک وزارت بهداشت متصل نیستند.
مظهری با بیان اینکه همه بیمارستان‌های دولتی به این سامانه متصل هستند و در شهر‌های کوچک که شاید مراجعه چندانی وجود ندارد نیاز به این موضوع نبوده است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان اینکه در بیمارستان‌های بزرگ همچون امام خمینی و شریعتی همه ظرفیت پذیرش بیمارستان به نوبت دهی الکترونیک اختصاص داده نشده است ادامه داد: در اینگونه بیمارستان‌ها به علت ارجاع بیماران از سایر بیمارستان‌ها و حتی نیاز به مراجعه حضوری نمی‌توان همه ظرفیت نوبت دهی را به صورت الکترونیک اختصاص داد.
مظهری با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد مشکلات سامانه نوبت دهی الکترونیک برطرف شده است ادامه داد: ۱۰ درصد در خصصو ارتقای سامانه در نظر گرفته شده است.
وی گفت: معاونت درمان باید بیمارستان‌ها را ملزم کند بر اساس ضوابط نوبت دهی الکترونیک را انجام دهند و برای جامعه نیر فرهنگ سازی شود تا بیشتر بر اساس سامانه nobat.behdasht.gov.ir وارد سامانه شده و نوبت خود را بر اساس بیمارستان مورد نظر و تخصص و تاریخ مورد نظر انتخاب کنند.

دیگر خبرها

  • قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟
  • کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان باید مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند
  • راه‌اندازی سامانه رصد افت تحصیلی و مسائل روانشناختی دانشجویان
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات/ راه‌اندازی سامانه رصد افت تحصیلی و مسائل روانشناختی دانشجویان