Web Analytics Made Easy - Statcounter

برکناری جان بولتون در حقیقت ناشی از نارضایتی کنگره آمریکا و نخبگان سیاسی این کشور از سیاست‌های تهاجمی و چکشی کاخ سفید در برابر ایران، چین و روسیه بود.

حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل بین‌المللی، در گفتگو با ایکنا درباره تأثیر اخراج جان بولتون از سوی ترامپ بر تغییر سیاست‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: جان بولتون به دلیل نزدیکی به لابی صهیونیستی و اولویت دادن به منافع رژیم صهیونیستی، کاخ سفید و شخص ترامپ را به اتخاذ یک سلسله مواضع افراطی در برابر کشور‌های مختلف وادار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌تجربگی و ناآشنایی ترامپ با حوزه سیاست خارجی فرصت و فضایی را در اختیار بولتون قرار داده بود تا تفکرات و عقاید تند و افراطی خود را به ترامپ تحمیل کند که در نهایت به ضرر دولت ایالات متحده انجامید.

اخراج بولتون؛ زمینه‌ساز اتخاذ سیاست‌های معتدل‌تر از سوی ترامپ

وی ادامه داد: شکست طرح معامله قرن، شکست کودتا ضد دولت منتخب ونزوئلا، شکست سیاست‌های ترامپ در برابر ایران، روسیه، چین و کره شمالی، همگی ناشی از محاسبات غلطی بود که ب. رپایه تفکرات و ایده‌های بولتون طراحی شده بود و ترامپ را به این نتیجه رساند که ادامه این سیاست‌ها به انزوای جهانی آمریکا و حتی شکست او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ می‌انجامد.

هانی‌زاده با بیان اینکه اقدام ترامپ را چندان نمی‌توان به منزله تغییر سیاست‌های کاخ سفید در برابر ایران تلقی کرد، گفت: این اقدام زمینه را برای اتخاذ سیاست‌های معتدل‌تر و عقلانی‌تر از سوی ترامپ هموار می‌کند.

این کارشناس مسائل بین‌المللی بیان کرد: برکناری بولتون در حقیقت ناشی از نارضایتی کنگره آمریکا و نخبگان سیاسی این کشور از سیاست‌های تهاجمی و چکشی کاخ سفید در برابر ایران، چین و روسیه بود و این امر را می‌توان به مثابه یک سیگنال مثبت از سوی ترامپ به ایران برای مذاکره ارزیابی کرد.

آیا ترامپ بخشی از شرایط ایران را پذیرفته؟

وی تأکید کرد: به باور ترامپ اگر او بتواند با ایران وارد مذاکره شود، پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ قطعی خواهد بود. دلیل آن هم این است که ایران تأثیرگذاری و نفوذ فراوانی در منطقه و جهان دارد و از توان بالایی در حل بسیاری از بحران‌های منطقه‌ای برخوردار است و تعامل و مذاکره با چنین کشوری یک امتیاز ویژه برای او در مقابل رقبای دموکرات خواهد بود.

هانی‌زاده ابراز کرد: به عبارتی اخراج بولتون بدین معناست که ترامپ بخشی از شرایط ایران را پذیرفته و آماده مذاکره است، اما این مذاکره در صورت تحقق باید شفاف و براساس شرایط اعلام شده ایران انجام شود؛ لذا بعید است ایران در آینده نزدیک به عنوان برگ برنده انتخاباتی ترامپ وارد دام مذاکره با آمریکا شود. البته در حال حاضر نیز وجود فرد تندرویی مانند مایک پمپئو، وزیر امور خارجه، در دولت ترامپ مانع از تغییر سیاست‌های کلان آمریکا در برابر ایران است و به همین دلیل برای قضاوت دقیق‌تر باید منتظر ماند و تصمیمات بعدی ترامپ را در مورد ایران، پس از اخراج بولتون، مشاهده کرد.

هانی‌زاده درباره برخی گمانه‌زنی‌ها درباره موافقت ترامپ با پیشنهاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری مکرون به ایران پس از اخراج بولتون گفت: این می‌تواند یک گام لرزان مثبت از سوی آمریکا باشد، ولی کافی نیست. ۱۵ میلیارد دلار در تعاملات اقتصادی ایران چندان تأثیرگذار نیست. آمریکا در درجه اول باید کلیه تحریم‌های اعمال شده علیه ایران را لغو کند و از سیاست‌های تهدیدآمیز نظامی در برابر ایران عقب‌نشینی کند و در آن زمان ایران می‌تواند در مورد مذاکره با آمریکا تصمیم‌گیری کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اخراج جان بولتون ترامپ و بولتون مذاکره آمریکا و ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخراج پاکبانان شهرداری یاسوج صحت ندارد / درحال تسویه معوقات هستیم

کیوان آشنا با توجه به تجمع پاکبانان گفت: درحال تسویه با عزیزان پاکبان هستیم و انتظار داریم این عزیزان کارشان را به درستی انجام دهند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کیوان آشنا، شهردار یاسوج با توجه به تجمع پاکبانان گفت: با توجه به اینکه مهم‌ترین داشته‌های یک سازمان منابع انسانی و منابع مالی است، در شهرداری نیز باوجود مسائل مختلف مثل تامین ماشین آلات و امکانات منابع انسانی در اولویت قرار دادیم.

وی در رابطه با بحث معوقات پاکبانان افزود: ما در ۹ ماهِ کاری ۱۲ تا پرداختی داشتیم و آخرین پرداخت ها ۱۳و۲۸ اسفند بوده است و بخشی از این پاکبان‌ها نیز نیروی رسمی هستند و حقوق شان به روز است که آخرین پرداختی آنها نیز دیروز بوده و بخشی دیگر که نیروی شرکتی هستند ما ظرف ۹ماه ۱۲ بار پرداختی داشتیم.

شهردار یاسوج در پاسخ سوال خبرنگار دانشجو درباره اخراج پاکبانان گفت: چنین چیزی صحت ندارد ولی به شرط آنکه هرکسی وظیفه اش را بدرستی انجام دهد ولی اگر انجام ندهد ما ناچاریم نیروی جایگزین بیارم. هرکس وظیفه خود را به درستی انجام دهد ما موظف به تشویق آن شخص هستیم.

وی افزود: وقتی در ۹ماه ۱۲ پرداختی داشته باشیم مشخص می‌شود که ما یک سری بدهکاری از قبل به عزیزان داشتیم و در تیرماه 3 پرداختی داشتیم و در برج ۱۲ نیز 2 پرداختی داشتیم و به همین منوال درحال تسویه با عزیزان هستیم و انتظار داریم این عزیزان کارشان را به درستی انجام دهند و این وظیفه شرعی و قانونی همه همکاران من هست.

شهردار یاسوج در پایان گفت: با توجه اینکه در هفته کارگر قرار داریم آن بخشی که به درستی وظیفه‌شان را انجام دادند ما قول می‌دهیم علاوه بر پرداخت حقوق این عزیزان را مورد تشویق قرار دهیم..

دیگر خبرها

  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • اخراج پاکبانان شهرداری یاسوج صحت ندارد / درحال تسویه معوقات هستیم
  • مذاکره مستقیم ایران و آمریکا صحت دارد؟
  • خبرگزاری ایرنا: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست/ باقری‌کنی، مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد
  • افشاگری ظریف از دعوت ترامپ برای مذاکره + جزئیات