Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، مدیر گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص گفت: این موفقیت پس از مدت‌ ها تحقیق بر روی باکتری‌ هایی از خانواده مایکوباکتریوم‌ ها صورت گرفته است.

دکتر کیارش قزوینی گفت: مایکوباکتریوم‌ ها  اغلب در محیط زندگی ما به فراوانی حضور داشته و در ایجاد عفونت‌ های مختلف نقش دارند و از طریق آب، مواد غذایی، هوا و دیگر عناصر محیطی به بدن افراد وارد و ایجاد عفونت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مایکوباکتریوم‌ ها بیش از ۱۸۰ گونه مختلف دارند افزود: گونه‌ ای از این باکتری‌ ها عامل بیماری جذام است و به خاطر اینکه باکتری جذام در هیچ‌ جا قابل کشت نیست برای تشخیص آن باید از روش میکروسکوپی بهره‌ گرفت که نتایج آن هم اغلب دقیق نمی‌ باشد، لذا  تشخیص این باکتری با روش مولکولی پس از مدت ها تحقیق و بررسی میسر شد.

دکتر قزوینی با بیان اینکه کیت تجاری این تشخیص در خارج از کشور موجود ولی بسیار گران است اظهار داشت: در روشی که ما ابداع کرده‌ایم این تشخیص بدون کیت و از طریق شناسایی و بررسی DNA باکتری انجام می‌ گیرد.

مدیر گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از موفقیت پژوهشگران این دانشگاه در زمینه‌  روش تشخیص گونه‌ دیگری از باکتری‌ های این خانواده  با عنوان مایکوباکتریوم‌ های غیر سلی خبر داد.

دکتر قزوینی گفت: تشخیص به کمک تست‌ های بیوشیمیایی در این بیماری، اغلب زمان‌ بر و پرزحمت بوده و تفسیر نتایج آن نیز چالش‌ برانگیز است، به همین جهت روش‌ های مولکولی مختلف برای این منظور طراحی و مورد استفاده قرار گرفتند.

وی افزود: کیت تجاری این تکنیک، اگر چه تأیید اداره‌ غذا و داروی آمریکا را دارد اما بسیار گران است و برای هر بیمار ۱۰۰ دلار هزینه دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانواده دانشگاه علوم پزشکی دلار مشهد مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،به گفته رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، درراستای فعالیت‌های حیاتی و پیشگیرانه دامپزشکی علیه بیماری‌های خطرناک مشترک بین انسان و دام تمامی دام‌های حساس شهرستان برابر برنامه پیش بینی در خصوص بیماری سل و بروسلوز مورد تست و آزمایش قرار میگیرند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین افزود: دامپزشکی شهرستان با انجام این فعالیت‌ها علاوه بر حفظ سلامت دام‌ها باعث جلوگیری از بروز بیماری‌های فوق در جمعیت انسانی می‌شود.

وی گفت: تمامی اقدامات بهداشتی، کنترل و مبارزه دامپزشکی در جهت ریشه کنی بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام بوده که این اقدامات باعث جلوگیری از خسارات اقتصادی فراوان به جمعیت دامی منطقه شده و حافظ سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه هستند!
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت
  • هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • حفظ محیط زیست مهمترین زیر ساخت توسعه و جهش تولید