Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  فرهاد کاویانی در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت ورودی و تولیدات پالایشگاه کرمانشاه، گفت: هم اکنون خوراک پالایشگاه کرمانشاه ۲۳ هزار بشکه نفت خام در روز است که بنا داریم این میزان را با انجام دوره اورهال ۴۵ روزه تا ۲۶ هزار بشکه در روز افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هم اکنون در پالایشگاه کرمانشاه پنج فرآورده اصلی شامل ۱۰۰ هزار مترمکعب گاز، چهار هزار بشکه بنزین یورو ۲، سه تا چهار هزار بشکه نفت سفید و ۱۰ هزار بشکه نفت کوره تولید می‌شود که عمده این تولیدات بر اساس برنامه شرکت پالایش و پخش است و امکان دخل و تصرف چندانی در آن نداریم.

مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه از تولید ۱۲ نوع حلال به عنوان فرآورده‌های ویژه نیز در این پالایشگاه خبر داد که از جمله آن‌ها می‌توان به پنتان، هگزان، حلال ۴۰۲، حلال ۵۰۲، حلال ۵۰۳ و... اشاره کرد.

به گفته کاویانی، میزان تولید این فرآورده‌های ویژه طی دو سال اخیر بعد از واگذاری پالایشگاه به بخش خصوصی، ۱۸ برابر شده است.

او بیان کرد: با افزایش تولید و تلاش برای بازاریابی و بازرگانی این محصولات خصوصا در خارج از کشور، توانستیم پالایشگاه را به سوددهی برگردانیم و بدهی‌ها و زیان انباشته‌ای که از گذشته وجود داشت را تسویه کنیم.

مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای توسعه پالایشگاه کرمانشاه هم یاد کرد و افزود: چهار طرح توسعه‌ای با سرمایه‌گذاری حدود ۳۲۰ میلیون دلار در برنامه داریم که ظرف چند سال آینده اجرا خواهند شد و با اجرای آن‌ها برای حدود ۱۰۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

او یکی از مهمترین این طرح‌ها را تولید هگزان بدون بنزن اعلام کرد و یادآور شد: سالانه ۱۲ هزار تن کمبود این محصول را در کشور داریم که از طریق واردات تامین می‌شود و با راه‌اندازی این طرح، پالایشگاه کرمانشاه می‌تواند تقریبا تمام نیاز کشور را پوشش دهد.

کاویانی زمان مورد نیاز برای اجرای این پروژه ملی را حدود دو سال اعلام کرد و افزود: عملیات اجرایی تولید هگزان بدون بنزن نیز از حدود یک تا دو ماه آینده آغاز خواهد شد.

مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه عنوان کرد: برنامه افزایش ظرفیت پالایشگاه از ۲۵ هزار بشکه به ۴۰ هزار بشکه در روز و همچنین کیفی سازی محصولات نیز دو پروژه توسعه‌ای دیگر است که از شهریور سال آینده استارت می‌خورد و ظرف مدت سه سال اجرا خواهد شد.

او گفت: هم اکنون قرارداد مطالعات این طرح‌ها با رقم ۸.۵ میلیارد تومان با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت بسته شده است.

کاویانی از اجرای طرح برج تقطیر در خلاء نیز به عنوان چهارمین طرح توسعه‌ای پالایشگاه کرمانشاه خبر داد.

مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه از ساماندهی لجن نفتی در پالایشگاه کرمانشاه هم یاد کرد و با اشاره به تولید سالانه حدود ۵۰۰ بشکه لجن نفتی به عنوان یک معضل در پالایشگاه، افزود: در گذشته مجبور بودیم این لجن را در استخر‌هایی ذخیره کنیم که اکنون با همکاری یک شرکت دانش بنیان و با استفاده از یک نوع کاتالیزور، این لجن نفتی به مازوت یا نفت کوره تبدیل می‌شود.

به گفته کاویانی، ساماندهی لجن نفتی و مدیریت خروجی دودکش‌ها باعث شده پالایشگاه کرمانشاه از صنایع سبز استان و تنها پالایشگاه خارج از لیست آلاینده کشور باشد.

در ادامه هوشنگ دامیار معاون مالی و اداری پالایشگاه کرمانشاه نیز با اشاره به بهبود شاخص‌های اقتصادی و مالی پالایشگاه طی دو سال اخیر، گفت: در این مدت فروش فرآورده‌های ویژه از ۷۱ میلیارد تومان در سال ۹۵ به ۱۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ رسید.

او تاکید کرد: حاشیه سود خالص پالایشگاه از ۳.۶ درصد در سال ۹۵ به ۸.۳ درصد در سال ۹۷ رسید و رشد فروش نیز از ۲۰ درصد (در سال ۹۵ نسبت به ۹۴) به ۱۰۱ درصد (در سال ۹۷ به ۹۶) رسید.

دامیار با بیان اینکه مزایای پالایشگاه برای کارکنان و نیرو‌های قراردادی برقرار است، گفت: پرداخت حقوق و ارائه رفاهیات با روندی بهتر از گذشته صورت می‌گیرد.

انتهای  پیام/ز

 

ساماندهی لجن نفتی در پالایشگاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱
  • افزایش بهای جهانی نفت
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟