Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی صاحبان معادن سنگ آهن که کارشان خام فروشی است، با عوارض ۲۰ تا ۲۵ درصدی صادرات سنگ آهن مخالف هستند، فولادسازان که از کمبود سنگ آهن به عنوان ماده اوایه رنج می برند، از این سیاست وزارت صمت حمایت می کنند. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۷ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

سید رضا شهرستانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه خوشبختانه امسال تولید فولاد کشور به 27 میلیون تن خواهد رسید، اظهار داشت: این درحالی است که ظرفیت اسمی تولید فولاد کشور 35 میلیون تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دلایل عدم تولید بیشتر فولاد در کشور را کمبود مواد اولیه دانست و افزود: متأسفانه تکمیل زنجیره فولاد هنوز به نحو مناسبی صورت نگرفته و بازاریابی و ایجاد مشتریان جدید به همراه کمبود مواد اولیه عاملی شده تا ما نتوانیم از ظرفیت اسمی خود استفاده کامل داشته باشیم.

این عضو انجمن فولاد با اشاره به اینکه باید عوارض پلکانی در صادرات مواد معدنی اعمال شود، گفت: به هر میزان که صادرات مواد اولیه به صورت خام صورت می‌گیرد باید عوارض زیادی پرداخت و به هر میزان که محصول نهایی به سمت فرآوری پیش رود، عوارض صادراتی کمتری پرداخت شود تا تناسب لازم در این رابطه اعمال گردد.

وی با انتقاد از اینکه در حال حاضر قیمت شمش تعیین شده از سوی وزارت صنعت نامعقول است، گفت: درحال حاضر قیمت شمش زیر قیمت بازارهای جهانی است و همین موضوع عاملی شده تا کارخانجات فولاد نتوانند سنگ آهن را با قیمت معقولی خریداری کنند. جالب اینجاست قیمت صادراتی میلگرد نسبت به قیمت شمش 50 دلار ارزان تر است. این درحالی است که باید قیمت میلگرد صادراتی بالاتر از قیمت شمش باشد.

شهرستانی با اعلام اینکه درصددیم با برگزاری جلسه‌ای با وزارت صنعت موضوع قیمت شمش را تعیین و تکلیف کنیم، تصریح کرد: اگر قیمت شمش مورد بازبینی قرار گیرد به طور حتم قیمت سنگ آهن نیز رقم مناسبی شده و معادن در فروش آن به کارخانجات فولادی ضرر نمی‌کنند.

اعتراض معدن‌داران به تصمیم وزارت صنعت/ صمدی:عوارض 25درصدی معادن را تعطیل می‌کند

 

انتهای پیام/

R1012125/P1010113/S7,78/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه

سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز گزارش این کمیسیون درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ را قرائت کرد.

این گزارش براساس ماده ۲۳۴ یعنی بررسی تخلفات در قوه قضائیه تهیه شده است که گزارش برای اعمال ماده ۲۳۴ به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد.

نمایندگان با ۶۷ رای موافق، ۱۳۷ رای مخالف و هشت رای ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با اعمال ماده ۲۳۴ مخالفت کردند.

طبق ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، بعد از تهیه گزارش اگر نظر مجلس بر تایید آن گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه‌ قضاییه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • مارتینز اخراج شد، چون ۲۰ روز فولاد را تعطیل کرد!
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • حسینی از بازی با فولاد محروم شد
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه