Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرتیپ دوم ستاد محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم شب خاطره دفاع مقدس که شامگاه یکشنبه ۲۴ شهریور در محل دانشگاه هوایی شهید ستاری نهاجا اظهار داشت: بهترین داور و ارزیاب و قاضی در دوران دفاع مقدس امام راحل بودند؛ امام خمینی (ره) در ۲۸ فروردین ۶۸ پیامی را به مناسبت روز ارتش صادر و از نیروی  هوایی، زمینی و سایر نیرو ها تقدیر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره سخن امام خمینی (ره) درباره نیروی هوایی یادآور شد: شجاعت ها و رشادت های بی نظیر نیروی هوایی و خلبانان در نفوذ به اعماق خاک دشمن و دفاع از خاک کشور نشان از تعهد و عشق به میهن اسلامی است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به نامه صدام به آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس جمهوری وقت جمهوری اسلامی ایران در دوران پس از جنگ تاکید کرد: صدام در این نامه اعتراف کرده بود ایران هرچه خواست در دوران جنگ انجام داد و این قضاوت دشمن درباره نیروهای ایران اسلامی در ایام دفاع مقدس بود.

سرتیپ فولادی تصریح کرد: جوانان امروز برای امید به آینده باید به گذشته خود افتخار کنند و گذشته را قطب نمای حرکت خود  قرار دهند  و قدر پیشکسوتان را بدانند و بتوانند ادامه دهنده راه امام راحل باشند.

سرهنگ علیرضا رودباری رییس دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری نیز در این مراسم به جایگاه رفیع شهدای دوران دفاع مقدس و نیروی هوایی اشاره و یاد و خاطر آنان را گرامیداشت.

چشمان خیس خلبانان

امیر سرتیپ دوم خلبان محمد صدیق قادری نیز در ادامه این مراسم با ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس تصریح کرد: از زمانی که اولین گلوله ها به سمت ایران شلیک شد همه به پست فرماندهی هجوم آوردند و آماده برای اجرای طرح های حمله شدند. شاید اگر آن زمان موبایل بود می شد تصاویر خاص آن زمان را به تصویر کشید؛ ۵۰ درصد خلبانان اشک می ریختند که چرا پوتین کثیف بعثی ها به خاک ایران رسیده و همه در انتظار دادن پاسخی به نیروهای بعث عراق بودند.

وی یادآور شد: روز چهارم جنگ یکی از هواپیماها کرمانشاه را بمباران کرد و ۴۵۰ دانش آموز شهید شدند. خلبانان پس از این واقعه چه حال و روزی داشتند و این لحظات از یادم نمی رود.

این خلبان دوران نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه جنگ از سوی ۲۲ کشور به ما تحمیل شد عنوان کرد: همه تابع احساسات بودیم و طرح هایی برای حمله به عراق دادیم اما امام راحل فورا نامه ای به خلبانان دادند. پیام امام خمینی (ره) این بود من از فرزندانم، از خلبانان می خواهم تابع احساسات نشوند؛ ما با مردم عراق جنگ نداریم  و بمب روی شهرها انداخته نشود و تاپایان جنگ چنین اتفاقی رخ نداد.

امیر سرتیپ قادری اظهار داشت: در باب قداست نیروی هوایی همان بس که بر اساس تعداد نیرو، در ماه های آغاز جنگ بیشترین شهید از این نیرو تقدیم ملت شد.

وی با اشاره به اسارت خود پس از انجام عملیات هوایی در عراق و شکسته شدن استخوان های دو دست و پای خود گفت: بعد اسارت توسط برادر صدام بازجویی شدم و از من خواستن به کشور فحش دهم و گفتم من یک افسر خلبان ایرانی هستم و کلمه ای نمی گویم.

این اسیر دوران دفاع مقدس با اشاره به رنج ها و دشواری های دوران اسارت از توسل به حضرت ابوالفضل العباس در دوران اسارت اشاره کرد و یاد و خاطر شهدای همرزم خود را گرامی داشت.

سرتیپ دوم خلبان عطاالله محبی نیز در این مراسم اظهار داشت: ۳۱ شهریور همزمان با حمله بعثی های عراق، به سمت پست فرماندهی آمدم؛  برای عراق طرح داشتیم و قبل شروع جنگ می دانستم لیدرم کیست و در کدام بخش باید باشم. عصر ۳۱ شهریور ما زیر بال هواپیما آماده حمله بودیم و در نهایت به این نتیجه رسیدند که حمله صبح روز بعد انجام شود.

وی یادآور شد: تجربه جنگ نداشتیم و به ما می‌گفتند پس از بمباران با ارتفاع پایین پرواز کنید و به دریاچه ارومیه رسیدید خطری وجود ندارد.

ترمیم ۱۱۰ جنگنده در دوران دفاع مقدس

سرتیپ دوم امیر نصرالله زینلی نیز با اشاره به فعالیت های پشتیبانی و لجستیکی در دوران دفاع مقدس از سوی ارتش عنوان کرد: در ابتدای جنگ ۲۳۰ فروند پرواز داشتیم و در مجموع ۲۷۰ فروند هواپیما برای حمله داشتیم.

وی ادامه داد: تا رفت و برگشت خلبانان برای ماموریت، خودمان نبودیم و دعا می کردیم خلبانان سلامت به کشور برگردند و شهادت و اسارت خلبانان بدترین زمان برای ما بود.

این رزمنده پیشکسوت با اشاره به فعالیت های خود در بخش پشتیبانی هواپیماها و ادوات جنگی افزود: لجستیک ما در جنگ از خود گذشتگی داشت؛ تا زمانی که پشتوانه به اجانب باشد ضربه می‌خوریم. در زمان جنگ پشتوانه نداشتیم و تنها ۱۲ درصد نیازمندی های فنی خود را توانستیم در سال دوم جنگ خریداری کنیم و بقیه با تکیه بر نیروی داخلی بود.

سرتیپ زینلی ادامه داد: در سال اول جنگ یک‌چهارم هواپیماهای خود را از دست دادیم و لجستیک ما افتخارآفرینی کردند.

کشورهای بسیاری از عراق در جنگ با ایران پشتیبانی می کردند تا جایی که تا پایان جنگ، هواپیماهای عراق به رغم نابودی بسیاری از جنگده های بعثی، ۳ برابر تعداد اولیه بود.

وی افزود: ۱۱۰ فرورند جنگنده آسیب دیده را بازسازی کردیم و ۸ سال جنگ را ادامه دادیم و امروز مایه افتخار هستیم.

سرتیپ زینلی تاکید کرد: کسی به ما کمک نخواهد کرد؛ باید خودمان، کشور را همانند ۸ سال دوران دفاع مقدس با تکیه بر نیروی داخلی بسازیم.

در ادامه این مراسم سرهنگ محمد صالح افشار تویسرکانی اقدام به شعرخوانی کرد.

در ادامه این مراسم با حضور امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان معاون هماهنگ کننده نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از

از خانواده شهید ابراهیم شریفی تقدیر شد.

تقدیر از امیر محمد صدیق باقری، سرتیپ دوم خلبان محبی، سرتیپ نصرالله زینلی و سرهنگ افشار تویسرکانی بخش پایانی این مراسم بود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دانشگاه هوایی شهید ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امید شاخصه بارز آثار هنری توانخواهان بهزیستی اردبیل است

به گزارش خبرنگار مهر، سید حامد عاملی بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از توان‌خواهان فعال سرآمد در عرصه هنرهای تجسمی اردبیل اظهار کرد: مهمترین شاخص آثار هنری توانخواهان بهزیستی شاخص امید است در حالی که در حوزه‌های دیگر کمتر شاهد این شاخص هستیم.

وی با بیان اینکه انگیزه و اراده محکم توانخواهان شایسته تقدیر است، افزود: محدودیت‌ها مانع ترقی و تعالی توانخواهان نشده بلکه امروز شاهد هستیم که این جامعه هدف به عرصه‌های بین المللی و ملی دست پیدا کرده‌اند و وظیفه مسؤولان در قبال توانخواهان و مددجویان بهزیستی، فراهم ساختن مسیر رشد و تعالی آنها است.

استاندار اردبیل با اشاره به تلاش چشمگیر اداره کل بهزیستی استان اردبیل نسبت به سال‌های گذشته ادامه داد: هزینه شدن یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به جامعه هدف بهزیستی در اسفند ماه سال گذشته نشانگر عزم دولت در خدمت به جامعه تحت پوشش این سازمان در استان اردبیل است.

عاملی با بیان اینکه گزارش‌ها در حوزه مسکن مددجویی بسیار امیدوارکننده است، خاطرنشان کرد: رتبه سه کشور را در بحث پیشبرد نهضت ملی مسکن مددجویان داریم و در تلاش هستیم تا با هموار کردن مسیر رشد و تعالی توانخواهان و مددجویان یاریگر آنان در مسیرهای موفق۵یت باشیم.

کد خبر 6081205

دیگر خبرها

  • پیکر جانباز شهید «کلیوند عباسی» در اهواز تشییع شد
  • تشییع پیکر مادر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • مجموعه‌ای فرهنگی با رنگ و بوی دفاع مقدس در یزد
  • انتشار صد عنوان کتاب در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
  • «تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»
  • امید شاخصه بارز آثار هنری توانخواهان بهزیستی اردبیل است
  • یک قدرت بازدارندگی بی بدیل در کشور ایجاد شده است
  • شهدای هنر و رسانه مانع تحریف وقایع جنگ تحمیلی شدند
  • کمک به محرومین سرلوحه کار محمد کیانی رزمنده هشت سال دفاع مقدس
  • تشییع پیکر مطهر رزمنده دوران دفاع مقدس در شهرکرد