Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- زهرا مظفر گفت: قیمت های لباس فرم در مدارس مناسب است و آمار‌ها نشان داده که تمامی اولیا ترجیح دادند از طریق مدرسه اقدام کنند. نظارت بر قیمت‌ها را نیز داشته ایم تا قیمت تمام شده باشد. تاریخ انتشار: 01:00 - 25 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۸۵۹

زهرا مظفر، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره لباس فرم دانش آموزی و اعتراض‌ها به شیوه جدید دریافت وجه لباس فرم در مدارس که تیر ماه امسال ابلاغ شد گفت: طرح دریافت وجه لباس فرم در مدارس از تیر ماه سال جاری به مدارس ابلاغ شد و باید در تمام مدارس اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: هدفمان از اجرای طرح این بوده است که لباس فرم دانش آموزان با کیفیت بالا تهیه شود و در خدمت اولیای دانش آموزان قرار بگیرد. در تیر ماه سال جاری بخشنامه‌ای را به مدیران مدارس ابلاغ کردیم مبنی بر اینکه مدیران مدارس بر اساس لیستی که در استان‌ها از اتحادیه صنف پوشاک تهیه شده و در اختیار مدارس قرار داده شده و این مدارس با این اتحادیه‌ها طرف قراداد شوند.

ریالی از مبلغ لباس فرم نباید دستی پرداخت شود

مظفر در ادامه بیان کرد: ریالی از مبلغ لباس فرم نباید در مدارس دستی پرداخت شود و باید تمام پول دریافتی از اولیای مدارس به حساب مدارس واریز شود و هیچ درصد اضافه‌ای هم وجود ندارد و هیچ گونه وجه اضافه نیز اتحادیه طرف قرارداد با مدارس نباید دریافت کنند. باید لباس فرم با کمترین و نازلترین قیمت و بهترین کیفیت در اختیار دانش آموزان قرار داده شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به این سوال که علت اینکه برخی مدیران مدارس هنوز به این مصوبه عمل نمی‌کنند چیست؟ افزود: این طرح باید به صورت آنی اجرا شود و مدرسه پایان کار توزیع لباس فرم خواهد بود. درصدی که تعیین شده در قرارداد و مبلغی که به عنوان هزینه لباس فرم تعیین شده است در اختیار اتحادیه قرار می‌گیرد و درصدی از این پول برای مدرسه می‌باشد و صرف فعالیت‌های آموزشی و پرورشی خواهد شد.

درصد دریافتی مدارس از لباس فرم چه میزان است؟

مظفر در ادامه در پاسخ به این سوال که درصد دریافتی مدارس از لباس فرم چه میزان است؟ گفت: درصد تعیین شده متفاوت است، چون در برخی استان‌های مختلف لباس فرم قیمت‌های مختلفی دارد. به عنوان مثال در یک مدرسه لباس فرم ۹۰ هزار تومان و در استانی دیگر لباس فرم ۱۰۰ هزار تومان است. مبلغی که مدرسه دریافت کرده طی تفاهم نامه و قرادای که ابلاغ کردیم حقوقی و قانونی است و این مبلغ پس از دریافت توسط مدرسه به حساب اتحادیه واریز می‌شود و مابقی در حساب مدرسه می‌مانند.

وی در ادامه بیان کرد: اینکه برخی عنوان می‌کنند که باید این درصد به حساب سازمان دانش آموزی برود و یا از مدرسه خارج شود صحت ندارد. بخشنامه اصلاح شده ما در سایت وزارت آموزش و پرورش بارگذاری شده اولیا و دانش آموزان می‌توانند آن را دانلود و استفاده کنند.

وی افزود: این بخشنامه به همه استان‌ها هم تلفنی و با ابلاغ بخشنامه ابلاغ شده است. اگر مدیرانی به شکل بخشانه‌ای جدید عمل نکرده اند اگر وجه اضافه دریافت کردند به اولیا برگردانند.

قرار نیست این پول به مدیران مدارس جهت حق الزحمه پرداخت شود

وی در ادامه تاکید کرد: قرار نیست این پول به مدیران مدارس جهت حق الزحمه پرداخت شود و یا به سازمان دانش آموزی تعلق بگیرد.

مظفر در ادامه بیان کرد: شرط در این بخشنامه ارائه نازل‌ترین قیمت است. نمی‌خواهیم با لباس فرم دانش آموزان درآمد زایی کنیم.

چرا اولیا هر سال مجبور به تهیه لباس فرم می‌شوند؟

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا اولیا هر سال مجبور به تهیه لباس فرم می‌شوند؟ اظهار کرد: لباس فرم برای ساماندهی دانش آموزان است وفقط برای ورودی‌های ابتدای و پایه هفتم و دهم است و دانش آموزان برای میان پایه‌ها به هیچ وجه اجباری برای لباس فرم ندارند.

اجباری برای تغییر رنگ و مدل لباس در میان پایه وجود ندارد

وی در ادامه افزود: اگر مدرسه اجبار کرده است برای تغییر رنگ و مدل لباس در میان پایه با آن‌ها برخورد خواهیم کرد. این تغییر لباس فرم صرفا اختیاری بوده مگر اینکه دانش آموزان میان پایه نیاز به لباس جدید داشته باشند که می‌توانند به همین مدارس و اتحادیه‌های دوخت لباس فرم مراجعه کنند.

اجباری در تهیه لباس فرم برای خانواده‌ها وجود ندارد

مظفر در ادامه بیان کرد: اجباری در تهیه لباس فرم برای خانواده‌ها وجود ندارد. حتی والدین می‌توانند خودشان لباس فرم را تهیه کنند و می‌توانند از مدرسه هم تهیه نکنند.

اعتراض‌ها به قیمت لباس فرم مدارس

مظفر در ادامه درباره اعتراض‌ها به قیمت لباس فرم مدارس گفت: قیمت های لباس فرم در مدارس مناسب است و آمار‌ها نشان داده که تمامی اولیا ترجیح دادند از طریق مدرسه اقدام کنند. نظارت بر قیمت‌ها را نیز داشته ایم تا قیمت تمام شده باشد. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارزیابی عملکرد لباس فرم اعتراض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۱۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی اموزش و پرورش کاشان ، رشد و پرورش خلاقيت دانش آموزان و ايجاد زمينه مناسب در مدارس با همكاري دبيران براي نشان دادن ظرفيت ها بیان کرد و گفت: ايجاد ارتباط بين مدرسه و بازار اشتغال، آشنايي دانش آموزان با مراحل مختلف صنعت از توليد يك محصول تا بازاريابي و فروش آن و كمك به مهارت آموزي و حرفه آموزي از اهداف برگزاري جشنواره است.


محمد قنبری افزود: برگزاري اين جشنواره و برپايي بازارچه در تمام مدارس دور اول دخترانه و پسرانه مقطع متوسطه در شهرستان برگزار مي شود.


وی با بیان اینکه 45 غرفه در این مدرسه بر پا شده گفت: برگزاري اين بازارچه بستري مناسب است تا دانش آموزان آثار، محصولات و دست سازه هاي خود را به صورت مستقيم در معرض فروش قرار دهند.


دانش آموزان در این غرفه‌ها برای آشنایی با مشاغل آینده از وسایل دست ساز ،نقاشی اسباب بازی، پرورش گل، صنایع دستی، فسیل و سنگواره، فرش و گلیم، مواد شوینده، لوازم جانبی موبایل محصولات فرهنگی ،کتابفروشی ،بازی‌های رایانه، ساندویچ، اسنک، شیرینی و کیک در معرض فروش همکلاسان و اولیا خود قرار دادند.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • آموزش و پرورش دلگان با خاطیان قیچی کردن لباس دانش‌آموزان برخورد می‌کند