Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین جلسه هیات اجرایی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی با حضور وزیر بهداشت و اکثریت اعضا صبح امروز در محل ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: «کیانوش جهانپور» در حاشیه این جلسه اظهار داشت: در این نشست ضمن ارایه گزارش اعضا درخصوص آخرین وضعیت بازار دارو و تجهیزات پزشکی و تامین ارز و منابع لازم برای تامین اقلام مذکور، درخصوص تامین و تخصیص منابع مکمل یاری حوزه بهداشت در نیمه دوم سال ۹۸ از محل تولید داخل بحث و تصمیم گیری شد و وزیر بهداشت ضمن اظهار خرسندی از روند تامین دارو و تجهیزات پزشکی در ماه های اخیر از کلیه دست اندرکاران این حوزه تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 سخنگوی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی افزود: از جمله موارد مطروحه در این نشست، موضوع نظارت ارکان ثالث و مراکز آزمایشگاهی معتبر بین المللی به ویژه در حوزه داروهای بیوسیمیلار به صورت متناوب بود که با تاکید اعضا به تصویب رسید.



دکتر جهانپور اظهار داشت: تاکید وزیر بهداشت و اعضای قرارگاه بر حمایت از تولیدداخل در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است لکن همه این حمایت ها منطقی، مشروط و سلامت محور خواهد بود و شرط لازم این حمایت¬ها، کیفیت، ایمنی و رعایت استانداردهای علمی و فنی خواهد بود.


رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: راهکارهای توسعه و تسهیل استفاده از منابع و تسهیلات صندوق توسعه ملی در جهت ارتقای صنعت دارو و تجهیزات پزشکی از جمله موارد مورد بحث در نشست امروز این قرارگاه بود و مقرر شد این موضوع در تعامل با سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی، پیگیری شود.


وی ادامه داد: به دنبال مصوبات قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی و تمهیدات وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در راستای حمایت از رونق تولید و کالای ایرانی، نسبت ارز تخصیصی محصول نهایی دارو از ۶۸ درصد در سال ۹۷ به ۴۱ درصد در پنج ماهه نخست سال ۹۸ کاهش یافته و بیش از ۵۱ درصد ارز تخصیصی حوزه دارو به مواد اولیه دارویی تعلق گرفته است.



وی همچنین در پایان تاکید کرد: سیاست قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۹۸ کاهش وابستگی به یورو است و در سال ۹۸ تاکنون سهم ۷۰ درصدی یورو در حوزه تجهیزات پزشکی به ۵۶ درصد کاهش یافته است و با تصویب قرارگاه هر دو سیاست کاهش ارزبری محصول نهایی دارو از کل ارز دارو و کاهش وابستگی به دلار و یورو کماکان تداوم خواهد یافت.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد ماه محرم عاشورا عزاداری محرم خبرگزاری شبستان عاشورای حسینی استان بوشهر محرم تاسوعای حسینی شیراز دارو دارو و درمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۲۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین میرآبادی رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو، یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

وی افزود: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

میرآبادی ادامه داد: تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می‌گردند که بتوانند ظرفیت‌های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهم‌ترین آن بازارهای بین المللی است. این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می‌شود سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است.

میرآبادی افزود: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی تاکید کرد: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگ‌ترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی، یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است.

میرآبادی ادامه داد: سازمان توسعه همکاری‌های علمی، با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی افزود: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود.

میرآبادی گفت: ایران هلث به عنوان مهم‌ترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود، بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6086582 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه