Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه عزت و اوج اقتدار ما به برکت حماسه رزمندگان اسلام است، گفت: امروز با انتقال این مفاهیم می‌توانیم از این دستاوردها پاسداری و مرزبانی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت الاسلام زین‌العابدین روحانی‌نیا یکشنبه شب در جلسه کمیته روحانیت و مردمی ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس، شور حسینی را زمینه رسیدن به باور و معرفت دینی و تقوا و ایمان الهی دانست و اظهار کرد: رزمندگان ما با الگو گرفتن از عاشورا و قیام امام حسین(ع) به این درک و شعور رسیدند و توانستند بر ظالمان زمان پیروز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: نشر معارف اهل بیت بار سنگینی است و باید بهتر از گذشته آموزه‌های دینی را گسترش بدهیم و تعمیق ببخشیم.
 
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مازندران با بیان اینکه عزت و اوج اقتدار ما به برکت حماسه رزمندگان اسلام است، گفت: امروز با انتقال این مفاهیم می‌توانیم از این دستاوردها پاسداری و مرزبانی کنیم.
 
روحانی‌نیا به نقش حضرت امام خمینی(ره) به‌عنوان پرچمدار و علمدار حرکت عاشورایی رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل اشاره کرد و گفت: امروز ناخدا و سنگربان این نظام مقام معظم رهبری است.
 
این مسئول حوزه‌های علمیه و روحانیت را امید نظام و رهبری برشمرد و تصریح کرد: روحانیت پشت سر ولایت فقیه حرکت می‌کند و وظیفه خود را نسبت به پاسداری از ارزش‌های ناب اسلام عمل می‌کند.
 
وی بر ضرورت تبیین جایگاه هفته دفاع مقدس از طریق تریبون نماز جمعه تأکید کرد و گفت: روحانیون، مبلغین و راویان با حضور در هیئات و مساجد به عنوان حیاط مذهبی اقدام به ترویج برنامه‌های هفته دفاع مقدس داشته باشند.
 
روحانی‌نیا با تأکید بر اجرای برنامه‌های دفاع مقدس با محوریت نقش روحانیت و طلاب، خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده‌ شهدای روحانی و طلاب، غباروبی مزار شهدا، کارگاه‌ها و نشست‌های بصیرتی، تجمع روحانیون با محوریت دفاع مقدس از جمله برنامه‌های این کمیته در هفته دفاع مقدس است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد

آفتاب‌‌نیوز :

سایت روحانی روایت کرده، یکی از سؤالاتی که از روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است:

به گزارش سایت حسن روحانی، آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم، اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند، اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به دکتر ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

دیگر خبرها

  • اظهارات تازه روحانی از گرانی بنزین و صبح جمعه
  • هدیه نوروزی امام رضا (ع) برای رزمندگان
  • دیدار با جانبازان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در تکاب
  • امنیت کشور مرهون رشادت جوانان ما در مرزهاست
  • برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد
  • آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟
  • «اروند» دریایی که حال و هوایش فرق می‌کند
  • جزئیات تشییع و خاک‌سپاری ۲ شهید گمنام در استان قزوین
  • تحویل سرخ سال ۶۷ روی جاده ام‌القصر/ مصداق «احسن الاحال» را در سیمای رزمندگان می‌دیدیم
  • بازدید ۵۰ هزار زائر و گردشگر از یادمان‌های دفاع مقدس ایلام