Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@16:15:50 GMT

کمبود ۱۷۰ معلم ابتدایی در بویراحمد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۴۶۹۴

کمبود ۱۷۰ معلم ابتدایی در بویراحمد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ،  علی حسن زاده رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: ۴۲۰۰ معلم در حال کار و حدود ۲۷۰۰ معلم بازنشسته در این شهرستان داریم که حدود ۱۷۰ معلم در مقطع ابتدایی کمبود داریم و این مساله را به اداره کل آموزش و پرورش اعلام کردیم که قرار است این کسری معلم برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: تاکنون ۵۲ هزار دانش آموز در مدارس شهرستان بویراحمد ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۳۲ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی و سایر دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد افزود: با پیش دبستانی‌ها و بزرگسالان پیش بینی می‌شود این تعداد در شهرستان بویراحمد به ۷۵ هزار دانش آموز برسد.

حسن زاده با بیان اینکه حدود ۵۵۰ مدرسه در شهرستان بویراحمد وجود دارد،گفت : از ۱۵ تیر تا ۱۵ مهر اصل فعالیت‌های آموزش پرورش در ارتباط با تعمیر و تجهیز مدارس، ثبت نام دانش آموزی، ساماندهی نیروی انسانی، انتخاب و انتصاب مدیران و ایجاد فضای شاداب برای دانش آموزان است و در صورتی که کار‌ها خوب پیش برود پروژه مهر خوبی خواهیم داشت که ما نباید هیچ کلاس بدون درسی داشته باشیم.

او ادامه داد: حدود ۱۰۳ مدرسه در شهرستان بویراحمد فرسوده، قدیمی و نیازمند تعمیرات جزئی است و حدود ۹۵ مدرسه در سیل اخیر آسیب دیدند که بیشتر این آسیب‌ها در شهر یاسوج بوده و با کمکی که از سوی فرمانداری و وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت تا حدودی این مدارس بهبود یافتند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد عنوان کرد: مدارس محدوده سررود شمالی (بلهزار و مادوان) و سررود جنوبی (نجف آباد و اکبرآباد و سرآبتاوه) با توجه به تراکم بالای جمعیت دانش آموزی در ساختمان‌های استیجاری هستند و تعداد زیادی از مدارس این مناطق نیاز به تعمیر دارند که حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تجهیزات جهت تجهیز مدارس درحال آماده سازی است که بعضی را در اختیارشان قرار دادیم و بعضی را به زودی تحویل می‌دهیم.

حسن زاده بیان کرد: امسال با هماهنگی سازمان نوسازی مدارس کشور و پیگیری نماینده شهرستان‌های بویراحمد و دنا امکانات خوبی در اختیار این دو شهرستان قرار گرفته که قابل قبول است. حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای بویراحمد و دنا پیش بینی شده که با رایزنی نماینده و نوسازی مدارس کشور در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

او اظهارکرد: اول مهر ماه سه جشن شکوفه ها، عاطفه‌ها و جوانه‌ها به مناسبت شروع مدارس برگزار می‌شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: جشن زنگ مهر مقاومت نیز که اول مهر در یکی از مدارس شهر یاسوج با حضور مسئولان شهرستانی و استانی به صورت نمادین برگزار می‌شود.

حسن زاده افزود: همه اقدامات لازم را انجام داده ایم تا این جشن‌ها به خوبی برگزار شوند و امسال همه زیرساخت‌ها و امکانات نسبت به سال‌های قبل خیلی بهتر آماده شده است و می‌خواهیم سال تحصیلی بدون دغدغه داشته باشیم.

او با اشاره به اینکه هم اکنون ۵ پروژه ناتمام مدرسه درحال ساخت داریم، بیان کرد: از نظر تجهیزات میز و صندلی مشکلی در شهرستان بویراحمد نداریم و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی نسبت به سال گذشته بهتر است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد بیان کرد: در خصوص سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش آموزان برای مدارسی که خواهان استفاده از سرویس مدارس هستند سال گذشته به پنج شرکت واگذار کردیم و ۴۹۰۰ دانش آموز از حمل و نقل عمومی شامل مینی بوس و اتوبوس استفاده کردند.

حسن زاده گفت: شرایط انتخاب این سرویس‌ها داشتن مجوز تاییدیه از اتوبوسرانی، مدارک اخلاقی، فنی ماشین که پلیس راهور تایید کند، کارت سرویس و پروانه حمل و نقل از اتوبوسرانی است.

 انتهای پیام/غ

۱۰۳ مدرسه فرسوده در شهرستان بویراحمد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگیان اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از ضرورت مدرسه‌محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی‌جلال  در جریان سفر خود به منطقه موچش با حضور در نشست شورای اداری آموزش و پرورش این منطقه در سخنانی ضمن قدردانی از زحمات رئیس و مجموعه همکاران این منطقه به بیان وضعیت آموزش و پرورش و ویژگی‌های این منطقه پرداخت.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های بسیار مهم در راستای اعتلای آموزش و پرورش، مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی در برنامه‌های آموزش و پرورش است، اظهار داشت: تعلیم و‌ تربیت باید پویا باشد و از تمام ظرفیت‌های خارج از دستگاه برای تحقق پویایی آن استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان این ظرفیت‌ها را مایه پیشرفت و تعالی همه‌جانبه این دستگاه عنوان و بر ایفای نقش مثبت همکاران اداری آموزش و پرورش در این راستا تأکید کرد.

وی یکی از ظرفیت‌ها و مناسبت‌های مهم در جریان مردمی‌سازی را توجه ویژه به هفته گرامیداشت مقام معلم دانست و با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال 96 با فرهنگیان، تصریح کرد: برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم باید با همراهی سایر دستگاه‌ها و با برنامه‌ریزی مطلوب در این زمینه انجام شود.

ناظمی‌جلال از ضرورت مدرسه محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد و با بیان اینکه باید در تمامی مدارس استان به نحو احسن به جایگاه معلم توجه شود، افزود: اولویت آموزش و پرورش در اردیبهشت‌ماه، باشکوه برگزار کردن برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به وضعیت موچش، یک‌دست بودن مدارس این منطقه از باب نوع مدارس را فرصت ارزشمندی برای تحقق عدالت آموزشی و توجه ویژه به مدارس عادی دولتی دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی در این حوزه تاکید کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش اشتان کردستان وضعیت نیروی انسانی در این منطقه را نسبت به شهرستان‌ها و مناطق دیگر استان مطلوب توصیف و نسبت دانش‌آموز به معلم را 14 عنوان کرد.

وی این نسبت را در مقایسه با دیگر شهرستان‌ها، عدد قابل ملاحظه و قابل اتکایی ذکر کرد و اذعان داشت: عدم کمبود حاد نیروی انسانی در منطقه موچش، دست مدیران این منطقه را برای برنامه‌ریزی بهتر باز گذاشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود داشتن اولویت در کارها را یکی از ضروریات کار مدیریتی در آموزش و پرورش خواند و با اشاره به تجربه‌های موفق گذشته در این زمینه، بر تعریف برنامه کاری در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

ناظمی‌جلال ابراز داشت: امیدواریم این سفر سبب پیگیری بیشتر برای حل مشکلات مختلف در حوزه‌های آموزشی و پرورشی شود.

در ادامه این نشست مراد خیرآبادی رئیس آموزش و پرورش منطقه موچش و معاونین و کارشناسان اداری به بیان اقدامات و مشکلات آموزش و پرورش در منطقه پرداختند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌وبختیاری
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • به کارگیری ۲۸ هزار نفر از پذیرفته‌شدگان در مدارس ابتدایی