Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، امیر ارجمند معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: دولتخانه صفوی به لحاظ پیشینه تاریخی و نوع معماری و تزئیناتی که در آن به کار رفته از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و پیش از هرگونه اقدام برای ساماندهی و احیای این مجموعه عظیم تاریخی باید مطالعات تخصصی باستان شناسی برای خوانا سازی سازه‌های معماری، لایه‌های زمانی و شناسایی اجزاء و عناصر تشکیل دهنده آن صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارجمند افزود: فصل جدید کاوش‌های باستان شناسی این مجموعه با مجوز پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور در ضلع جنوب شرقی دولتخانه با تامین هزینه از محل اعتبارات ملی آغاز شده که بر اساس مطالعات مغناطیس سنجی صورت گرفته ۵ ترانشه بزرگ در نقاط مختلف محوطه دولتخانه برای کشف بقایای صفوی ایجاد شده است.

او اضافه کرد: همچنین در این فصل کاوش نقشه برداری محدوده کاوش، حفاظت اولیه آثار لایه‌های دوره صفوی، ساماندهی اشیاء کشف شده، طراحی سفال‌های شاخص، تجزیه وتحلیل داده‌های باستان شناختی و مقایسه تطبیقی داده‌ها انجام می‌شود.

معاون میراث فرهنگی استان قزوین اظهار امیدواری کرد با تکمیل مطالعات باستان شناسی در مجموعه دولتخانه به عنوان بزرگترین سایت مطالعات باستان شناسی در دل بافت تاریخی قزوین و تبدیل آن به سایت موزه امکان بازدید گردشگران از آثار و بقایای به جا مانده از دوران مختلف تاریخی در این مجموعه فراهم شود.

انتهای پیام/ک

شروع فصل جدید کاوش‌های باستان شناسی در ضلع جنوب شرقی دولتخانه صفوی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی حوزه جمعیت در استان مرکزی آغاز شده است

مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری مرکزی گفت: آسیب شناسی حوزه جمعیت در استان مرکزی آغاز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، پروین مفتح‌زاده ظهر امروز در حاشیه مراسم قرعه کشی زمین جوانی جمعیت در شهر جدید امیرکبیر اظهار داشت: استان مرکزی جزو استان‌های سالمند کشور است و در مولید در سه دهه اخیر دچار آسیب شده است و از طرفی استان مرکزی جزو چهار استان برتر اقتصادی کشور است و ظرفیت جمعیت پذیری در استان را از هر لحاظ دارد. بنابراین لازم است برای جوان‌سازی این شهر آحاد جامعه اقدام داشته باشند. 

وی افزود: خانواده‌ها برای جوانی جمعیت استان نیازمند به حمایت دارند، اما در ابتدا خانواده‌ها باید با چالش‌ها و  آسیب‌های جامعه سالمند آشنا شوند، این آسیب شناسی در استان مرکزی آغاز شده که یکی از آسیب‌ها توسعه فازهای بعدی خانه سالمند در استان مرکزی است که نمی‌توان به این توسه افتخار کرد چراکه منجر به کوچک شدن خانواده می‌شود. 

مفتح زاده عنوان کرد: باید هوشیار باشیم که در استان مرکزی با چاله جمعیتی مواجه نشویم، بنابراین با توجه به اینکه خانواده‌ها برای جوانی جمعیت استان نیازمند حمایت هستند اما در گام نخست می‌طلبد خانواده‌ها با چالش‌ها و آسیب‌های جامعه سالمند آشنا شوند.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری مرکزی عنوان کرد: حمایت‌های دولت بیشتر جنبه تشویقی دارد، طی دو سال گذشته قانون جوانی جمعیت در مجلس مصوب و ابلاغ شد و از این قانون رهبر انقلاب اسلامی به عنوان قانون خوب یاد کردند، یکی از حمایت‌های دولتی در راستای جوانی جمعیت واگذاری زمین است که در استان مرکزی سقف واگذاری زمین 200 متر دیده شده است. 

مفتح‌زاده بیان کرد: مردم و دولت باید به یکدیگر اعتماد داشته باشند تا زمینه رشد فراهم شود و باید به فکر باشند که با چاله جمعیتی مواجه نشویم در این راستا باید خلأها از جمله کاهش جمعیت را بپوشانیم. 

به‌گزارش تسنیم، پایان مراسم آیین قرعه کشی 900 قطعه زمین 200متری، 300 متری و 400 متری در شهر جدید امیرکبیر با حضور متقاضیان برگزار شد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • همه چیز درباره کشفیات مرموز باستان‌شناسی در اصفهان / از کشف یک کوره اعجاب‌انگیز تاریخی تا لوله‌های عظیم آب و فاضلاب ۱۰۰۰ ساله و یک سازه عجیب مسقف احتمالا متعلق به یهودیان (فیلم)
  • آغاز همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» در قم
  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • کاوش‌های باستان‌شناسی در پارس‌آباد و بیله‌سوار انجام می‌شود
  • کشف رود؛ اصلی‌ترین و بنیادی‌ترین عامل سکونت در مشهد 
  • آغاز فرایند انتخاب مشاور برای مطالعات طرح‌جامع برقی‌سازی وسایل نقلیه
  • مطالعه و کاوش در ۵ محوطه باستانی استان اردبیل
  • آسیب‌شناسی حوزه جمعیت در استان مرکزی آغاز شده است
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه