Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@03:54:42 GMT

تازه‌ترین تظاهرات در هنگ‌کنگ به آشوب کشیده شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۵۰۱۱

تازه‌ترین تظاهرات در هنگ‌کنگ به آشوب کشیده شد

پس از آنکه تازه‌ترین تظاهرات هنگ‌کنگ به آشوب کشیده شد و پلیس در واکنش به پرتاب کوکتل مولوتف از سوی معترضان اقدام به پرتاب گاز اشک‌آور کرد، دولت این منطقه گفته است، خشونت راه حل مشکلات نیست.

 دولت هنگ‌کنگ طی بیانیه‌ای گفت، خشونت تنها به جامعه آسیب‌ می‌رساند از این رو برای حل مشکلات تلاش خواهد کرد.

طی تازه‌ترین تظاهرات مردم این دولت‌شهر، هزاران تن از مردم با پوشاندن صورت خود به همراه خانواده‌ها و کودکان، با نادیده گرفتن ممنوعیت تظاهرات به صورت مسالمت‌آمیز اقدام به پیمایش مسیری دو کیلومتری از منطقه "کازوِی بِی" به سوی مرکز تجاری شهر کردند؛ آن‌ها مکررا درخواست اصلاحات دموکراتیک داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانند تمامی تظاهرات‌ها طی این تابستان، پلیس این مورد را نیز ممنوع کرده بود اما معترضان بدون دلسردی به کار خود ادامه دادند.

برخی از مردم طی تظاهرات یک‌شنبه اقدام به سوزاندن پرچم چین و خرابکاری در ایستگاه‌های مترو کردند. صدها تن از آن‌ها به مجتمع دفاتر دولتی آسیب زدند و با کوکتل مولوتف و آجر، موانع پلیس را هدف قرار دادند.

پلیس در واکنش، با شلیک گاز اشک‌آور و استفاده از کامیون‌های آب‌پاش سعی در شناسایی مهاجمان و آرام کردن تظاهرات داشت؛ در پی این اقدام، معترضان عقب نشستند اما چندین ساعت به رویارویی با پلیس در دسته‌های کوچکتر پرداختند.

امروز (دوشنبه) پلیس اعلام کرد، طی درگیری حامیانِ سوی پکن با معترضان که اواخر یکشنبه در منطقه "نورث پوینت" و "فورترس هیل" انجام گرفت، مردم با استفاده از چکش‌های آهنی و اشیای دیگر به هم یورش بردند که تعدادی مجروح بر جای گذاشت و پلیس را مجبور به استفاده از گاز اشک‌آور کرد.

پلیس می‌گوید: "معترضان تندرو اقدامات خشونت‌آمیزشان را با پرتاب کوکتل مولوتف به مقرهای پلیس تشدید کردند". طی یکی از رویارویی‌های مردم با این نیروها، پس از آنکه دو مامور پلیس جهت هشدار به آن‌ها اسلحه خود را بیرون کشیدند، معترضان اقدام به پرتاب کوکتل مولوتف به سوی این دو تن کردند.

خیزش تظاهرات ضد دولتی هنگ‌کنگ از ماه ژوئن و در واکنش به لایحه "استرداد" دولت به راه افتاد؛ شهروندان طرح این لایحه که ارسال مظنونان هنگ‌کنگی به دادگاه‌های سرزمین اصلی چین را فراهم می‌کرد، نمونه‌ای از کاهش خودمختاری این منطقه توسط حکمرانی چین قلمداد می‌کنند.

چندی پیش دولت با اعلام لغو این لایحه، نتوانست آشوب را بخواباند و درخواست‌های معترضان به دموکراسی بیشتر و تحقیق درخصوص اقدامات پلیس افزایش یافت.

تاکنون بیش از ۱۳۰۰ تن در ارتباط با درگیری‌ها میان پلیس و مردم دستگیر شده‌اند.

اقتصاد هنگ‌کنگ که تحت آسیب جنگ تجاری میان آمریکا و چین قرار داشت، حال با ضربه این آشوب‌، تحت‌الشعاع قرار گرفته است. چین قدرت‌های خارجی را متهم به برانگیختن تظاهرات می‌کند.

اخیرا معترضان از ادامه تظاهرات‌شان در آستانه اول اکتبر -جشن هفتادمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست چین- خبر داده‌اند. "جبهه حقوق بشر مدنی" اعلام کرده که برای بیست و هشتم سپتامبر و اول اکتبر، برنامه تظاهرات دارند.

"اِریک لای" که از سازمان‌دهندگان این گروه است و چندین راهپیمایی را در گذشته ترتیب داده، می‌گوید: "وقتی دولت از پاسخ به درخواست مردم سر باز می‌زند، گفت‌وگو بی‌معنی است".    / ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اعتراضات علیه جنگ غزه از دانشگاه کلمبیا و ییل به سایر دانشگاه‌ها آمریکا گسترش یافته است.

این تازه‌ترین بحرانی است که مقام‌های آمریکا و دانشگاه‌های آمریکا در ادامه جنگ غزه با آن مواجه‌اند.

معترضان آمریکا را به حمایت از جنگ متهم می‌کنند.

نیرو‌های پلیس آمریکا با لباس و تجهیزات ضدشورش به پردیس اصلی دانشگاه «ییل» در کانتیکات و محل برگزاری تظاهرات دانشجویی ضداسرائیل هجوم بردند.

«سی‌ان‌ان» نیز گزارش داده است که پلیس حتی به خبرنگاران روزنامه دانشگاه هشدار دستگیری در صورت ترک نکردن محل را داده است.

توجیه حضور گسترده پلیس ضدشورش در دانشگاه، رخداد اوایل این هفته است که در آن یک روزنامه‌نگار یهودی حاضر در صحنه مدعی شد یکی از معترضان با پرچم فلسطین به چشم او کوبیده است.

همچنین، بنابر گزارش «بی‌بی‌سی» پلیس به چادر‌ها و محل تجمع دانشجویان در دانشگاه نیویورک یورش بُرد و شماری را دستگیر کرد.

روز دوشنبه، دانشگاه کلمبیا نیز کلاس‌های حضوری را لغو کرد.

در برکلی و ام‌آی‌تی هم وضعیت مشابهی برقرار است. اعتراض سایر دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را هم فرا گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در قدس / حمله معترضان به بن گویر
  • تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در قدس اشغالی/ حمله معترضان به بن گویر
  • محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم
  • شورش بزرگ در دانشگاه های آمریکا / حمایت واشنگتن از اسرائیل بالاخره کار دستش داد/ تلاش دولت برای سرکوب معترضان عدالتخواه با بهانه «یهودی ستیزی»
  • بازداشت معترضان طرفدار فلسطین در نیویورک
  • اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت
  • معترضان مقابل اقامتگاه نتانیاهو آتش به پا کردند
  • تجمع بزرگ حمایت از فلسطین مقابل دانشگاه یِیل آمریکا
  • اطمینان پلیس از عدم بروز آشوب در دربی میلان
  • (ویدئو) فیلمی عجیب از شورش مهاجران افغان در فرانسه؛ جسد دو افغان به آتش کشیده شد!