Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@11:59:21 GMT

چطور کارهای خانه را تقسیم کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۶۵۲۲

چطور کارهای خانه را تقسیم کنیم؟

در گذشته تقسیم وظایف خانه بین زن و شوهر چندان معنايي نداشت. امروزه با گسترش تعداد زنان شاغل و حضور زنان در اجتماع، در بعضی از خانواده ها مسئله تقسیم وظایف با نگاه سنتی بعضا منجر به درگیری هایی بین زوجین مي شود.

متأسفانه در شرایط حال حاضر جامعه ما، بعضی از آقایان کارهای منزل را زنانه ميدانند و از آنجایی که با انجام کارهای زنانه در بین دوستان و آشنایان خویش مورد تمسخر واقع میشوند ، از انجام آن ها سرباز مي زنند! آن ها هراس دارند که به آن ها بگویند:

زن ذلیل

ضعيف

بی اراده

کسی که آبروی مردها را می برد

 

همان طور که زنان میتوانند با داشتن شغل، به همسرشان در تأمين هزینه های زندگی کمک کنند، مردان هم باید در خانه به همسر خویش کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساس ازدواج باید بر پایه مشارکت، همدلی و صمیمیت باشد و اگر زن و مرد براي خویش مرزهای مشخصی تعریف کنند، شاید هیچوقت این صمیمیت ایجاد نشود. عشق واقعی آن است که زن و شوهر بتوانند در حد امکان کارهای همسرشان را سبک کرده و نگذارند خستگی در تنشان بماند. هنگامی که تمام کارهای خانه به روی دوش یک نفر باشد، این حس به وی دست ميدهد که وی خدمت‌کار است، حس بی ارزشی نموده و احساس ميکند سایرین از وی سواستفاده می کنند.

 

چند نکته

• هر کدام از شما به قول و قرار خود عمل کنید و در انجام آن کوتاهی نکنید و آنرا به تعویق نیندازید. کارها را سرسری هم انجام ندهید تا دیگری ناگزیر به تکمیل آن ها شود.

• هیچوقت با شوهرتان مانند یک کودک رفتار نکنید و براي وی رییس بازي درنیاورید. این تنها منجر به مشاجرات زیاد بین شما ميشود و هیچ چیز را عوض نخواهد کرد. همچنين از گرفتن نقش قربانی بخود هم جلوگیری کنید. اینکار سبب ميشود تنها خودتان از داخل بسوزید و همه هم فکر ميکنند که به این شرایط خویش عادت نموده اید .

• هیچوقت مسئله کمک کردن در کارهای منزل را در وسط مشاجرات و دعواهایتان به میان نکشید. در چنين مواقعی هیچوقت کمک و توجهی که میخواهید را دریافت نخواهید کرد.

• هنگامی که شوهرتان براي به کاربستن برخی کارها توافق نموده است ولی آن کارها را انجام نمی دهد، غر نزنید و سر وی فریاد نکشید. درعوض، از وی سوال کنید که هنوز علاقمند است آن کار را انجام دهد یا نه و این که اگر انجام دهد واقعا از وی ممنون خواهید بود.

• هیچوقت سر شوهرتان داد نزنید. اینکار سبب ميشود ديگر هیچوقت در هیچ کاری کمکتان نکند.

• هیچوقت پس از این که شوهرتان کاری را انجام داد، شما دوباره انجامش ندهید. اینکار وی را دلسرد ميکند .

• زنان و مردان تفاوت های زيادي با هم دارند، بنابراین از وی توقع نداشته باشید که کارها را درست مانند خودتان انجام دهد.

• سعی در شروع دعوا نکنید. این به ندرت اتفاق می افتد ولی ممکن است اتفاق بیفتد.

• اینکه یکی از بهترین راهها براي همکاري در منزل این است که هر کس کارهای خویش را انجام دهد، اعم از زن و شوهر و فرزندان. اگر این فرهنگ در خانواده جا بیفتد که هر کس وسایلش را جابجا کند، هر کس ظرف غذای خویش را به اشپزخانه ببرد و هر کس ریخت و پاش خود را جمع کند، نصف مشکل حل ميشود و اما در این امر پدر خانواده مهمترين الگو براي فرزندان است، چرا که کودکان به پدر خود نگاه ميکنند و به همان ميزان که وی کارهای خود را انجام ميدهد ، کودکان هم نسبت به کارهای خویش حس مسئولیت ميکنند ، به عنوان مثال اگرپدر پس از پایان غذا بلند شود و برود بچه ها هم همین کار را ميکنند ، ولی اگر پدر ظرف غذایش را به اشپزخانه ببرد و در جمع کردن ظروف کمک کند، کودکان هم یاد می گیرند.

• داشتن روحیه قدردانی است، اگر مردان بدانند که قدردان بودنشان چه قدر به زن ها انرژی ميدهد ، اصلاً وقت فراموش نمی کنند که از همسرشان قدردانی کنند.

بیش تر مردها هنگامی که همه چیز در منزل منظم است اصلاً عکس العملی ندارند ولی اگر کمی منزل به هم ریخته شود یا در موردی کوتاهی شود، بسرعت اعتراض ميکنند در حالیکه هر کس در ازای کاری که انجام ميدهد انتظار قدردانی دارد و زنان هم لایق این قدردانی هستند پس از آن ها قدردانی کنید، چرا که کار منزل کاری دشوار ولی بدون دستمزد و تعطيلي است..

 

تربیت فرزندان:

هنگامی که پای فرزندان به بین مي‌ايد همه مادر را مسئول تربیت وی ميدانند بنابراين علاوه بر کارهای منزل، بعد از تولد فرزند وظیفه مراقبت و تربیت وی هم به عهده زنان انگاشته ميشود . فرزندان از همان اول خصوصیاتی را از پدر خویش و خصوصیاتی را هم از مامان خویش بصورت ژنتیکی به ارث و میراث می برند..

به همین ميزان هم در مسایل تربیتی هم از مادر و هم از پدر الگوبرداری ميکنند ، ولی بخاطر نزدیکی بیش تر فرزندان با مادر، وی کمی بیش از پدر بر فرزندان تاثیرگذار است، ولی این به معنی آن نیست که پدر هیچ مسوولیتی ندارد..

هریک از ما توانایی های روحی و شخصیتی داریم که همسرمان ندارد و بعکس، بنابراين باید هر کدام این توانایی های مثبت را به فرزندان خویش یاد دهیم و مکمل یکدیگر باشیم.

مسلما تربیت فرزندان توسط پدر و مادر بسیار بهتر از این است که آنرا تنها به مادر سپرد..

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،استاندار مازندران با بیان این که واردات محصولات کشاورزی باید به گونه ای باشد که کشاورز ضرر نکند، گفت: صادرات محصولات کیفی این استان به کشورهای حاشیه خزر مورد تاکید است.

یوسف نوری روز چهارشنبه همزمان با دیدار خانواده شهید سروی در جمع خبرنگاران ساری افزود:با برنامه های کوتاه مدت یک ساله و برنامه های بلند مدت برای پیشرفت این استان برنامه داریم.

وی اظهار داشت: برای اجرایی کردن برنامه های توسعه استان با همه صاحب نظران هم اندیشی خواهد شد و با بهره مندی از خرد جمعی گام های موثری برای آبادانی استان برمی داریم.

استاندار مازندران با بیان این که، توجه به اقتصاد دریا محور و صادرات محصولات کشاورزی استان از جمله برنامه های کوتاه مدت مورد تاکید است، افزود: برقراری تعادل در بخش محصولات کشاورزی برنج و مرکبات در این استان یک امر اجتناب ناپذیر است.

نوری افزود: گره گشایی در مسیر اجرای طرح ملی نهضت مسکن از نمونه های طرح های بلند مدت است که باید به سرعت در این استان گره گشایی کرد.

استاندار مازندران با ذکر این مطلب که در بخش مسکن در مازندران باوجود برخی موانع، کارهای خوبی انجام شد، گفت: بعد از پایان چهار سال مازندران در ساخت مسکن باید به همان میزان که سهم این استان اعلام شد، برسد.

نماینده عالی دولت در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همزمان با دور دوم سفر رئیس جمهور به مازندران کارهای ضروری وجود دارد، که باید انجام شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: اقتصاد دریا محور یک ظرفیت خوب برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی است که باید در این بخش اهتمام داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • وضعیت «نارنجی» هوا در خرمشهر
  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • حضور ۴۰۰ مهندس ایرانی برای ساخت یک سد | جزئیات شاهکار مهندسان ایرانی در پروژه اومااویا سریلانکا | ویدئو
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • دزد ۴۰میلیاردی طلای منزل به دام افتاد
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • ترندهای دکوراسیون داخلی در سال ۲۰۲۴
  • اوسمار ویرا: هیچوقت فکر نمی‌کردم تیمی از ایران من را بخواهد؛ با نظر مستقیم گل‌محمدی به پرسپولیس آمدم / فیلم
  • سوءاستفاده سارق از اعتماد صاحب‌خانه برای سرقت طلاجات