Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن مرادنیا در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کاری ارزشمند در راستای توانمندسازی جوانان در حرفه‌ها و رشته‌های مختلف فنی است و افراد آموزش دیده را به صورت مستقیم وارد بازار کار می‌کند.

بهمن مردانیا افزود: دنبال این هستیم با حمایت از این مراکز، به توسعه آموزش‌ها در سنندج و دیگر شهرستان‌های استان کمک کرده و شرایط را برای ارائه تسهیلات به افراد آموزش دیده و توانمند آسان‌تر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دانش آموختگان رشته‌های دانشگاهی خواست که از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره گیرند و گفت: این افراد می‌توانند بعد از کسب مهارت از تسهیلات ارزان قیمت صندوق کارآفرینی امید برای ایجاد اشتغال بهره گیرند.

استاندار کردستان به ارائه آموزش توسط مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای سنندج به دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های اقلیم کردستان عراق در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه داریم این آموزش‌ها در آینده نیز به علاقمندان و دانشجویان شهرهای اربیل، سلیمانیه، کرکوک و کلار ارائه شود.

مرادنیا همچنین از تدوین سند مهارتی استان حمایت کرد و یادآور شد: برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هرچه اعتبار هزینه کنیم، سرمایه‌گذاری محسوب شده و به نفع اشتغالزایی در استان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان نیز اظهار داشت: در حال حاضر ۱۷ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی در سطح استان فعالیت دارد که علاوه بر آن در قالب تیم‌های سیار، به روستاها، سربازان وظیفه در پادگان‌ها، زندانیان، اصناف و سکونتگاه‌های غیررسمی آموزش ارائه می‌شود.

سیدجمیل احمدی به ارائه سالانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر - ساعت، و حدود ۱۷ هزار نفر - دوره آموزش در مراکز دولتی این استان اشاره کرد و گفت: به تناسب نیاز در شهرستان‌ها در راستای ارتقا مهارت، آموزش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه ای پلی برای ارتباط بین دانشگاه و بازار کار است، اضافه کرد: ۱۳۴ آموزشگاه خصوصی نیز در طول سال بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر - ساعت  و حدود هفت هزار نفر- دوره آموزش مهارتی ارائه می‌دهند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان به برنامه‌ریزی برای تدوین سند مهارت استان با رویکرد محلی و منطقه‌ای اشاره کرد و افزود: مزیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای پویایی این آموزش‌ها و همسو بودن آن با بازار کار است.

احمدی با بیان اینکه برخی کارگاه‌های مراکز فنی و حرفه‌ای نیاز به تغیرات و به روز کردن اساسی دارند، اظهار داشت: در صورتیکه کارآموزان طرح داشته باشند، می‌توانند از تسهیلات دستگاه‌های حمایتی استفاده کنند.

مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید ورمقانی سنندج دارای ۱۰ کارگاه آموزشی است و سالانه حدود ۵۰ حرفه متنوع به کارآموزان آموزش داده می‌شود.

۷۳۵۵ / ۳۰۳۴ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کردستان سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌‌وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌ وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • ۶۴ هزار نفر در دوره آموزش فنی و حرفه‌ای شرکت کردند