Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ایمان افتخاری عضو هیئت علمی پژوهش های دانش های بنیادی و رئیس صندوق حمایت از صندوق پژوهشگران و فناوران امروز در نشست خبری که در محل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برگزار شد، گفت: این صندوق در آستانه ۱۵ سالگی بوده که در طول فعالیت خود از بیش از هفت هزار طرح حمایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صندوق حمایت از صندوق پژوهشگران و فناوران با بیان اینکه اما بیش از ۲۱ هزار طرح پژوهشی به صندوق طی ۱۵ سال ارائه شده است، اظهار داشت: برنامه های این صندوق در حوزه بین المللی به صورت جدی بوده است به طوری که از هر ۱۰ طرح، یک طرح حمایت شده است.

به گفته عضو هیئت علمی پژوهش های دانش های بنیادی ثبت پتنت بین المللی از دیگر برنامه های حمایت از صندوق پژوهشگران و فناوران به شمار می رود که تاکنون توانسته در راستای این امر (مسئله اجرایی تا ثبت) از ۳۲ طرح حمایت کند.

افتخاری خاطرنشان کرد: همچنین در دوره های پسادکتری اقداماتی حمایتی داشته ایم به طوری که دو هزار درخواست به صندوق ارائه شده و طی مدت کوتاهی توانستیم از حدود ۹۰۰ مورد پروپوزال های دوره های پسادکترا حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه های پسادکتری به صورت کمی و کیفی در صندوق حمایت از پژوهشگران، اجرایی می شود، خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای اصلی صندوق این است که به فناوران و پژوهشگران توجه ویژه ای داشته باشند تا طرح های آنها به صورت موثر در کشور اجرایی شود.

عضو هیئت علمی پژوهش های دانش های بنیادی با بیان اینکه ۴ رویکرد کلی در برخورد با طرح های پژوهشی در نظر داریم، تصریح کرد: «تکثر» از دیدگاه افزایش تعداد گروه های پژوهشی فعال، «تعادل» توجه به توسعه پایدار و حفظ تعادل، «کیفیت» و هدف گرایی از رویکردهای ما در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به شمار می رود.

افتخاری تأکید کرد: طرح هایی که با جهت های علمی به صندوق ارسال شوند، رویکرد جدی برای حمایت از آنها داریم. زیرا تغییرات صندوق به سمت بهینه شدن است.

رئیس صندوق حمایت از صندوق پژوهشگران و فناوران با اشاره به حمایت از طرح های تشویقی در صندوق گفت: برای این امر فراخوانی در طی سال اعلام می شود و سقف حمایتی از این طرح ها نسبت به سال های گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.

وی در خصوص حمایت از رساله های دکتری ادامه داد: برای این موضوع دو فراخوان در طول سال اعلام می کنیم که تاکنون از ابتدای سال ۳۸ مورد دریافت شده و ۱۵۰ مورد برای حمایت به تصویب رسیده است.

افزایش مبلغ حمایت از محققان پسا دکتری

افتخاری در خصوص حمایت از پروپوزال های پسادکتری، یادآور شد: افراد با فعالیت های علمی درخشان تر در این حوزه وارد می شوند و در مقابل صندوق حمایت های سالانه ای از آنها دارد؛ حمایت از محققان پسا دکتری نسبت به سالهای گذشته از ۳۶ میلیون تومان به ۵۷ میلیون تومان در سال رسیده است.

افتخاری اظهار داشت: موسسه بین المللی یاسا از نهادهای پیشرو در تحلیل سیستم های کاربردی و پیچیده است که ما عضو این موسسه هستیم. از این رو می توانیم محققان را برای حضور در برنامه های موسسه حمایت کنیم.

عضو هیئت علمی پژوهش های دانش های بنیادی با بیان اینکه در این موضوع علاوه بر ارتباطات بین المللی، کمیته ملی را تشکیل داده ایم، خاطرنشان کرد: در این راستا می توانیم از امتیازات بین المللی استفاده و از افراد تأثیرگذار حمایت کنیم که به برنامه های این موسسه بروند و طرح های خود را در آنجا ارائه کنند.

وی با تأکید بر اینکه برنامه های این موسسه بیشتر در حوزه انرژی است، ادامه داد: بررسی پروپوزال های پژوهشگران، حمایت آنها برای حضور در موسسه به عهده صندوق حمایت از پژوهشگران است و تاکنون توانسته ایم دو گروه را به صورت طولانی مدت برای حضور در موسسه یاسا اعزام کنیم.

افتخاری افزود: این برنامه می تواند در ارتباط گیری و اجرای پروژه های محققان کشور تأثیرگذار باشد.

عضو هیئت علمی پژوهش های دانش های بنیادی با بیان اینکه دو معاونت به عنوان آینده پژوهی و ترویج علم و فناوری در این صندوق به تصویب رسیده اند، گفت: از این به بعد این معاونت ها برنامه های جدی برای فعال شدن حوزه های خود دارند.

تعریف پسافن برای ورود دانشجویان پسادکتری در شرکت های دانش بنیان

رئیس صندوق حمایت از صندوق پژوهشگران و فناوران در ادامه با بیان اینکه ما با صندوق نوآوری و شکوفایی برنامه های همکاری تدوین کرده ایم، یادآور شد: پروژه «پسافن» را برای دانشجویانی که دکترای خود را به اتمام رسانده اند، تدوین کرده ایم تا این نیروهای پژوهشی توانمند به جای حضور در دانشگاه ها، در شرکت های دانش بنیان حضور یابند.

افتخاری خاطرنشان کرد: این اقدام نیاز به سرمایه گذاری و دقت نظر دارد. زیرا شرکت های دانش بنیان بنیه مالی پائینی دارند و امکان سرمایه گذاری ندارند. از این رو در راستای تأیید برای اجرای این اقدام، هستیم.

وی با بیان اینکه صندوق حمایت از پژوهشگران پروسه معرفی شرکت های دانش بنیان را برعهده دارد و صندوق حمایت از پژوهشگران، دانشجویان پسادکتری را معرفی می کند.

افتخاری با تأکید بر اینکه هنوز این مرحله به مرحله اجرایی نرسیده گفت: امیدواریم تا دو ماه آینده این پروژه به مرحله اجرایی برسد و دانشجویان و محققان پسادکتری در شرکت های دانش بنیان دوره خود را بگذرانند.

کد خبر 4719817 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صندوق حمایت از پژوهشگران نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو فناوری فضایی تحقیقات علمی موبایل گوگل امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان سازمان فضایی ایران هوش مصنوعی زیست فناوری بیوتکنولوژی منظومه شمسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: حمایت سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان با اقتضائات و فعالیت‌هایی که دارند متفاوت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست خبری نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه سازمان اوقاف از شفاف‌ترین سازمان‌ها و نهادها است، گفت: در طول یک سال گذشته از بعضی تریبون‌ها نکاتی گفته شد که اجهاف در حق این سازمان محسوب می‌شود،  باید گفت که همه اطلاعات و فرایند مالی موقوفات و امامزادگان به صورت دقیق و نظام مند در سامانه جامع مدیریت موقوفات و بقاع متبرکه کشور ثبت می‌شود.

وی به برپایی نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه اشاره و عنوان کرد: نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور شرکت‌های دانش بنیان مورد حمایت سازمان اوقاف از ۵ لغایت ۹ اردیبهشت ماه در هتل بزرگ ارم برگزار می‌شود؛ بنابراین افتتاحیه این نمایشگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه با حضور مسؤولان کشوری و لشکری خواهد شد.

وی ادامه داد: طی روزهای اعلام شده بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد بوده و افراد می‌توانند با حضور در این نمایشگاه سوالات خویش را بپرسند و نظرات و ایده‌های خود را ارائه دهند و بسیار شفاف شاهد دستاوردهای سازمان باشند.

سخنگوی سازمان اوقاف گفت: ۳۹ شرکت دانش بنیان مورد حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه در این نمایشگاه شرکت خواهند داشت. حمایت سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان با اقتضائات و فعالیت‌هایی که دارند متفاوت است. این شرکت‌ها جوانانی از نخبگان هستند که به واسطه نداشتن پشتیبانی مالی طرح‌های آنان راکد مانده بود که امروزه این شرکت‌ها دفتری را در اوقاف مستقر کرده اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: محور اقدامات در این نمایشگاه، معرفی تولیدات داخلی با قیمت مناسب است. از دیگر بخش‌های نمایشگاه می‌توان به ارائه آثار قدیمی و تاریخی وقفنامه ها، نحوه شکل گیری وقف، حفظ العین، مولدسازی و اجرای نیت که مربوط به معاونت‌های حقوقی، اوقافی، ثبتی، فرهنگی، امور خیریه، مرکز امور قرآنی، دانشگاه علوم قرآن و حدیث، چاپ و انتشارات، بهره وری و فاوا است اشاره کرد. مراکز وابسته به سازمان اوقاف مانند بنیاد البرز، مهرماندگار و کاشی گوهرشاد نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

وی درباره غرفه‌های حاضر در نمایشگاه گفت: غرفه بخش بقاع متبرکه که برخی از فعالیت‌های حوزه بقاع متبرکه در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود. در عرصه قرآنی نیز مرکز قرآنی حضور دارد. همچنین دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و مرکز امور خیریه نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان خاطرنشان کرد: افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه چهارشنبه صبح با حضور مسؤولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی