Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-03-28@20:34:23 GMT

درخواست وزیر علوم از اساتید دانشگاه

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۷۵۴۲

به گزارش صدای ایران، دکتر منصور غلامی روز دوشنبه در جمع استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران در بابلسر افزود: اساتید دانشگاه علاوه بر تکلیف انتقال علم و تولید دانش ، باید دانشجویان را از هرگونه تفکر ناامید کننده مصون نگه دارند.  
وی با تاکید بر این نکته که فضای دانشگاه باید فضای آرامش بخش ، امیدوار کننده همراه با حق بیان ایده ، نظرات و نقد باشد، گفت: دولت، نظام و مردم همواره پذیرای نقد بوده اند اما انتقاد نباید به ناامیدی و یاس در جامعه تبدیل شود، بلکه باید در مسیر امید آفرینی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تمرکز زدایی نخستین اولویت وزارت علوم
غلامی با اعلام این که برای بالندگی و توسعه سریع‌تر دانشگاه‌ها، باید دایره اختیار آنها را گسترش داد،افزود: اولویت ما بریدن نخ تمرکز و قطع کردن تمرکزگرایی در وزارت علوم است، ولی تفویض اختیار بیشتر به دانشگاه‌ها به نوعی به موضوع ارزیابی عملکرد باز می گردد و ظرفیت های دانشگاه نیز باید با اختیارات بیشتر سازگار باشد.
وزیر علوم تاکید کرد: تفویض مسئولیت بیشتر به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و دانشگاه های جامع از برنامه های وزارت علوم است، اما باید بر اساس اصول و بدون کاهش کیفیت آموزشی باشد.
وی افزود: تلاش ما در استان ها با وجود منطقه ای بودن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ، استانی شدن فعالیت و اختیارات دانشگاهها است و اینکه در استان‌ها ما توزیع ماموریت‌های علمی به واحدهای آموزشی اعم از دولتی و خصوصی را در پیش بگیریم.
غلامی اولیت مهم دیگر وزارت علوم را نیازمحور شدن دانشگاهها و ارتباط واحدهای آموزشی با نیاز جامعه برشمرد و گفت: ما مخالف این هستیم که هر دانشگاهی هر کاری را انجام بدهد.
وی با تاکید بر این که وزارت علوم مخالف رقابتهای کاذب میان دانشگاهها است، افزود: انتظار ما از دانشگاه مازندارن با توجه به شرایط و امکانات تقویت آن است و نه اینکه به نوعی رقابت میان این دانشگاه با دانشگاه های دیگر استان ایجاد کنیم.
غلامی تاکید کرد: رقابت های منفی شایسته دانشگاه ها نیست و باید توسعه کشور و محیط دانشگاه دغدغه دانشگاه باشد و باید از رقابت های بی فایده پرهیز شود .
وزیر علوم سفر دو روزه اش به مازندران را صبح امروز با ورود به دانشگاه مازندران واقع در بابلسر آغاز کرد.
غلامی قرار است علاوه بر دانشگاه مازندران، از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ، دانشگاه تخصصی فناوری نوین آمل، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و دانشگاه علم و فناوری مازندران واقع در بهشهر بازدید و با استادان ، دانشجویان و تشکل های دانشجویی دیدار و گفت و گو کند.
افتتاح چند طرح عمرانی دانشگاهی و شرکت در جلسه شورای اداری استان از دیگر برنامه های سفر وزیر علوم به مازندران اعلام شده است.
مازندران با داشتن بیش از ۲۰۰ مرکز دانشگاهی اعم از دولتی ، آزاد ، پیام نور و غیرانتفاعی، بیشترین تعداد مراکز آموزش عالی کشور را به تناسب جمعیت و جغرافیا در اختیار دارد.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: وزیر علوم اساتید دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دوشنبه ششم فروردین ۱۴۰۳ بود که روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مطالب دکتر ملک حسینی استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده پاسخ داد.

دکتر رضا ملک‌زاده فوق تخصص گوارش و کبد و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی است. وی همچنین سابقه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی، عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی و تدریس در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شیراز را دارد. وی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم بود.

در توضیح روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمده است: پرونده آقای دکتر ملک‌زاده با بالای ۴۰ سال خدمت و سن بالای ۷۰ سالگی و هفت استاد که شرایط مشابه داشتند در هیات امنا مطرح شد که هفت استاد دیگر شرایط لازم را کسب کردند.

این اطلاعیه افزود: با بررسی فعالیت‌های اخیر ایشان (آقای دکتر ملک‌زاده) در معاونت‌های آموزش، پژوهش و درمان این دانشگاه و با توجه به عدم حضور کافی و نداشتن حداقل فعالیت لازم در امور درمانی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه در سال گذشته، با رأی اکثریت، قطع همکاری با ایشان اعلام شد.

در این اطلاعیه تصریح شده بود: با توجه به اینکه دانشگاه این اختیار قانونی را دارد که برای ادامه همکاری با اساتید دارای ۳۵ سال خدمت و ۶۵ سال سن و استادان ممتاز با ۴۰ سال خدمت و ۷۰ سال سن بر اساس معیار‌های درمانی، آموزشی و پژوهشی تصمیم‌گیری کند و از آنجایی که ملاک فعالیت فعلی افراد است؛ بنابراین باید این موضوع در نظر گرفته شود.

براساس اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دانشگاه‌های معتبر جهان پرونده اساتید هر دو سال یکبار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و چنانچه شرایط حضور در دانشگاه را نداشته باشند، قراردادشان لغو می‌شود.

پس از آن بود که نتیجه تصمیم‌گیری هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران برای وزارت بهداشت ارسال شد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشتم فروردین تصمیم نهایی درباره ادامه همکاری دکتر ملک‌زاده با دانشگاه را اعلام کرد.

وزارت بهداشت اعلام کرد: «دانشگاه‌های علوم پزشکی طبق آیین‌نامه اعضای هیات علمی و با تایید وزارت بهداشت می‌توانند فعالیت اساتید ممتاز را تا سن ۸۰ سالگی بر اساس نیاز‌های آموزشی و پژوهشی تمدید نمایند؛ بنابراین با اختیار حاصل از این ظرفیت قانونی، بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده مورد موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار نگرفته است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد
  • توضیحات وزیر علوم درباره طرح پژوهانه ورتبه بندی اساتید دانشگاه‌ها
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی به اخراج ۴۰ استاد: یکی فعالیت بایسته‌ای نداشت بازنشسته‌اش کردیم!
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به اخراج ۴۰ استاد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد «اخراجی» نداشتیم