Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه سال جارِی، 69 هزار و 618 بازرسی، از واحدهای اقتصادی در سطح استان به عمل آمد و 2 هزار و 984 پرونده تخلف جهت رسیدگی به مرجع قانونی ارسال شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد قاسمی در گفت وگو با عصرهامون، با اعلام این خبر گفت: طی مدت 5 ماهه امسال 10 طرح نظارتی تخصصی از جمله ویژه نوروز، محصولات زراعی، ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی مصالح ساختمانی، طرح نظارتی کالاهای پزشکی،باشگاه های ورزشی، قند وشکر، مدارس غیرانتفاعی، حمل و نقل مسافر انجام شده و طرح  بازگشایی مدارس نیز در حال  انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


ویبا اشاره به اعمال قیمت گذاری برای صنوف آموزشگاه های رانندگی، خشکشویی، خدمات لوله کشی گاز، درب و پنجره و زولبیا و بامیه در 5 ماهه ابتدای سال جاری افزود: همچنین در این بازه زمانی در بخش آرد و نان استان نیز 3 هزار و 680 بازرسی صورت گرفت که در نهایت منجر به تشکیل 187 پرونده تخلف شده است . 

وی از انجام 9 هزار و 893 بازرسی در حوزه ی قاچاق کالا در استان خبر داد و  اظهار کرد: در همین ارتباط  تعداد 261 پرونده تخلف تشکیل که جهت رسیدگی به مراجع ذیربط ارجاع شده است. 

قاسمی در خصوص نظارت بر انبارها و سردخانه ها نیز تصریح کرد: از 709 بازرسی صورت گرفته در این بخش نیز 679 مورد مربوط به انبارها و 30 مورد مربوط به سرخانه ها بوده است. 

وی خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی یک هزار و 777 گزارش از طریق ستاد خبری ( مشارکت مردمی ) در سطح استان مخابره شده که از این تعداد 998 مورد تلفنی ، 273 مورد کتبی ،298 مورد به صورت حضوری، 6 مورد از طریق پورتال و 202 مورد از طریق سامانه پیامگیر بوده است. نتیجه این گزارشات نیز واحدهای صنفی در 664 گزارش متخلف شناخته شده، 61 گزارش در دست بررسی، 98 گزارش منجر به رضایت شاکی و 954 گزارش نیز غیر متخلف شناخته شده اند.

وی اذعان کرد: تمامی گزارشات دریافتی از طریق ستاد خبری طی مدت 5 ماهه سالجاری مربوط به گرانی بوده است و هیچ گونه گزارشی در خصوص کمبود کالا مخابره نشده است؛ بیشترین این گزارشات  مربوط به لوازم خانگی، سوخت، خدمات لوله کشی گاز، لوازم یدکی، میوه و سبزیجات، لبنیات، نوشابه، روغن، گوشت، تخم مرغ، مرغ و... بوده است.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در پایان گفت: شهروندان می توانند گزارشات خود را در خصوص تخلفات اقتصادی از جمله گرانفروشی، کم فروشی وتقلب، احتکار،  انبارهای بی نام نشان و... از طریق تماس تلفنی باشماره 124 ستاد خبری سازمان یا به صورت حضور در محل سازمان به حوزه ستادخبری به صورت حضوری وکتبی ارائه کنند تا بازرسان این سازمان سریعاً اقدام به بررسی و اعلام نتیجه گزارش طی تماس با شاکی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلال احمر به ۱۱ هزار سیل‌زده در سیستان و بلوچستان امدادرسانی کرد

  سید محمد مهدی سجادی  در حاشیه بازدید از مناطق درگیر سیلاب سیستان و بلوچستان  گفت: براثر بارش‌های اخیر و شدت گرفتن برخی از مناطق شهری و روستایی در جنوب استان‌ آسیب دیدند و تعدادی از محورهای مواصلاتی مسدود شد.

وی با بیان اینکه نیروهای عملیاتی هلال‌احمر همواره در زمان‌های هشدار هواشناسی با امکانات و تجهیزات آماده باش هستند، گفت: براثر آبگرفتگی‌های اخیر و مسدود شدن راه‌ها ارتباط محور چابهار به نیکشهر برقرار شده و رفت و آمد در حال انجام است، تلاش برای بازگشایی محور چابهار _کنارک و زرآباد نیز در حال انجام است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به عملیات امداد هوایی با انجام ۸۳ سورتی پرواز در مناطق سخت گذر سیل زده این استان توسط بالگرد، بیان کرد: این پروازها برای انتقال اقلام زیستی و سایر اقلام برای رساندن به اهالی روستاهای در محاصره سیلاب انجام شده است.

سجادی ادامه داد: ۴۷۷ نیروی عملیاتی در قالب ۹۹تیم با بکارگیری ۹۵ دستگاه خودروی امدادی و تجهیزات سیلاب از شهرستان‌های تحت تاثیر به مناطق حادثه دیده اعزام شدند.

وی گفت: در این عملیات ها نیز ۲۲۷۶ تخته پتو، ۳۱۵ دستگاه چادر امدادی، ۲۸۶۰ کیلو گرم نایلون پوششی، ۴۹۲۸ بطری آب معدنی، ۱۱۸۸ تخته موکت، ۱۵۴۰ بسته غذایی ۱۰ روزه و ۴۹۱ بسته غذایی ۷۲ ساعته و دیگر اقلام توزیع شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: امدادرسانی به مناطق سیل زده توسط نیروهای هلال احمر تا بازگشت آرامش به منطقه تداوم می‌یابد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خدمات رسانی به سیل‌زدگان با همیاری تمامی نهادها و سازمان‌ها انجام می‌شود
  • هلال احمر به ۱۱ هزار سیل‌زده در سیستان و بلوچستان امدادرسانی کرد
  • برخورد با گران‌فروشی در بازار حبوبات/مقابله بازرسان با محتکران
  • سیلاب جان ۲ نفر را در سیستان و بلوچستان گرفت
  • اقدامات نیروی زمینی سپاه جهت کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • بازدید وزیر کشور از مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • بسته شدن راه ارتباطی ۳۰۰ روستا، در جنوب سیستان و بلوچستان
  • از سرگیری بازرسی‌های آژانس از تاسیسات هسته‌ای ایران