Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امضای پیمان دفاعی مشترک با آمریکا را "یک هدیه تاریخی بزرگ" دانست.

 بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: فرماندهان ارتش و سازمان اطلاعات که با طرح امضای پیمان دفاعی مشترک با آمریکا مخالفند مثل من سیاست را نمی‌فهمند. امضای این پیمان "هدیه تاریخی بزرگی" است که به دستاوردهایی برای اسرائیل منجر می‌شود که جای صحبت درباره آن نیست اما می‌توان پیامد مثبت آن را برای امنیت اسرائیل ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتانیاهو در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها این اظهارات را ایراد کرد. رسانه‌ها نوشته بودند که نتانیاهو با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا درباره ایجاد پیمان دفاعی مشترک مذاکره می‌کند بدون اینکه موضوع را با طرف‌های ذیربط در ارتش و دستگاه‌های امنیتی در میان بگذارد و بدون اینکه بداند چرا مخالفند. این‌ها همچنین از دونالد ترامپ انتقاد کردند که در توییتر اعلام کرده بود که با نتانیاهو درباره ائتلاف دفاعی صحبت کرده است.

برخی از ژنرال‌ها به نام نهاد نظامی و امنیتی توضیح دادند که امضای چنین پیمانی ماه‌های طولانی مذاکره میان وزارت امنیت اسرائیل و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) را می‌طلبد و نمی‌توان آن را قبل از انتخابات منعقد کرد. همین مساله موجب شد نتانیاهو تنها به اعلام آن اکتفا کند تا فرصت خود را برای تشکیل دولت بالا ببرد. مسؤولان ارشد دستگاه‌های امنیتی اسرائیل می‌گویند که با امضای پیمان دفاعی مشترک با آمریکا مخالفند. اولا به این دلیل که نتانیاهو از آن برای تبلیغات انتخاباتی استفاده می‌کند و دوم اینکه چنین پیمانی دست ارتش اسرائیل را طی بحران‌های نظامی و مأموریت‌های امنیتی آتی می‌بندد.

گابی اشکنازی، عضو مخالف کنست که قبلا رئیس ستاد ارتش و مدیر کل وزارت جنگ بوده گفت: پیمان دفاعی مشترک اسرائیل را ملزم خواهد کرد که هرگونه حمله به آمریکا را حمله به خود بداند برای همین ما سربازانمان را خواهیم دید که در عراق و افغانستان می‌جنگند و ما با این مساله مخالفیم.

ایهود باراک، عضو کنست نیز می‌گوید که این طرح صرفا تبلیغات انتخاباتی بی‌ارزش است. وی گفت: این قرارداد باید ابتدا در کنگره تصویب شود.

نتانیاهو در پاسخ به این افراد مدعی شد: این‌ها به رغم کارنامه نظامی که دارند مثل من سیاست عالی را درک نمی‌کنند. من آن‌ها را خوب می‌شناسم. آن‌ها بیشتر مواقع اشتباه و بیشتر مواقع هم برحق هستند اما اینجا درباره پیمان دفاعی اشتباه کردند.  / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشفتگی اسرائیل در هزارتوی عملیات ایران

  اسرائیل دلخوش به هدف قرار دادن درصدی از پرنده‌های مهاجم ایران است اما واقعیت آن است که آمریکا و کشورهای غربی، چهار لایه دفاعی از خاک ایران تا سرزمین‌های اشغالی، دو لایه دفاعی در غرب سرزمین‌های اشغالی در شرق دریای مدیترانه و یک لایه دفاعی در شمال اسرائیل و بر فراز آب‌های جنوبی قبرس در دریای مدیترانه برای مقابله با حرکت پهپادها، موشک‌های هدایت‌شونده کروز و موشک‌های بالستیک ایجاد کرده بودند. همه این لایه‌های دفاعی جز سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته رژیم صهیونیستی اعم از پاتریوت، گنبد آهنین، فلاخن داوود، باراک و... بود که در خاک فلسطین اشغالی مستقر است. درواقع آمریکا و متحدان غربی و منطقه‌ای آن،رژیم رابرای حفاظت دربرابر حمله ایران در یک حفاظ مستحکم چند لایه نفوذناپذیر قرار داده بودند. 
   
پدافندهای گرانقیمت رژیم و بی‌اثری آنها
موشک‌های هدایت‌شونده و موشک‌های بالستیک نسل قدیمی هم که در این عملیات استفاده شد، برای تخلیه پدافند بسیار گرانقیمت رژیم و مشغول‌سازی سامانه‌های دفاعی ارسال شد که در ماموریت خود کاملا موفق بود. موشک‌های بالستیک جدید اما از تمام لایه‌های دفاعی با موفقیت کانال عبور کرد و طبق ماموریت تعریف‌شده به اهداف تعیین‌شده اصابت کرد. مثلث هشدار سریع که در غرب آسیا ایجاد شده که یک راس آن در پایگاه اینجرلیک ترکیه، یک راس آن در پایگاه آمریکا در قطر و راس سوم آن در فلسطین اشغالی است، می‌تواند پرواز موشک‌های بالستیک را در ارتفاع ۵ تا ۱۰ کیلومتری زمین رصد کند و با تقریب ۹۰درصد نقطه فرود موشک را مشخص کند. 
   
جزئیات حمایت آمریکا در عملیات اخیر 
همچنین آمریکا پنج ماهواره جاسوسی ویژه جدید برای اشراف بر تحرکات ایران در مدار قرار داده بود. با وجود این موشک‌های بالستیک ایران تمام این موانع پیشرفته را پشت‌سر گذاشت. در این عملیات موشک‌های خوشه‌ای یا باران موشکی هم به‌کار گرفته شد تا پدافند هوایی را مشغول و تخلیه کند واساسا ماموریت آنها هم هدف‌زنی نبود. در عملیات وعده صادق پیشرفته‌ترین و مجهزترین سیستم‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا از رهگیری و مقابله با موشک‌های ایران عاجز ماندند. 
   
تکانه‌های ۵ سطح از امنیت رژیم با عملیات ایران
عملیات وعده صادق هر پنج سطح دفاعی رژیم صهیونیستی شامل بازدارندگی، هشدار سریع، واکنش سریع، کشاندن جنگ به سرزمین طرف مقابل و آماده‌سازی جبهه داخلی را به چالش کشید که مهم‌ترین آن بازدارندگی بود. مهم‌ترین دلیل آشفتگی و سردرگمی رژیم پس از عملیات وعده صادق، احساس خطر جدی برای بقای خود و ناکارآمد شدن دکترین بازدارندگی آن است. علاوه‌بر شکست سنگین رژیم در عملیات وعده صادق از توان موشکی ایران و ضربه سنگینی که به بازدارندگی رژیم وارد شد، معادله جدیدی نیز در این عملیات بر رژیم تحمیل شد و آن پاسخ کشورمان به هر اقدام رژیم علیه منافع ایران در منطقه است. باوجود همه این دستاوردها، عملیات وعده صادق صرفا یک عملیات تنبیهی بود و بخش اعظم توانایی‌ها و توانمندی‌های هجومی و دفاعی ایران همچنان برای دشمن ناشناخته است. همین امر صهیونیست‌ها را از هرگونه پاسخ بازمی‌دارد.
   
تلاش برای انصراف ایران 
در جریان عملیات انتقامی ایران که نمایش بخش کوچکی از توان دفاعی ایران بود، بیشترین تبادل پیام با واسطه بین آمریکا و ایران در روزهای منتهی به عملیات وعده صادق اتفاق افتاد.‌ آمریکا با استفاده از ظرفیت تقریبا همه کشورهای غربی و برخی کشورهای منطقه، برای ایران پیام می‌فرستاد و تلاش می‌کرد ایران را از انجام این عملیات منصرف کند، چراکه به توان بازدارندگی کشورمان آگاه بود و همین حالا هم به همین دلیل صهیونیست‌ها را از هرگونه پاسخ منصرف می‌کند. در مقابل تقاضای واشنگتن، پاسخ ایران هشدار به آمریکا نسبت به عدم ورود به این موضوع و دور نگه داشتن خود از درگیری با ایران بود. سفیر سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا، همزمان با شلیک موشک‌های ایران در ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه برای اولین بار به جای وزارت خارجه، به سپاه احضار و هشدار جدی جمهوری اسلامی ایران به آمریکا درباره تبعات بسیار سنگین و جدی هرگونه ورود آمریکا به درگیری با ایران به وی ابلاغ شد.  رژیم صهیونیستی که همچنان در گیجی این سیلی سنگین ایران به‌سر می‌برد، تلاش می‌کند در جنگ تبلیغاتی عملیات ایران را ناموفق نشان دهد. این در حالی است که تمام هدفگیری‌های تعیین‌شده توسط موشک‌های بالستیک ایران با موفقیت انجام شد و حتی یک مورد هم سامانه‌های دفاعی رژیم قادر به رهگیری موشک‌های بالستیک ایران نشد. ‌آنچه توسط پدافند هوایی رژیم و آمریکا هدف قرار گرفت، پهپادهای نسل قدیم و موشک‌های نسل قدیم بود که ماموریت آنها صرفا مشغول‌سازی پدافند و تخلیه موشک‌های گرانقیمت آنها بود که به اعتراف رژیم، خسارت وارده فقط بابت استفاده از موشک‌های دفاعی در سامانه‌های مختلف رژیم ۱.۵میلیارد دلار برآورد می‌شود.به اذعان کارشناسان دفاعی، طرح‌ریزی عملیاتی، علمی و تکنیکی و تاکتیکی عملیات وعده صادق بی‌نظیر بود. این درحالی است که قبلا چنین توانایی وجود نداشت واین پیشرفت بزرگ، حاصل برنامه‌ریزی‌های دقیق سپاه و نیروهای مسلح در سال‌های گذشته بوده که نتیجه عملی آن در صحنه رویارویی واقعی (و نه مانور) در برابر قوی‌ترین و پیشرفته‌ترین سیستم دفاعی هوایی جهان رقم خورد. آمریکا مصرانه از رژیم صهیونیستی می‌خواهد از هرگونه پاسخ به ایران خودداری کند با این هدف که باقیمانده ناچیز اعتبار رژیم را حفظ کند‌. رژیم صهیونیستی پس از عملیات تنبیهی موفق وعده صادق، دچار بن‌بست راهبردی شده و هیچ راهکاری اعم از نظامی، امنیتی و دیپلماتیک قادر به خارج کردن رژیم از این بن‌بست نیست. نتانیاهو می‌خواهد با فشار بر غرب، به خیال خود جهان را علیه ایران متحد کند اما دولت‌های غربی اعتمادی به دولت او ندارند. جمهوری اسلامی ایران به برخی پیشنهادهای واسطه‌ها در منطقه هم که درخواست داشتند رژیم برای حفظ آبرو و اعتبار خود حمله ضعیف و نمادین به یک نقطه در خاک ایران کند و ایران پاسخ ندهد، واکنش بسیار تند نشان داد و تاکید کرد پاسخ به هرگونه تعرض رژیم به خاک ایران به مراتب قوی‌تر و قاطع‌تر از عملیات وعده صادق خواهد بود. 

بن‌بست راهبردی پس از عملیات تنبیهی 
رژیم صهیونیستی پس از عملیات تنبیهی موفق وعده صادق، دچار بن‌بست راهبردی شده و هیچ راهکاری اعم از نظامی، امنیتی و دیپلماتیک قادر به خارج کردن رژیم از این بن‌بست نیست. نتانیاهو می‌خواهد با فشار بر غرب، به خیال خود جهان را علیه ایران متحد کند اما دولت‌های غربی اعتمادی به دولت او ندارند. جمهوری اسلامی ایران به برخی پیشنهادهای واسطه‌ها در منطقه هم که درخواست داشتند رژیم برای حفظ آبرو و اعتبار خود حمله ضعیف و نمادین به یک نقطه در خاک ایران کند و ایران پاسخ ندهد، واکنش بسیار تند نشان داد و تاکید کرد پاسخ به هرگونه تعرض رژیم به خاک ایران به مراتب قوی‌تر و قاطع‌تر از عملیات وعده صادق خواهد بود. 

دیگر خبرها

  • اقدامات نتانیاهو برای اسرائیلی‌ها هم مضحک است
  • امضای توافق‌نامه اقتصادی و فرهنگی میان کره شمالی و بلاروس 
  • نتانیاهو: اگر اختلافات را کنار نگذاریم از درون فرو می‌پاشیم
  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • بکش اما خطا نکن!
  • آشفتگی اسرائیل در هزارتوی عملیات ایران
  • این عکس از حمله سپاه به اسرائیل تاریخی شد /گاف نماینده اسرائیل در سازمان ملل /موشک هایی که از دیوار دفاعی اسرائیل عبور کرد
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟ |‌ ویدئویی از شروع رابطه عاشقانه سحر دولتشاهی و پیمان معادی در سریال مطرح