Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتانیاهو تنها یک روز مانده به انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی آمادگی خود را برای به کارگیری نمایندگان عرب کنست در دولت آینده‌اش اعلام کرد. اقدامی که از دید تحلیلگران یک تاکتیک برای جذب آرا و فرار از شکست احتمالی در انتخابات فرارو است. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  بنیامین نتانیاهو،  نخست وزیر رژیم صهیونیستی- که در انتخابات آوریل 2019 به رغم کسب بیشترین کرسی، موفق نشد برای تشکیل کابینه،  ائتلافی به وجود آورد- همچون انتخابات آوریل، به هر مستمسکی متوسل می شود تا بتواند در انتخابات سپتامبر 2019- که روز سه شنبه برگزار می شود-  به پیروزی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتانیاهو در آخرین تقلاهایش، اعلام کرد بعید نیست در دولت آینده او، وزیر عرب هم حضور داشته باشد. اما در عین حال نتانیاهو این احتمال را با دو استثنا بیان کرد. اینکه هرگز امکان ندارد ایمن عودة و احمد الطیبی جز این دسته باشند.

دلایل تغییر رویکرد 180 درجه ای نتانیاهو؛ ؛ ژست دموکراتیک برای تبلیغات انتخاباتی

نتانیاهو در حالی از امکان وجود وزیر عرب در کابینه‌اش سخن میگوید که هفته گذشته به دلیل انتشار پیامی در فیسبوک، فلسطینی های 1948 را انسانهایی توصیف کرده بود که  به دنبال از بین بردن تمام یهودیان فلسطین اشغالی هستند. او در این پیام از حامیان حزبش خواسته بود اگر می خواهند چپگرایان و عرب ها رأی نیاورند به انتخابات بیایند. این پیام فیسبوکی که در صفحه نتانیاهو درج شد، به عنوان یک پیام نژاد پرستانه منجر به تعلیق صفحه فیسبوک نتانیاهو شد.

پیش از نتانیاهو، بنی گانتز، یکی از رهبران ائتلاف آبی- سفید و موشه یعلون از همپیمانان او، از احتمال حضور عربهای 1948 در دولت آینده شان خبر داده بودند. اما با موضع کاملاً مخالف نتانیاهو و هم حزبی هایش مواجه شده بودند. اما حال این خود نتانیاهو است که پس از دو موضع کاملاً مخالف با حضور نمایندگان عرب های 1948 در دولت، با گردشی 180 درجه، از احتمال حضور نمایندگان عرب در دولت آینده اش سخن می گوید. سؤال اینجا است که چرا نتانیاهو اینگونه تغییر رویکرد داده است؟

نتانیاهو یک سیاست مدار غربی تمام عیار است و به سیاق ماکیاول، بر هیچ اصلی پایدار نیست و آنچه برای او در اولویت است، رسیدن به هدف با هر وسیله است. به همین دلیل در وضعیت کنونی، نتانیاهو در شرایطی قرار گرفته که اعلام حضور وزیران عرب در دولتش بر مدار منافع او استوار است. لذا به همین دلیل او این مسئله را براساس دلایل ذیل اعلام کرده است:

نخستین رویکرد نتانیاهو در مقابل کسانی که آنها را در قاموس خود دشمن تعریف کرده این است که تنها به آنها قول و وعده دهد و هیچ گاه آن را عملی نکند. این همان دیدگاهی است که نتانیاهو و صهیونیست در مذاکره با مقامات ساف دنبال کردند و در هر دوره با بهانه هایی جدید اجرای آن را به تعویق می انداختند. هیچ کس باور نمی کند که نتانیاهو نمایندگان عرب کنست را وارد دولت خود کند. لذا نتانیاهو که بنا ندارد این وعده را عملی کند در مقطع کنونی از آن برای دستیابی به منافع بعدی خود بهره برداری میکند.

نتانیاهو در مقطع کنونی به رأی عربهای 1948 که شهروند رژیم صهیونیستی محسوب می شوند نیاز دارد. عربهای 1948 جمعیتی قریب 2 میلیون نفر هستند که میزان مشارکتشان در انتخابات حدود 30 درصد است. نتانیاهو طی انتخابات گذشته همواره با تهدید این جمعیت و ایجاد فضای مخالفت در آنها با چپگراهایی- که فهرست مشترک عربی را تشکیل داده اند- بخشی از آراء آنها را به سمت خود جذب کرده اند اما در انتخابات آوریل 2019 میزان مشارکت این جمعیت 2 میلیون نفری، باز هم کاسته شد. به نظر می رسد نتانیاهو با تمسک به روشی که گانتز و یعلون آن را آغاز کردند می خواهد آنها را به حضور نمایندگان شان در دولت امیدوار کرده، به انتخابات بیاورد. افزایش حضور این جمعیت می تواند پیروزی نتانیاهو را تضمین کند.

همانگونه که پیش از این اشاره شد پیش از آنکه نتانیاهو به سمت آراء عرب های 1948 برود، بنی گانتز و یعلون این اقدام را آغاز کرده بودند. یکی از دلایلی که موجب شد نتانیاهو به این سمت بیاید این است که نباید در این مقطع از رقبای خود عقب بیفتد. رقبای نتانیاهو دست به اقدامی زده اند و وارد عرصه ای شده اند که اگر نتانیاهو هم در آن وارد نشود عرصه را خالی کرده است لذا برای خالی نکردن عرصه برای رقبا در این عرصه هم وارد شد.

رژیم اسرائیل|همسویی احزاب صهیونیست درباره غزه/ تکرار وعده‌ انتخاباتی نتانیاهو درباره کرانه باخترییادداشت| نتانیاهو چگونه کاستی‌های آراء راستگرایان در انتخابات قبل را جبران کرد؟یادداشت| تقلاهای بنیامین برای انتخابات؛ وقتی نتانیاهو به هر دری می زندالحاق «غور اردن» شانتاژ جدید انتخاباتی نتانیاهوواکنش رسانه‌ها و سیاستمداران صهیونیست به فرار نتانیاهو از یک نشست انتخاباتی

 

با وجود مشی نژاد پرستانه صهیونیست‌ها، اما در جریان انتخابات، نتانیاهو به آراء سکولارها نیز نیاز دارد لذا برای آنکه آراء اقشار مختلف را به دست آورد نیاز به برخی شعارهای انتخاباتی عامه پسند دارد تا این را به اذهان متبادر کند که او خواستار دموکراسی و توجه به همه طبقات اجتماعی است. به ویژه اینکه در عرصه بین المللی، رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو به دلیل مواضع قومی و صهیونیستی به شدت تحت فشار قرار گرفته اند. در این راستا، اعلام اینکه او حاضر است نمایندگان عربهای 1948 را وارد دولت خود کند یک ژست بسیار مناسب به او خواهد داد؛  شعاری که در حد شعار باقی خواهد ماند.

نتیجه:

اعلام آمادگی نتانیاهو برای واردن کردن نمایندگان عرب کنست به کابینه اش، وعدهایی است که هیچ کس آن را باور نخواهد کرد. اما به دلیل جمعیت قابل توجهی که عربهای ساکن سرزمین های 1948 دارند، او به آراء آنها نیاز دارد، لذا این وعده را می دهد تا بتواند آراء آنها را در موقعیت حساس کنونی به دست آورد. از سوی دیگر او باید در عرصه ای که رقبای انتخاباتی‌اش وارد شده بودند وارد می‌شد تا این عرصه را خالی نکرده باشد. و در نهایت او نیاز به ژستی تبلیغاتی در عرصه داخل و خارج داشت تا هم رأی به دست آورد، هم اینکه خود را تطهیر کند. آنچه نتیجه نهایی است این است که او هرگاه بتواند، تمام عربهای ساکن سرزمین های 1948 را از فلسطین اخراج خواهد کرد. کما اینکه این امر را در طرح وطن بدیل و وطن قومی یهود دنبال کرده است. از این رو این اقدام یک تاکتیک کوتاه مدت برای دوره کوتاه کنونی است نه چیزی بیش از آن که بتوان کمتر از یک درصد آن را باور کرد.

انتهای پیام/

R1403/P/S8,90/CT4 واژه های کاربردی مرتبط بنیامین نتانیاهو اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیامین نتانیاهو اسرائیل بنیامین نتانیاهو اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابیه پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی در خصوص برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم

به گزارش قدس خراسان، متن جوابیه به این شرح است:

برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود از الزامات مردم‌سالاری در نظام‌های مردم‌پایه است که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین مبنا، انتخاب قانون گذاران، کارگزاران و فقهای خبرگان رهبری را به طور مستقیم به مردم واگذار کرده تا با تشخیص و خواست خود، افراد دارای صلاحیت را در مناصب مختلف قرار دهند.

ملت عزیز ایران نیز در مقاطع مختلف تاریخی با تشخیص اهمیت و لزوم نقش‌آفرینی در آتیه کشور خود، در این عرصه حاضر می‌شوند و به‌عنوان یک ایرانی به اشکال مختلف رأی و نظر خود را بیان می‌کنند.

انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری هم یکی از میدان‌های نقش آفرینی مردم است که در هر دوره، میزان مشارکت‌های متفاوتی را تجربه کرده و شرکت‌کنندگان در انتخابات، منتخبانی را به هر دو مجلس فرستادند تا نماینده آنان باشند.

پرواضح است که منتخبان، نماینده همه کسانی‌اند که چه در انتخابات شرکت کرده و یا به هر علت و انگیزه‌ای در فرآیند انتخابات حضور نیافتند. همچنانکه روشن است که مجلس منتخب قوانین را برای اجرایی شدن توسط دولت و همه آحاد ملت وضع می کند.  از این رو اینکه برخی جریان‌ها کوشیدند مشارکت مردم در انتخابات را کمرنگ جلوه داده و مشروعیت منتخبان ملت را زیر سؤال ببرند امری ناصحیح و این ادعا که تصمیمات مجلس بر خلاف خواست و نظر افراد جامعه است، موضوعی انحرافی و بر خلاف همدلی مردم و کارگزاران کشور است.

آنچه در حاشیه جلسه تفسیر آیات قرآن در ماه مبارک رمضان مورد اشاره آیت‌الله علم‌الهدی قرار گرفت، در حقیقت در مقام پاسخ به ادعا و شبهه پیش‌گفته بود که ایشان با ارائه بحثی تحلیلی، به تبیین جایگاه مشارکت کنندگان و تأثیر این مشارکت در آینده کشور پرداخت. ولی متأسفانه حتی از سوی برخی دوستان و رسانه‌های انقلابی نادیده گرفته شد و مثل همیشه بدون توجه به تحلیل‌های موجود در کلام ایشان، با برخی غرض‌ورزی‌ها مورد انتشار قرار گرفت تا جایی که حتی در انتخاب تیتر مطلب توسط برخی رسانه‌ها کم‌لطفی صورت گرفت.

آیت‌الله علم‌الهدی با ارائه یک بحث تحلیلی در خصوص تکلیف بودن مشارکت سیاسی در اندیشه سیاسی اسلام، راهیابی نامزدهای منتخب به مجلس با رأی مشارکت‌کنندگان در انتخابات را به واسطه اینکه با حضور و انتخاب خود، نظر و دیدگاهشان را به اثبات رسانند موجب مقبولیت جایگاه مجلس منتخب معرفی کردند، بنابراین آنچه در مجلس مورد قانون‌گذاری و برنامه‌ریزی قرار می‌گیرد برای همگان حجت و معتبر است.

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی مرکزیت جبهه مقاومت است
  • نگاهی به قوانین جالب انتخاباتی در ترکیه
  • روایت محمد مهاجری از دو شبهه انتخاباتی
  • استعفای دو عضو کابینه دولت انگلیس
  • همین الان باید به رفح حمله کنیم
  • بن گویر: همین الان باید به رفح حمله کنیم
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟
  • یکی از وزرای کابینه نتانیاهو استعفا داد
  • جوابیه پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله علم‌الهدی در خصوص برگزاری انتخابات و مشارکت آحاد مردم