Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@13:25:16 GMT

عربستان چند میلیون بشکه نفت ذخیره دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۷۹۹۲

آفتاب‌‌نیوز :

عربستان حدود ۱۸۸ میلیون بشکه نفت در مخاذن ذخیره خود دارد که فقط می تواند تا ۳۳ روز افت ۵.۷ میلیون بشکه ای تولید روزانه نفت این کشور را پوشش دهد.

به گزارش رویترز، حمله پهپادها به تاسیسات نفتی عربستان ۵.۷ میلیون بشکه در روز از تولید نفت کم کرد که بیش از نیمی از تولید فعلی عربستان را تشکیل می‌دهد و معادل ۵ درصد عرضه جهانی نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ گفت مجوز آزاد کردن ذخایر استراتژیک نفت آمریکا را در صورت لزوم صادر کرده است.

آمریکا بزرگترین مصرف کننده نفت جهان و یک تولید کننده اصلی است. ذخایر نفت استراتژیک این کشور که در مخازن ذخیره در سواحل تگزاس و لوئیزیانا نگهداری می‌شوند، در حال حاضر شامل حدود ۶۴۵ میلیون بشکه نفت هاست که معادل مصرف یک ماه آمریکاست.

طبق اداره اطلاعات انرژی آمریکا، این کشور ۴۱۶.۱ میلیون بشکه دیگر ذخیره نفتی دارد که توسط تولید کنندگان ،پالایش کنندگان و تاجران نفت نگهداری می شود.

عربستان سعودی اعلام کرده برای پر کردن نفتکش‌های مشتریانش از ذخیره نفتی خود استفاده میکند. طبق اطلاعات شرکت راپیدان انرژی، این کشور حدود ۱۸۸ میلیون بشکه نفت در ذخایر خود دارد که فقط می تواند تا ۳۳ روز افت ۵.۷ میلیون بشکه ای تولید روزانه نفت این کشور را پوشش دهد.

آژانس بین المللی انرژی که سیاست های انرژی کشورهای صنعتی را هماهنگ می کند، روز شنبه اعلام کرد با کشورهای اصلی تولید کننده و مصرف کننده نفت در تماس بوده و عرضه کافی نفت به بازار وجود دارد. آژانس بین المللی انرژی قبلا هم آزادسازی نفت خام و سوخت از ذخایر اضطراری را در هنگام اختلال در عرضه نفت هماهنگ کرده است.

چین بزرگترین وارد کننده نفت جهان، بزرگترین وارد کننده نفت عربستان هم هست. چین همچنین ذخایر بالای استراتژیک دارد که آخرین بار مقدار آن را در آوریل ۲۰۱۷ اعلام کرد.

رابرت رایان، استراتژیست ارشد کالا و انرژی در مرکز تحقیقات بی سی ای مونترال ذخایر استراتژیک نفت چین را ۵۱۰ میلیون بشکه تخمین می‌زند در حالی که سنگ ییک تی،یک تحلیلگر در شرکت اس آی ای انرژی، مقدار این ذخایر را ۳۲۵ میلیون بشکه می داند.

رایان گفت هنوز مشخص نیست چه زمانی کشور ها مجبور می شوند از ذخایر اضطراری خود استفاده کنند.

وی گفت:«اگر اختلال در تولید عربستان هفته ها طول بکشد، ذخایر استراتژیک هم کاهش می یابد. دنیا همین الان هم به این ذخایر وابسته است».

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: عربستان نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»