Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، آموزش مهارت‌های یادگیری اجتماعی و عاطفی (SEL) به اندازه رشته و دروس آکادمیک در کلاس مهم است.

بچه‌هایی که مهارت SEL قوی دارند نه تنها در کلاس بهتر و با همسالان خود ارتباط خوبی برقرار می‌کنند، بلکه یاد می‌‌آموزند که چگونه در آینده،بزرگسالان تواناتری شوند.

بنا به اعلام «CF.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

org» افرادی که مهارت‌های اجتماعی و عاطفی قوی دارند، قادر به کنار آمدن با چالش‌های روزمره هستند و از نظر علمی، حرفه ای و اجتماعی از مزایای بالاتری برخوردار می‌شوند.

SEL باعث حل موثر مسئله، نظم و انضباط، داشتن انگیزه و مدیریت احساسات می‌شود و پایه و اساس تأثیرات مثبت و طولانی مدت بر روی کودکان، بزرگسالان و جوامع را فراهم می‌کند.

از چنین شرایطی کودکان رشد و مدارس پیشرفت کرده و مشاغل سود می‌برند به قطع چنین جامعه‌ای تقویت شده و همه این‌ها به دلیل یادگیری عاطفی اجتماعی است.

مدارس امروزی به بچه‌ها کمک می‌کنند تا این مهارت‌ها را توسعه دهند؛ زیرا به نظر می‌رسد مشاغل آینده با چالش‌های بسیاری مواجه باشند.

طبق گفته WeForum نامزدهای مشاغل امروز باید قادر به همکاری، برقراری ارتباط و حل مشکلات باشند مهارت‌هایی که عمدتاً از طریق یادگیری اجتماعی و عاطفی ایجاد می‌شود. این مهارت اجتماعی و عاطفی همراه با مهارت‌های سنتی، دانش آموزان را قادر می‌سازد تا در اقتصاد در حال تحول دیجیتال موفق باشند.

معلمان به دنبال راه‌های جدید برای آموزش مهارت‌های یادگیری اجتماعی و عاطفی به دانش آموزان هستند.

«ماریسا کینگ» معلم کلاس پنجم «Tulsa Public Schools» در ایالات متحده، دریافت که انتخاب داستان‌هایی درباره قهرمانان زندگی واقعی، راه خوبی برای ادغام مهارت‌های SEL در کلاس است.

او در Edutopia نوشت:« در سال اول خودم به عنوان معلم کلاس پنجم، واحد مقدماتی هنرهای زبان انگلیسی را درمورد داستان‌های افرادی که بر چالش‌ها غلبه کردند بنا نهادم و این کار را با داستان «ملاله یوسف‌زی» در مورد حق تحصیل دختران آغاز کردم.»

داستان ملاله، الهام بخش است و مهارت SEL هدفمند برای مواجهه با چالش‌ها را نشان می‌دهد. در واقع داستان‌های الهام بخش در مورد افراد به بچه‌ها کمک می‌کند تا هنگام مواجهه با سختی‌ها همان طرز فکر را به‌کار گیرند.

کینگ اظهار کرد وقتی اوضاع در کلاس سخت شد استراتژی‌هایی را از زندگی افراد موفق قرض گرفتیم تا تسلیم نشدن را به خود یادآوری کنیم. می‌توان بر اساس سلایق داستان‌های مختلفی برای بچه‌ها نقل کرد. برای مثال برای می‌توان از ورزشکاران مشهور که با غلبه به موانع پیشرفت کرده‌اند نام برد تا دانش آموزان حساس به ورزش را برای ایام سخت ساخت.

معلمان باید داستان‌های مختلف که بر مهارت یکسان تایید دارند را برای کلاس درس انتخاب کنند. یادگیری اجتماعی و عاطفی باید قبل از اینکه دیر شود آموزش داده شوند.

کینگ همچنین بر اهمیت معرفی این روایات الهام بخش در اوایل ترم تأکید کرد زیرا اگر بعداً معرفی شود ممکن است خیلی دیر شود.

وی گفت:« زمانی که بحران به وجود می‌آید برای ذکر روایت زندگی افراد موفق جهت بالابردن مهارت SEL دیر است. دانش آموزان به ندرت این صبر و شجاعت را دارند که وقتی با مشکلی مواجه می‌شوند، با دقت به داستان جدید گوش دهند.»

اگر یک مدرسه نتواند مهارت‌های یادگیری اجتماعی و عاطفی را در یک کلاس ادغام کند، والدین می‌توانند از این روش استفاده کنند تا به فرزندان خود در توسعه این مهارت‌ها کمک کنند. همچنین این هدف به منظور ترغیب بچه‌ها به بالا بردن مهارت‌های خواندنی نیز انجام می‌شود.

انتهای پیام/

178 / 159 مهارت یادگیری اجتماعی و عاطفی آکادمیک عاطفی اجتماعی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مهارت آکادمیک عاطفی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران

به گزارش تابناک، زنان مبتلا به این سندروم مکرر به دلایل اشتباه، مردان اشتباه را به عنوان شریک عاطفی خود انتخاب می‌کنند. همچنین علاقه‌مندی به مردان مسن‌تر، رفتار چسبنده و کنترل‌کننده، داشتن روابط خارج از عرف متعدد، نیاز به تأیید زیاد و اطمینان‌بخشی از عشق و دوست‌داشتنی بودن، ناتوانی در تنها بودن و انتخاب شریک‌های عاطفی آسیب‌رسان یا سودجو از دیگر علایم ابتلا به این اختلال است. همچنین اعتمادبه‌نفس پایین هم از نشانه‌های مبتلایان به این اختلال است. چنین افرادی معمولا اعتمادبه‌نفس پایینی دارند و به دلیل نابرخورداری از محبت کافی پدر در دوران کودکی احساس پوچی و افسردگی می‌کنند. 

6 رفتار اشتباه پدرها با دختران‌شان 

انواع مختلفی از رفتارهای پدرها وجود دارد که عامل آسیب‌های دوران کودکی و مسائل مربوط به روابط بزرگ سالی دختران‌شان هستند. این اشتباهات باعث می‌شود تا ابتلا به سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران باشد. 

1 پدری که از نظر عاطفی در دسترس نیست 

آن‌ها از نظر فیزیکی در خانه حضور دارند اما از نظر عاطفی در دسترس دختران‌شان نیستند. کودک با وجود داشتن والدینی که از نظر فیزیکی در دسترس هستند اما به نیازهای روانی و عاطفی اش پاسخ نمی‌دهند، احساس ناقص‌بودن و رهاشدن می‌کند. 

2 پدر بدرفتار و خشن آن‌ها

با دخترانشان تکانشی، تندخو و ناپایدار رفتار می‌کنند. هر دختری ممکن است در زندگی اشتباهاتی داشته باشد اما رفتارهای تند و توهین آمیز باعث می‌شود تا شخصیت او به درستی شکل نگیرد و آسیب ببیند. 

3 پدر نازپرورده 

در کنار چنین پدرانی، فرزندان بسیار لوس و نازپرورده می‌شوند و به دنبال شریکی خواهند بود که با آن ها مانند یک ملکه رفتار کند. بیشتر این دخترها خواهان افرادی هستند که از نظر مالی توانایی ارائه زندگی مجللی را داشته باشند و فکر می‌کنند سزاوار آن هستند. 

4 پدر سمی و کنترل‌کننده 

والدینی هستند که به شدت بر فعالیت‌ها و تصمیمات فرزندان خود به خصوص دختران‌شان تمرکز می‌کنند. این والدین بیش از حد درگیر زندگی فرزندان خود هستند و آن‌ها را از ناامیدی محافظت می‌کنند. دختران این والدین اغلب در مقابله با چالش‌های زندگی شکست می خورند و توانایی مدیریت اوضاع را ندارند. 

5 پدر ویران و وابسته 

این ها پدرانی هستند که برای بقای روزمره خود به دختران شان وابسته هستند. مراقبت از پدری که کار نمی‌کند و درگیر آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد و ... است، می‌تواند منجر به اعتمادبه‌نفس پایین در فرزندان شود. چنین دخترانی در آینده به راحتی توسط مردان استثمار می شوند. 

6 پدر مضطرب و ناآشنا با حمایتگری 

در یک رابطه معمولی پدر و دختر، دختر به پدرش نگاه و او را تحسین می‌کند. اگر دختری در کنار پدری بزرگ شود که همیشه نگاه منفی دارد، ایمانش به توانمندی‌هایش کاهش می یابد. همچنین ممکن است سرکش و احتمالاً افسرده شود. تکرار دلسرد شدن از حمایت مردان زندگی اعم از پدر یا شریک عاطفی ممکن است زنان مبتلا به این سندروم را به این نتیجه برساند که مردان موجودات بی‌عاطفه و غیرقابل اعتمادی‌اند. بنابراین از مردان فاصله می گیرند و تا حد امکان از برقراری ارتباط با آنان خودداری می کنند. 

نکته پایانی 

هرچند  این سندروم یک اصطلاح بالینی یا پزشکی نیست و تا امروز به‌طور رسمی توسط روان شناسان یا روان پزشکان به رسمیت شناخته نشده است ولی تاثیر رابطه پدر و فرزند مخصوصا برای دختران در زندگی بزرگ سالی آن‌ها بسیار خواهد بود و می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در روابط آتی دختران   بازی کند.

منبع: خراسان

دیگر خبرها

  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • نق‌نق‌‌نویسی داستان اجتماعی نیست
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • برای آگاهی‌بخشی و انعکاس خواست مردم
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • مجموعه ویدئو کتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد