Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزالدین جذب نوجوانان و جوانان را مهمترین رسالت کانون های فرهنگی هنری مساجد عنوان کردوگفت: محرم تأثیر زیادی بر آشنایی جوانان و اعتقادات دینی و مذهبی آنها دارد.

«حسن عزالدین»درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، دوران نوجوانی و جوانى را، از حساس ترین و پرمخاطره‌ ترین دوران زندگى و فرصتی برای تعالی فردی و اجتماعی دانست وگفت: از این فرصت باید استفاده کرد تا با تحکیم پیوند بین جوانان و مسجد آنها را به سوی مسیر هدایت رهنمون سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مسجدالنبی جهادیه سمنان،با بیان اینکه مسجد پایگاه تحقق آرمان ها و اهداف اسلام و انقلاب است، اضافه کرد: کار مساجد باید همواره ادامه داشته باشد می توانند مکانی امن و آرام برای جوانان و نوجوانان بوده تا بتوانند در این مکان علاوه بر مسائل معنوی به کشف استعدادهای خود توجه کنند.

 

وی به کارکرد کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و افزود: مسئولان و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در جهت موثرتر بودن مساجد در جامعه تلاش کنند و اقداماتی در جهت جذب جوانان به سمت مساجد و ارئه احکام و مسائل اسلام به جوانان فعالیت های قابل توجهی داشته باشند.

 

عزالدین با تاکید براینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در جهت جذب نوجوانان و جوانان گام بلندی را بردارند، گفت: کار کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در جهت فرهنگ سازی مساجد باشد و جذب جوانان یکی از مهم ترین وظایف آنان است و باید همواره در این خصوص تلاش خود را به کار ببرند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مسجدالنبی جهادیه سمنان، با بیان اینکه دشمنان همواره در حال توطئه و دسیسه‌چینی هستند، افزود: کودکان آینده‌سازان این کشور هستند و باید برای تربیت نسل جدید در تراز انقلاب اسلامی تلاش مضاعف انجام شود.

 

وی با اشاره به اینکه ماه محرم تأثیر زیادی بر آشنایی جوانان و اعتقادات دینی و مذهبی آنها داشته واز آنجا که شور حسینی در دل همه جوانان است اظهارداشت: باید شعور حسینی را هم در دل ها ایجاد کرد و با برنامه ریزی در خصوص سخنران و مداح خوب به این شور وشعور جهت داد.

 

عزالدین حضور جوان را صرفاً برای عزاداری، زنجیر زنی و سینه زنی ندانست وادامه داد: هدف از عزاداری این است که پیام امام حسین (ع) را به مردم فهماند و با جهت دادن به این پیام گام های مؤثری در راستای ترویج آن برداشت.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مسجدالنبی جهادیه سمنان، با اشاره به اینکه نسل جوان آینده‌ساز کشور و انقلاب است، تصریح کرد: نسل جوان باید علاوه بر حضور در مساجد به دنبال خودسازی خود نیز باشد زیرا مسجد بهترین مکان برای خودسازی انسان‌ها است.

 

وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت موجود در خصوص شور حسینی جوان و نوجوان استفاده کرد، گفت: هر چقدر خود و سبک زندگی خود را به اهل بیت(ع) نزدیک تر کنیم نسبت به ویژگی های خاص اهل بیت(ع) بیشتر آشنا شده و از آنجا که هر هدف خوبی به اهل بیت(ع) منتسب می شود و همواره همه انبیاء و اولیاء الهی به دنبال اهداف عالیه بوده اند، باید به تبع آن به خداوند متصل شویم.

 

عزالدین با بیان اینکه برای جذب جوانان و نوجوانان به مسجد، همه گروه های جامعه در حد وظایف خود دارای مسئولیت هستند افزود:بنابراین،مسئولان و سازمان‌هایی که در رابطه با مدیریت و رسیدگی به امور مساجد فعالیت می ‌کنند باید با شناخت دقیق و همه  جانبه از ویژگی های شخصیتی این قشر و نحوه رفتاروعملکرد آنها، در پرورش دینی آنها از جامعه با تمام توان تلاش کنند.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد عاشورا ماه محرم عزاداری محرم عاشورای حسینی استان بوشهر خبرگزاری شبستان نماز ظهر عاشورا اربعین حسینی مسجد طراز اسلامی رسالت کانون های فرهنگی هنری مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت در جامعه دینی بدون بستر فرهنگ ممکن نیست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست پیرامون تبیین شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» گفت: فرهنگ، یک امر ضروری است. پیشرفت در جامعه دینی هم با قرائت دینی و اسلامی و نهضت امام خمینی (ره) اساسا بدون بستر فرهنگ امکان ایجاد ندارد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و اقتصاد پیرامون تبیین شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست اسماعیلی -وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- با تبریک ایام ماه مبارک رمضان و فرارسیدن ولادت امام حسن مجتبی (ع) و آغاز سال نو شمسی و بهار طبیعت که جشن و سرور دوچندانی را نصیب مردم عزیز کشورمان کرده است، ابراز امیدواری کرد که همه مردم ایران از این مواهب و برکات و خیرات بهره‌مند باشند.

وی با اشاره به شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» اظهار کرد: این نامگذاری از سوی رهبر معظم انقلاب پیشینه‌ای دارد و مبتنی بر نظریه‌ای است. ما در جمهوری اسلامی رهبر حکیم و فرزانه‌ای را در راس نظام اسلامی داریم که با اشراف کامل و آسیب شناسی دقیق سالیان سال است که روی حل عقب ماندگی‌ها و مشکلات اقتصادی تمرکز کرده‌اند. شعار سال یکی از راهبردهای اساسی کشور در سال پیش‌رو است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه شاید برخی معتقد باشند که شعار سال یک شعار اقتصادی است و بایستی همه تمهیدات از حوزه اقتصاد برای تحققش فراهم شود، تصریح کرد: این یک اشتباه راهبردی در فهم نوع اندیشه سیاسی و دینی با پشتوانه نظام اسلامی است.

اسماعیلی تصریح کرد: رهبر عزیز انقلاب در مورد فرهنگ این تعبیر را دارند: «فرهنگ مثل هواست.» با این نگاه، فرهنگ دیگر یک امر ثانوی نیست. فرهنگ، یک امر ضروری است. در ایران اسلامی با اندیشه دینی تا حوزه فرهنگ ارتقا لازم را پیدا نکند امکان پیشرفت وجود ندارد. پیشرفت در جامعه دینی با قرائت دینی و اسلامی و نهضت امام خمینی (ره) اساسا بدون بستر فرهنگ امکان ایجاد ندارد.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که در کشور سال‌های زیادی است وجود دارد این است که به یکپارچگی توجه نشده است. ما با مشکل تفکرات وارداتی روبرو بودیم که سنخ همنشینی را درک نمی‌کردند و جدا می‌کردند. مثلا مسئول مهمی در کشور داشتیم که می‌گفت حوزه فرهنگ به دولت ربطی ندارد، دست، ولی فقیه است. این اشتباهی راهبردی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه فرهنگ یک امر مقدم و پیشینی است که سایه دارد و زیر سایه فرهنگ توحیدی است، اضافه کرد: برای مثال در بخش مسکن، پیوست فرهنگی، اجتماعی و نگاه متعالی رعایت نشده و باعث شده به اختناق و جدایی در خانواده‌ها منجر شود. رهبر معظم انقلاب همواره تاکید دارند که همه کارهای اقتصادی پیوست فرهنگی می‌خواهد.

اسماعیلی با بیان اینکه امروز بهترین فرصت برای جامعه ایرانی اسلامی است که در مسیر حرکت ۴۵ ساله خود در این نقطه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب یک شخصیت فاخر فرهنگی است. رئیس دولت آیت‌الله رئیسی یک شخصیت فرهنگی، فاخر و اندیشمند و وابسته به یک مکتب فکری است که در این جایگاه قرار گرفته است. گاهی این گرد و خاک و هجمه‌های رسانه‌ای نمی‌گذارد تفکر دینی، توحیدی مبتنی بر حل مسائل کشور دیده شود. اکنون یک نگاه عمل‌گرانه برای حل مردم کشور قرار دارد.

وی ابراز کرد: در دولت مردمی تلاش‌مان این است که بتوانیم این توازن را ایجاد کنیم و به باور برسیم اگر قرار است شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» در کشور اتفاق بیفتد بدون اصلاح انگاره‌های ذهنی و حل مساله الگوی مردم از طریق فرهنگی، بدون بازگشت آموزه‌های اصیل دینی در حوزه اقتصاد اسلامی که منبعث از نگاه توحیدی است امکان رشد وجود ندارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در عمل لازم است به این مساله توجه کنیم که حوزه فرهنگ در دولت و در نظام حکمرانی کشور به عنوان یک مساله اصلی و پیشینی و با اولویت به عنوان یک چتر بر سر همه فعالیت‌ها دیده شود تا امکان رشد و تعالی کشور فراهم شود.

اسماعیلی تاکید کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مقوله فرهنگ صرفا به عنوان حوزه انتزاعی و نمادین نگاه نمی‌کنیم، بلکه فرهنگ به حوزه انضمامی تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: تقویت اقتصاد فرهنگ یکی از پنج سرفصل اصلی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. حتما باید حوزه فرهنگ را از این نگاه کلان که بعضی وقت‌ها دست نیافتنی نشان داده می‌شود خارج کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: ما امروز از فرهنگ و هنر غنی ایرانی می‌توانیم ارتباطات وسیع فرهنگی ایجاد کنیم. دین اسلام در بسیاری از کشورهای شرق آسیا توسط تجار و بازرگانان ایرانی ایجاد شده است. برخلاف حوزه غرب که با جنگ و درگیری بوده در حوزه شرق کاملا نرم جلو رفتیم. امروز جمهوری اسامی مشروعیت بالایی در حوزه فرهنگی خود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرهنگسازی و ترویج کتابخوانی میان کودکان ضروری است
  • اهمیت فرهنگ و هنر در ترویج ارزش‌های اسلامی
  • جهش در تولیدات فرهنگی و هنری از سوی هنرمندان
  • جایگاه نخست لرستان در افزایش کانون‌ فرهنگی هنری مساجد در کشور
  • ضرورت ایجاد بانک اطلاعات کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد
  • پیشرفت در جامعه دینی بدون بستر فرهنگ ممکن نیست
  • تقویت بنیه فرهنگی در شهرستان‌های لرستان
  • اجرای ویژه برنامه های فرهنگی و هنری در موزه مردم شناسی ارومیه برای کودکان
  • امیدآفرینی به نسل جوان از رسالت‌های ائمه جماعات است
  • مساجد سنگرهای دفاع از اعتقادات دینی مردم هستند