Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: با فعالیت ۱۰ هزار نفر قالیباف در استان سمنان سالانه ۲۴ هزار مترمربع فرش دستباف تولید می‌شود. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، بهروز اسودی در نخستین جلسه کارگروه فرش دستباف استان سمنان که در سالن جلسات استانداری سمنان برگزار شد اظهار داشت: 10 هزار نفر قالیباف استان سمنان در مجتمع‌ها و کارگاه‌های قالیبافی مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از وجود هشت مجتمع قالیبافی و 90 کارگاه متمرکز و غیرمتمرکز در استان سمنان خبر داد و افزود: 26 شرکت تعاونی در این استان در حوزه فرش فعال است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: از تعداد کل شرکت‌های تعاونی فعال در حوزه فرش در استان سمنان 20 شرکت در حوزه فرش دستباف شهری و 6 تعاونی نیز در حوزه فرش دستباف روستایی فعالیت می‌کنند.

گیلان|‌ ‌95 درصد ابریشم تولید داخل در صنعت قالیبافی کشور مصرف می‌شوداوج هنر 700 ساله قالیبافی در تاروپود فرش ریز ماهی خوی و افشار تکاب13000 گیلانی قالیبافی می‌کنند

اسودی به چالش‌های موجود در حوزه صنعت قالیبافی اشاره کرد و ازجمله آن را نبود پایانه صادراتی برای فرش دستباف عنوان کرد.

وی عنوان کرد: فعالان صنعت قالیبافی استان سمنان با مشکلاتی همچون افزایش قیمت مواد اولیه و کمبود سرمایه در شرایط کنونی مواجه هستند که باید در حل‌وفصل مشکلات فعالان این عرصه چاره‌ای اندیشیده شود.

80 درصد از تولیدات فرش دستباف استان سمنان صادر می‌شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای حل مشکل بیان‌شده مواد اولیه مورد نیاز فعالان صنعت قالیبافی در استان سمنان از دیگر استان‌های بزرگ کشور تهیه و تأمین می‌شود.

اسودی گفت: صرف هزینه‌های گزاف برای تأمین مواد اولیه از استان‌های دیگر کشور فعالان عرصه قالیبافی را در استان سمنان دچار مشکل کرده است.

وی تأکید کرد: باید تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار فعالان صنعت قالیبافی قرار گیرد تا کمی از چالش‌های موجود در این عرصه کاسته شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان عنوان کرد: در حال حاضر 80 درصد از تولیدات فرش دستباف استان سمنان صادر می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت

بر اساس این گزارش، مهدی برادران، معاون وزیر صمت درباره صنعت داروسازی و مکمل و پرداخت تسهیلات اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوبی که با سازمان غذا و دارو داشتیم و اقداماتی که در جامعه صنعتی شکل گرفته با توجه به اینکه ما در حوزه مواد اولیه کشور ظرفیت‌های بسیار خوبی داریم، امروز بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید مکمل‌ها و بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید بدون کارخانه در وزارت صنعت، معدن و تجارت پروانه تولید دارند که می‌توانند محصولات خود را تحت نظارت وزارت بهداشت تولید کنند.

وی افزود: این مکمل‌ها روند تولید داخلی را طی می‌کنند. در سال ۱۳۹۷ حدود ۱۱۸ میلیون دلار مواد اولیه برای این صنعت تامین کردیم و  در سال ۱۴۰۲ این میزان به حدود ۸ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار رسیده که نسبت سال ۱۴۰۱ حدود ۵۳ درصد کاهش داشته است. امیدواریم با همین روند که در تولید ملی مکمل‌ها طی می‌کنیم تا پایان سال بتوانیم به جهش تولید و خودکفایی در این صنعت برسیم و تراز خودمان را مثبت کنیم.

برادران تاکید کرد: در حال حاضر بیشتر نیازهای داخلی تامین می‌شود و کیفیت مناسبی نیز دارند البته در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵ درصد افزایش صادرات داشته‌ایم. نمایشگاه امروز ( همایش مکمل‌های غذایی و دارویی) و نمایشگاهی که در حوزه افزایش توانایی صادراتی در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد؛ ۲۰۰۰ تاجر از سراسر جهان به کشور ما می‌آیند و ۷۰ هیئت خارجی در سطح وزرا و بالاتر نیز در حوزه تجاری به کشور ما سفر خواهند کرد که فرصت بسیار مناسبی است که هم در مقیاس کشورهای منطقه و هم در سطح کشورهای عضو پیمان شانگهای و بریکس و همچنین کشورهای آفریقایی از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین تمام ۷۰ هیئت خارجی و ۲۰۰۰ تاجر حضور خود را در این نمایشگاه به صورت قطعی اعلام کرده‌اند.

وی افزود: تلاش ما این است که ظرفیت تولید داخل خود را افزایش دهیم و میزان تولیدات در حد زیاد باشد هر چقدر که این روند ادامه پیدا کند در مدیریت قیمت تمام شده می‌توانیم عملکرد مناسبی داشته باشیم.

معاون وزیر صمت با اشاره به دغدغه صادرات اظهار کرد: با تفاهم های انجام شده با وزارت بهداشت امکان صادرات مهیا شده و طبق دستور وزیر بهداشت تا سقف ۲۰ درصد خارج از روال اخذ مجوز اقدام می‌کنند و سایر موارد نیز با هماهنگی وزارت بهداشت امکان صادرات برای آنها فراهم می‌شود، امیدوارم که در سال جهش تولید بتوانیم از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های دیگر، مسئله تسهیلات است با توجه به اینکه این صنعت بسیار جوان و دانش بنیان است جزو اولویت‌های اصلی وزارت صنعت معدن و تجارت قرار گرفته است. به نظام بانکی و به استان‌ها نیز اعلام کرده‌ایم که به جای سرمایه‌گذاری در صنایعی که در آنها اشباع هستیم در این صنایع و به ویژه امنیت داخلی‌سازی این صنعت سرمایه‌گذاری شود که امیدواریم ظرف چند ماه آینده بر اساس تفاهم های انجام شده میان وزارت بهداشت، صنعت، معدن و تجارت و همچنین نظام بانکی بتوانیم تسهیلات مناسب را هم در قالب تامین مالی و هم در قالب تسهیلات در اختیار صنایع قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • افتتاح دو واحد تولیدی در گرمسار
  • افتتاح دو واحدتولیدی در گرمسار
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • افزایش تولید واحدهای صنعتی سمنان با ارائه بسته‌های حمایتی در دستور کار است
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • توسعه مشارکت‌های مردمی در صنعت اولویت وزارت صمت است
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت