Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@14:28:26 GMT

مراسم مذهبی را به تریبون‌های سیاسی تبدیل کرده‌اند

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۹۷۴۵

خرداد؛ نعمت احمدی، حقوقدان، گفت: مدت‌‌هاست که متاسفانه عده‌ای مراسم مذهبی را به تریبون سیاسی تقلیل داده‌اند که باید گفت این کار بسیار غلط و غیرمسئولانه‌ است.
نعمت احمدی با اشاره به حاشیه‌هایی که این روزها منبر علیرضا پناهیان رقم زده است، به اعتمادآنلاین گفت: به منبر آقای پناهیان از 2 منظر می‌توان نگاه کرد؛ یک: بیان برخی از مسائل با لحن‌ آنچنانی بالای منبر و ذکر مصیبت حضرت سید‌الشهداء را به فضای تسویه‌حساب سیاسی و جناحی تبدیل کردن فی‌الواقع رفتاری صحیح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ای کاش ایشان حرمت عاشورا را نگه می‌داشت و نقد و اعتراضش را در زمان و مکان دیگری مطرح می‌کرد. اما مدت‌‌هاست که متاسفانه عده‌ای مراسم مذهبی را به تریبون سیاسی تقلیل داده‌اند که باید گفت این کار بسیار غلط و غیرمسئولانه‌ است.
این حقوقدان همچنین درباره مخالفت نمایندگان مجلس با شفافیت رأی‌هایشان توضیح داد:‌ به نظر من افکار عمومی باید به این مخالفت مجلسی‌ها واکنش نشان بدهند، چون به باور من این دسته از مجلسی‌ها باعث می‌شوند برداشت بدی از نمایندگی و شخصیت نمایندگان در اذهان شکل بگیرد. آن‌طور که من شنیدم، نامه طرح شفاف‌سازی را صد و چند نفر امضا کرده بودند که در روز رأی‌گیری آمار موافقان به 50 نفر تقلیل یافت. این در حالی است‌ که نه نماینده را از هرگونه اظهارنظری منع کرد و نه به آنها اجازه داد با شفاف‌سازی‌شان مخالفت کنند تا حق موکلانی که رأی دادند هم در نظر گرفته شود. چون حق مسلم‌ مردم است که از مواضع منتخبان خود مطلع باشند تا در انتخابات بعدی بتوانند تصمیم خوبی بگیرند.
وکیل پایه‌یک دادگستری اضافه کرد: زمانی یکی از اعضای هیات‌رئیسه مجلس در جلسه‌ای گفت در صدد تشکیل هیاتی هستیم تا رأی‌ و پیشنهاد و موضع‌گیری‌های مجلس‌نشینان را بررسی کنیم و ببینیم هر کدام چقدر تاثیرگذار بوده‌اند. در آن جلسه پیشنهاد دادم غیبت و تاخیرها هم باید به دقت زیر نظر گرفته شود تا مشخص شود غیبت فلان نماینده آیا به مبحث روز و تصمیمی که قرار بود طی آن روز گرفته شود ربطی دارد یا ندارد.
این چهره ادامه داد: باید به دقت سنجید هر یک از نمایندگان در طول چهار سال عضو کدام یک از کمیسیون‌ها بوده و نگاهش به لوایح و طرح‌ها و همچنین دولت چگونه بوده است. مقاله‌ای راجع به مجلس انگلیس می‌خواندم که با بیش از 600 سال سابقه، قدیمی‌ترین مجلس به شمار می‌رود، اما به دلیل بدرفتاری نمایندگان به مجلسی فشل تبدیل شده که نظرات غیرمنطقی‌شان طول نخست‌وزیری این کشور را به کمتر از 2 سال رسانده است.
نعمت احمدی صحبت‌های خود را این‌طور پایان داد: همین نمایندگانی که با شفاف‌سازی مخالفت می‌کنند طوری رفتار کرده‌اند که برای مجلسی که باید عصاره ملت باشد چنین موضوعاتی پیش می‌آید؛ از جمله اینکه 2 تن از نمایندگانش سر از زندان درمی‌آورند. وقتی نطق آنها را که پیش از زندان ایراد کرده بودند شنیدم احساس کردم آدم‌هایی شبیه چه‌گوارا هستند و می‌خواهند گردن سو‌ء‌استفاده‌کنندگان را بشکنند. باید دید چه کسانی و کدام نهادها بستر را برای چنین چهره‌هایی فراهم کرده‌اند تا با حضور در مجلس شأن یک قوه مهم نظام را پایین بیاورند. زمانی چهره‌هایی چون شهید چمران، مقام‌ معظم‌ رهبری و آیت‌الله‌ هاشمی در مجلس بودند؛ الان اگر از شما بخواهم 10 نماینده شاخص و درستکار را نام ببرید، حتماً نمی‌توانید از میان نماینده‌های فعلی کسی را پیدا کنید. برچسب ها: مراسم مذهبی ، نعمت احمدی

منبع: خرداد

کلیدواژه: مراسم مذهبی نعمت احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قوانین بودجه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کل کشور با ارسال این موضوع به قوه قضائیه با ۱۳۷ رأی مخالف از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند.   سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در توضیح این گزارش، گفت: با استناد به سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و بر اساس تکلیف نمایندگان در بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف ساماندهی صنعت دارو و محوریت سیاستگذاری جدید در حوزه یارانه دارو برعهده دولت گذاشته بودند طرح دارویار توسط دولت اجرا شد که بر اساس آن از طریف انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره تامین و توزیع به انتهای آن و تمرکز بر نظام بیمه ای، مدیریت بهینه زنجیره تامین و توزیع به گونه‌ای اجرا شود که در حوزه کمبود‌ها و قیمت اقلام دارویی فشار از روی دوش مردم برداشته شود، اما طی ۲ سال سپری شده از اجرای آن شاهد خارج شدن محسوس زنجیره تامین و توزیع دارو از مدار تنظیم گری بوده ایم و تبعات آن گریبانگیر بیماران و فعالان صنعت دارو شده است.   وی افزود: کمیسیون بهداشت پس از آنکه به دفعات مشکلات موجود، دغدغه مندی ها، الزامات و تکالیف دستگاه‌های مسئول را در قالب برگزاری جلسات نظارتی و با ارائه ۴ گزارش نظارتی به مجلس ارائه کرده بنابراین در حال حاضر با استناد به ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی گزارش نقض یا استنکاف از اجرای قانون توسط مسئولان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آنان و سازمان تامین اجتماعی برای رسیدگی به قوه قضائیه و مراجع ذیصلاح در دستورکار مجلس دارد.   نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم، یادآور شد: نزدیک به ۱۵۰ قلم داروی پرمصرف، دارای کمبود و محدودیت جدی بوده و حدود ۶۵ قلم دارو در شرایط کمبود حاد قرار دارد و رفع این مشکل نیازمند برنامه ریزی و کارآمدسازی سامانه‌های موجود و مدیریت دقیق سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی در پیش بینی به موقع نیاز‌های کشور و تخصیص به موقع ارز است، البته عدم نظارت موثر بانک مرکزی به عملکرد بانک‌های عامل در اعطای تسهیلات ریالی برای تامین سرمایه در گردش موردنیاز صنعت دارو و نیز شرکت‌های تراستی در انتقال به موقع ارز به ذینفع نهایی نیز یکی از چالش‌های جدی در حوزه کمبود دارو است.   سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع بندی موارد استنکاف از قانون، گفت: در این رابطه شاهد استنکاف و نقض بند پنجم و جزو دوم از سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب در مورد سیاستگذاری و نظارت کارآمد بر تولید و مصرف و واردات دارو و مدیریت بهینه منابع سلامت از طریق نظام بیمه‌ای توسط تمامی ارکان مسئول در دولت با محوریت وزارت بهداشت هستیم و با توجه به اینکه طی ۴ ساله مجلس یازدهم و به ویژه پس از اجرای طرح دارویار انجام تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی در حوزه ساماندهی وضعیت نظام دارو و درمان کشور به دفعات توسط کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مورد تاکید و مطالبه قرار گرفته، اما متاسفانه کماکان شاهد وضعیت نامناسب این حوزه و تحمیل فشار بر مردم هستیم.

دیگر خبرها

  • عکسی درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • بخش ترکمانچای آذربایجان شرقی شهرستان شد
  • مراسم ترحیم مادر همسر متکی برگزار شد