Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@01:21:52 GMT

عرف:برگزاری انتخابات یک پروژه ملی است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۱۲۳۰

عرف:برگزاری انتخابات یک پروژه ملی است

اعضای کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور در هشتمین جلسه این کمیته میزبان جمال عرف بودند تا انتظارات ستاد انتخابات کشور از کمیته اطلاع رسانی را با حضور رئیس ستاد، مرور کنند. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۵ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور در هشتمین جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور با مرور ارکان 4 گانه اصلی انتخابات یعنی مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت بر نقش آفرینی عرصه اطلاع رسانی در تحقق هریک از این 4 رکن تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازوکار جدید «شورای ائتلاف» برای انتخابات مجلس در تهران / چمران: هنوز درباره لیست به جمع‌بندی نرسید‌ه‌ایم

وی ضمن تشریح مؤلفه‌های شکل‌گیری مشارکت عمومی در انتخابات به مؤلفه رقابتی بودن انتخابات و توجه به سلایق مختلف پرداخت و اطلاع رسانی مؤثر و تعامل شایسته، با افکار عمومی را از جمله لوازم تحقق این مؤلفه بسیار مهم دانست.

معاون سیاسی وزارت کشور، برگزاری انتخابات را یک پروژه ملی دانست و ضمن استقبال از حضور دستگاههای مختلف مؤثر در عرصه اطلاع‌ رسانی در کمیته اطلاع‌ رسانی ستاد انتخابات کشور، گفت:‌ با توجه به دوره زمانی چند ماه باقی مانده تا انتخابات، اجرای برنامه‌های میان مدت و کوتاه مدت پیش‌بینی شده برای روند اطلاع رسانی انتخابات از سوی همه دستگاه‌های عضو و سایر بخش‌های مرتبط ضروری و غیر قابل چشم‌پوشی است.

رئیس ستاد انتخابات کشور با مرور کارکرد فضای مجازی در قالب رسانه‌های نوین، طراحی برنامه‌های ایجابی در این عرصه را عرصه فعالیت کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور در تعامل با فضای مجازی اعلام کرد.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به ظرفیت دستگاه‌های عضو کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات، سناریوخوانی حوزه تبلیغات انتخابات را از دیگر انتظارات برشمرد و اضافه کرد: باید از بررسی های غیر فعال پسینی عبور کنیم و با رویکردهای فعال، با بررسی سناریوهای محتمل پیش رو در عرصه تبلیغات و تعاملات با افکار عمومی، طراحی تدابیر رو به آینده را دنبال کنیم.

در آغاز هشتمین جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، گزارش عملکرد کمیته از زمان تشکیل، از سوی انصاری رئیس این کمیته ارائه شد. همچنین اعضای کمیته نقطه نظرات و دیدگاههای خود را با رئیس ستاد انتخابات کشور مورد تبادل نظر قرار دادند.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ستاد انتخابات وزارت کشور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد انتخابات وزارت کشور ستاد انتخابات وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هند؛ پرجمعیت‌ ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ ترین انتخابات

 انتخابات مجلس عوام هند، موسوم به «لوک سابا»، روز جمعه در حالی آغاز می‌شود که نزدیک به یک میلیارد نفر در طول یک ماه، فرصت رای دادن به نامزد و حزب مورد نظر خود را دارند. این طولانی‌ترین انتخابات جهان است که در پرجمعیت‌ترین کشور دنیا برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، انتخابات مجلس عوام هند موسوم به لوک سابا برای یک دوره پنج ساله، از روز جمعه ۳۱ فروردین ماه آغاز می شود و یک حزب یا یک ائتلاف برای پیروزی در انتخابات باید به اکثریت ۲۷۲ کرسی از ۵۴۳ کرسی این مجلس دست یابد.

حزب بهارتیا جنتا (BJP) به رهبری نارندرا مودی، نخست وزیر هند، در آخرین دوره برگزار شده در سال ۲۰۱۹، ۳۰۳ کرسی به دست آورد و پس از آن ۵۲ کرسی به حزب کنگره ملی هند (INC) به عنوان حزب اصلی مخالف تعلق گرفت.

علاوه بر این افراد، رئیس‌جمهور هند می‌تواند حداکثر ۲ نفر را با تابعیت انگلیسی-هندی برای عضویت در لوک سابا معرفی کند.

این انتخابات در هفت مرحله تا حدی برای تضمین امنیت کافی در حوزه های رای گیری در سراسر هند برگزار خواهد شد. رای دهندگان می توانند با فشار دادن یک دکمه روی یک دستگاه رای گیری الکترونیکی که برای اولین بار در هند در سال ۱۹۸۲ و به طور گسترده از اوایل دهه ۲۰۰۰ استفاده شد، انتخاب خود را انجام دهند.

دستگاه رای گیری، یک دستگاه مستطیل شکل ضخیم است که برای ثبت الکترونیکی آرای اخذ شده در انتخابات استفاده می شود. رای دهندگان باید یکی از دکمه های آبی رنگی را که در مقابل شماره سریال، نام و نماد نامزد مورد نظرشان قرار داده شده است را فشار دهند، گزینه «هیچ یک از موارد بالا» معادل رای سفید نیز در این دستگاه تعبیه شده است.

دستگاه رای گیری الکترونیکی (EVM)، دارای سه واحد است، یک واحد رای، یک واحد کنترل برای افسر مسوول برای اطمینان از اینکه رای دهنده می تواند تنها یک بار رای دهد، و یک واحد ردیابی کاغذی قابل تایید رای دهندگان (VVPAT). این برگه کاغذی است که برای رای دهنده از طریق یک صفحه شفاف برای حدود هفت ثانیه، قبل از اینکه در یک جعبه مهر و موم شده ذخیره شود، قابل مشاهده است.

نامزدهای این انتخابات در بزرگترین دموکراسی جهان، برای ۵۴۳ کرسی و در هفت مرحله با یکدیگر رقابت می‌کنند.

شمارش آرا در ۴ ژوئن (۱۵ خرداد) پس از رای گیری در ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین)، ۲۶ آوریل (۷ اردیبهشت)، ۷ می (۱۸ اردیبهشت)، ۱۳ می (۲۴ اردیبهشت)، ۲۰ می (۳۱ اردیبهشت)، ۲۵ می (۵ خرداد) و اول ژوئن (۱۲ خرداد) انجام می شود.

سن رای دادن ۱۸ سال است و نامزدها باید حداقل ۲۵ سال سن داشته باشند.

در مجموع ۹۶۸ میلیون رای دهنده برای شرکت در این انتخابات ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۴۹۷ میلیون مرد و ۴۷۱ میلیون زن هستند.

مودی اصلی ترین شخص در این رقابت است و پس از آن معاون او آمیت شاه وزیر کشور هند و چهره اصلی مخالفان مودی، راهول گاندی از حزب کنگره قرار دارند.

مودی به دنبال کسب سومین دوره متوالی نخست وزیری است که تنها جواهر لعل نهرو اولین نخست وزیر هند این جایگاه را در اختیار داشته است.

وی می‌گوید یک پیروزی قاطع دیگر برای اتحاد ملی دموکراتیک به رهبری بهارتیا جنتا برای رسیدن به هدف او برای ارتقای هند به یک اقتصاد توسعه‌یافته تا سال ۲۰۴۷ از سطوح متوسط بسیار مهم است.

پنجمین اقتصاد بزرگ جهان در چند سال گذشته به سرعت رشد کرده و مودی تضمین کرده است که در صورت پیروزی در انتخابات، آن را به جایگاه سوم خواهد رساند.

حزب بهارتیا جنتا، بیشتر از سوی هندوها که ۸۰ درصد از جمعیت یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون نفری این کشور را تشکیل می دهند، حمایت می‌شود.

ائتلاف مخالف موسوم به «هند» که در تقابل با نام بهارت، نام هندی هندوستان و مورد استفاده حزب مودی، نام‌گذاری شده است، می‌گوید: پیروزی این ائتلاف برای حفظ ساختار دموکراتیک و سکولار این کشور، بهبود جوامع به حاشیه رانده شده، افزایش قیمت‌های تضمینی برای کشاورزان و ایجاد شغل ضروری است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نشست ستاد برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان دنا
  • هند؛ پرجمعیت‌ ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ ترین انتخابات
  • تکذیب تغییر در تیم اقتصادی دولت
  • تغییر در تیم اقتصادی دولت کذب است
  • نقش و جایگاه ارتش تبیین و اطلاع‌رسانی شود
  • مشارکت مردمی در کمیته‌های ستاد اربعین خراسان شمالی افزایش یابد
  • آبگرفتگی تاکنون در فارس گزارش نشده است
  • برگزاری ششمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • برگزاری جشنواره رسانه‌ای روایت خدمت در سمنان
  • کمیته‌های شورای اطلاع رسانی استان بوشهر پویا و فعال‌تر شوند