Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@07:09:46 GMT

اعلام «سال فرهنگی ایران و ترکیه»

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۴۲۳۱

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه، پیشنهاد اعلام سال فرهنگی دو کشور را داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که به عنوان رییس کمیته فرهنگ و گردشگری بیست‌وهفتمین اجلاس کمسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه به همراه رییس جمهوری ایران به آنکارا سفر کرده است، امروز (25 شهریورماه) با محمد نوری‌ارسوی، وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی‌ترکمان با اشاره به روابط دیرینه فرهنگی ایران و ترکیه تأکید کرد: لازم است با استفاده از ظرفیت بالای فرهنگی موجود دو کشور، مناسبات فرهنگی فی مابین را توسعه دهیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مشترک فرهنگی بین ایران و ترکیه را داد و با اشاره به اهمیت گفت‌وگو در ایجاد تفاهم و همدلی، راه‌اندازی کنفرانس‌های سالانه گفت‌وگوهای فرهنگی در موضوعات مورد علاقه بین دو کشور را مهم تلقی کرد.

وی در ادامه، با اشاره به ظرفیت بالای دو کشور در زمینه فیلم و سینما، پیشنهاد برگزاری هفته‌های فیلم و ساخت فیلم مشترک را داد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان سخنانش، پیشنهاد اعلام سال فرهنگی دو کشور به منظور اجرای پروژه‌های متقابل فرهنگی را داد.

آماده همکاری با ایران و گسترش روابط فرهنگی هستیم

محمد نوری‌ارسوی در سخنانی، با استقبال از نامگذاری سال 2021 به عنوان سال فرهنگی بین دو کشور بر تشکیل کمیته مشترک جهت برنامه‌ریزی لازم تأکید کرد.

وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه با اشاره به سفرهای مکرر خود به ایران، گفت: تصویری که رسانه‌های غربی از ایران ارائه می‌دهند، واقعی نیست.

وی همچنین، آمادگی وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه برای هرگونه همکاری‌ فرهنگی با ایران را اعلام کرد.

در پایان این دیدار مقرر شد گروهی متشکل از معاون وزیر فرهنگ ترکیه و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آنکارا نسبت به جمع‌آوری و بررسی طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی مربوط به «سال فرهنگی ایران و ترکیه» تشکیل شود.

انتهای پیام/ص

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج رویداد فرهنگی کردستان ثبت ملی شد

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهرزاد عصر سه شنبه در نشست با خبرنگاران استان با تبریک پاسخ قاطع و پیروزمندانه سپاه به رژیم صهیونیستی اظهار کرد: سپاه پاسداران با اقدام تنبیهی هود علیه رژیم غاصب دل مردم مسلمان جهان و کشور ایران را شاد کرد.

وی افزود: امسال سه میلیون و پانصد هزار نفر وارد کردستان شدند و ۶۱۵ هزار نفر در مراکز اقامتی استان اسکان یافتند و این مهم نسبت به سنوات قبل افزایش داشته است.

مهرزاد اضافه کرد: کردستان پنج هزار و ۵۰۰ تخت هتلی و غیر هتلی دارد و در صورت نیاز برای اسکان اضطراری گردشگران از آموزش و پرورش کمک می‌گیریم.

وی با بیان اینکه از ظرفیت روستاها نیز برای پذیرش گردشگران استفاده می‌شود، گفت: سرمایه‌گذاری در بخش اسکان و پذیرایی و گردشگری فرصتی برای کردستان است و باید در این راستا فعالیت شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اذعان کرد: ایران هفتمین کشور جهان به لحاظ جاذبه‌های گردشگری است اما به لحاظ جذب گردشگر هفتادمین کشور جهان هستیم.

مهرزاد با بیان اینکه سال گذشته سه اثر تاریخی جدید در کردستان ثبت ملی شد، اعلام کرد: کردستان آثار تاریخی زیادی دارد و در تلاشیم که روستای پالنگان ثبت جهانی شود و مطالعات آن هم‌اکنون در حال انجام است.

حفاظت و نگهداری اموال تاریخی منقول، توجه به صنعت گردشگری و ارائه تسهیلات به بخش گردشگری، برگزاری مراسم پیرشالیار و مراسم کومسای از دیگر موارد مطرح شده توسط مهرزاد بود که در این نشست به عنوان فعالیت‌های این اداره کل اعلام شد.

وی با اشاره به ثبت ملی پنج رویداد فرهنگی در کردستان اعلام کرد: مراسم عروسی پیرشالیار، کومسای، مراسم نوروز پالنگان، مراسم نوروز سنندج و جشنواره توت فرنگی سال قبل ثبت ملی شدند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: کردستان دومین استان کشور به لحاظ برگزاری رویدادهای فرهنگی در سال گذشته شناخته شد و آخرین جمعه فروردین ماه شاهد برگزاری رویداد فرهنگی هزار دف در پالنگان خواهیم بود.

منصور به بخش صنایع دستی پرداخت و یادآور شد: سال قبل بیش از چهار میلیون دلار صادرات صنایع دستی در مرزهای سیرانبند و باشماق داشتیم اما نبود شهرک صنایع دستی از مشکلات این حوزه است.

وی اذعان کرد: ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات به صنعتکاران پرداخت شد و در حوزه صنایع تسهیلات اشتغال‌زایی بیش از سایر حوزه‌ها و ادارات بود.

کد خبر 6080166

دیگر خبرها

  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • پنج رویداد فرهنگی کردستان ثبت ملی شد
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود
  • ضرغامی: ورودی تمامی شهرها بازارچه صنایع‌دستی ایجاد می‌شود
  • چند میلیون گردشگر خارجی سال گذشته به ایران آمدند؟
  • ۶ میلیون گردشگر خارجی به ایران آمدند
  • اسماعیلی: گفتگوی ایران فرهنگی را گسترش داده ایم
  • نسبت نمایشگاه کتاب تهران با گردشگری ادبی چیست؟
  • رونق توریسم و مبادلات فرهنگی با رویداد‌های ادبی / نسبت نمایشگاه کتاب تهران با گردشگری ادبی چیست؟