Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بنا بر آمار‌های جهانی، حدود ۱۵ درصد از بانوان درد‌های قاعدگی بسیار شدید را تحمل می‌کنند که می‌تواند سبب نیاز به استراحت اجباری آن‌ها درخانه و دورماندن از محل کار و تحصیلشان شود
در برخی از بانوان این میزان درد پس از ازدواج و فرزند آوری کاهش می‌یابد، اما در گروه دیگری از بانوان این درد تا دوران یائسگی ادامه پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصرف برخی مواد خوراکی با ایجاد دگرگونی درهورمون‌های بدن می‌تواند سبب کاهش درد قاعدگی و حتی خونریزی شود. مقدار هورمون استروژن موجود در خون بانوان به طور مداوم درحال دگرگونی است.   یک رژیم خوراکی کم چرب دارای میزان فیبربالا سبب کاهش میزان فراوان استروژن می‌شود. کارشناسان اعتقاد دارند یکی از دلایل ابتلای بانوان به سرطان هایی، چون سینه و رحم، بالا بودن بیش ازاندازه هورمون استروژن است.
میزان کم استروژن سبب کاهش رشد تومورسرطانی دربدن بانوان می‌شود. استروژن موجود دربدن بانوان معمولاً از راه جریان خون وارد کبد واز آنجا از راه مجرای صفراوی وارد روده می‌شود. درروده درصورتی که فرد دارای رژیم خوراکی حاوی فیبر بالا باشد، فیبرموجود درروده این استروژن را جذب و آن را از بدن دفع می‌کند.  
به گفته محققان مصرف مواد خوراکی برپایه پروتئین حیوانی، چون مرغ، ماهی و یا لبنیات سبب دفع استروژن از بدن نمی‌شوند وتنها ابزار ازبین بردن استروژن مصرف فیبر است که درانواع میوه و سبزیجات وجود دارد.   کارشناسان به بانوان توصیه می کنند خوراکی های سالم حاوی انواع میوه و سبزیجات، دانه غلات و حبوبات همراه خود به محل کار وتحصیل برده درطول ماه مواد خوراکی مفید برای سلامت بدن مصرف کنند تا دچار تشدید درد و خونریزی در دوران قاعدگی نشوند.
از جمله دیگر خوراکی های مفید برای سلامت بانوان و کاهش علامت های قاعدگی می توان مصرف برنج قهوه ای به جای برنج سفید و نان غلات سبوس دار به جای نان سفید را نام برد.

منبع: pmc
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دکتر مهناز مردانی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص مصرف غذایی گیاهان خوراکی و دارویی طبیعی گفت : یکی از نعمتهای بیشمار خداوندی، وجود گیاهان خوراکی و گاها داروئی در استان حاصلخیز لرستان است. استفاده درست و منطقی از این گیاهان منجر به حفظ و ارتقاء سلامت خواهد شد.

وی افزود: از جمله این گیاهان می توان به ریواس، کنگر، قارچ کوهی، شنگ یا ریش بز، پای غازان یا در گویش محلی پاغزو، زرشک، موسیر، بن سرخ و..... اشاره نمود.

مردانی گفت : این گیاهان خود رو و ارگانیک سرشار فیبر، مواد معدنی، ویتامین C ویتامین های گروه B و بعضا پیش ساز ویتامین D می باشند.

️وی ادامه داد : فیبر بسیار خوب این گیاهان باعث ایجاد لینت مزاج در افراد و پیشگیری از یبوست های مزمن شده و به سلامت سیستم گوارش کمک شایانی خواهد نمود.

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد : مصرف مناسب انواع این گیاهان منجر به کاهش چربی های خون در افراد مبتال به دیس لیپیدمی، تعدیل قند خون در افراد دیابتی می گردد.

ع️ضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در آنها به سلامت قلب و عروق و کبد کمک می نمایند و نقش ضد سرطانی دارند اظهار داشت : همچنین وجود ویتامین های مختلف همچون ویتامین سی و ویتامین آ و برخی مواد معدنی در ساختار این گیاهان، باعث افزایش سیستم ایمنی و در نتیجه افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماریهای مختلف خواهند شد.

دکتر مردانی عنوان نمود : البته در هنگام مصرف این گیاهان می بایست احتیاط لازم به عمل آید. به طور مثال در مصرف قارچ های کوهی می بایست دقت کافی به عمل آید چرا که برخی از این قارچ ها سمی بوده و حتی منجر به فوت مصرف کننده خواهد شد و لذا قارچ ها از افرادی که قابل اعتماد هستند خریداری گردند.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پایان افزود : برخی از این گیاهان، مانند ریواس حاوی مقدار زیادی اگزالات بوده و در نتیجه در افرادی که سنگ کلیه از جنس اگزالات دارند، نباید مصرف شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895895

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • گفت‌وگو با جوان‌ترین قاضی زن/ آقای قاضی خطابم می‌کنند!
  • دستگیری گرداننده متخلف صفحه اینستاگرام در فریمان
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • نقش گیاهان خوراکی طبیعی و دارویی در سلامت
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • ترکیب این خوراکی‌ها با آب خطرناک است
  • چرا خانم‌ها بیشتر از آقایان به آرتریت دچار می‌شوند؟