Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید بابایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ابلاغ میزان شهریه مهدهای کودک در تیرماه امسال افزود: بحث شهریه مهدهای کودک مانند هر بخش خصوصی از جمله مدارس غیرانتفاعی، دو سو دارد که یک سوی آن والدین و خانواده ها و سوی دیگر مسئولان مهدهای کودک هستند.

وی اضافه کرد: برای والدین و خانواده ها، ایده آل این هست که بتوانند با هزینه کمتری فرزندان خود را راهی مهدهای کودک کنند و شاهد رشد و ارتقای آنها باشند اما از سوی دیگر دغدغه های مربوط به مسئولان مهدهای کودک را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: افزایش قیمت هایی که طی ۲ سال اخیر برای خدمات پایه و اقلام مختلف صورت گرفته است، افزایش شهریه مهدها را اجتناب ناپذیر می کند و اگر بنا باشد این افزایش شهریه ها وجود نداشته باشد، باعث می شود که سطح کیفیت خدمات مهدها کاهش پیدا کند.

بابایی تصریح کرد: با توجه به دغدغه خانواده ها و مسئولان مهدها در نهایت تصویب شد که درصدی به شهریه ها تا سقف مشخصی افزوده شود که هم شرایط خانواده ها و هم شرایط افراد دارای مجوز مهدکودک، لحاظ شود تا سطح کیفیت خدمات مهادها کاهش پیدا نکند.

وی تاکید کرد: همانند مدارس غیرانتفاعی، مهدهای کودک نیز حق تخلف و ثبت شهریه های بالاتر را ندارد و مردم در صورت مشاهده تخلف مهدها می توانند آن را به شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۳۳ پیامک کنند.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور افزود: شکایت های پیامک شده مورد بررسی قرار می گیرد و سوابق برخورد با مهدهایی که چنین شهریه های بالاتری ر ا گرفتند، وجود دارد.

گفتنی است براساس بخشنامه تکمیلی شهریه سال ۹۸ مهدهای کودک مورخ ۲۶ تیرماه ۹۸، شهریه مهدهای کودک استان تهران بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان تهران نسبت به سال ۱۳۹۷، به میزان ۲۹درصد افزایش یافت. همچنین بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان تهران، هزینه صبحانه جهت گروه سنی شیرخوار ۷۸۰ هزار ریال و جهت گروه سنی نوپا و نوباوه مبلغ یک میلیون و ۱۰ هزار ریال، هزینه ناهار جهت گروه سنی شیرخوار یک میلیون و ۱۷۰ هزار  ریال و جهت گروه سنی نوپا و نوباوه یک میلیون و ۷۸۰ هزار ریال تعیین شد.

بر اساس بخشنامه سازمان بهزیستی کشور، همانند سنوات گذشته ضریب رتبه بدون تغییر نسبت به سال قبل همان ۱۰درصد باقی ماند، بطوریکه مهدهای کودک یک ستاره مشروط شهریه پایه و هر رتبه تا چهار ستاره به ازای هر ستاره ۱۰درصد نسبت به شهریه پایه افزایش شهریه داشتند و شهریه مصوب ۱۳۹۸، از ابتدای خرداد ماه سال‌جاری قابلیت اجرایی دارد. (مبنای محاسبه و اخذ)

بر اساس بند ۴ بخشنامه سازمان بهزیستی کشور، استفاده از فعالیت‌های فوق برنامه اختیاری و با رضایت والدین است، این فعالیت‌ها برای گروه های سنی نوپا و نوباوه لحاظ شده است، تعداد فعالیت های فوق برنامه متناسب با رتبه مهد کودک از یک فعالیت تا حداکثر پنج فعالیت تعیین شده است.  شهریه هر فعالیت فوق برنامه ای به ازای هفته ای یک جلسه (چهار جلسه در ماه) معادل ۱۳درصد شهریه نهایی مهد کودک پس از اعمال ضریب رتبه است.

همچنین تهیه میان وعده و لوازم التحریر بر عهده والدین بوده و در صورت رضایت و توافق فی مابین والدین و مهدکودک و پرداخت وجه مربوطه توسط والدین، مهد کودک می تواند نسبت به تهیه آنها اقدام کنند.

به گزارش ایرنا در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار مهدکودک شامل هفت هزار و ۵۰۰ روستامهد و مهدحاشیه ای در کشور فعالیت دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهدکودک سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طبخ غذا‌های دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی

گوزلی در برنامه طبخ غذای‌های گونه آبزی و عرضه آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای عنصرود در بخش مرکزی اسکو بر اهمیت مصرف غذا‌های دریایی و آبزیان در سبد غذایی مردم تاکید کرد و گفت: میزان سرانه مصرف غذا‌های دریایی در آذربایجان شرقی حدود ۸ کیلوگرم است که این میزان در کل کشور ۱۴ کیلوگرم بوده و از این نظر استان ما در رتبه‌های پایین مصرف قرار دارد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از انجام اقدامات لازم در جهت توسعه و ترویج مصرف غذا‌های دریایی در استان خبر داد و افزود: در این راستا هر ماه در یکی از روستا‌های کم برخوردار استان آذربایجان شرقی برنامه طبخ و عرضه غذا‌های گونه آبزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امروز نیز شاهد طبخ ۳۰۰ پرس ماهی آماده و توزیع آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای هدف گردشگری عنصرود در بخش مرکزی اسکو هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • پیش‌بینی بارش‌ها در اغلب نقاط استان کرمان
  • پیش‌بینی وزش باد در اغلب مناطق خوزستان
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • مناطق کوهستانی طارم مه آلود است
  • طبخ غذا‌های دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه | شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه/ شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی