Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی در دیدار با رئیس جدید پلیس راهور استان کردستان، با تاکید بر اینکه آموزش فرهنگ صحیح راهنمایی و رانندگی باید به صورت مستمر و مداوم باشد، اظهار داشت: فرهنگ‌سازی کلید حل تخلفات و مشکلات رانندگی است و به طور حتم ترویج این فرهنگ توسط پلیس و ارگان های مربوطه از بروز تخلفات جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولان و ماموران راهنمایی و رانندگی باید برای تغییر برخی از فرهنگ های غلطی که در رانندگی مردم در جامعه حاکم است تلاش و تدبیر داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه خلاف قانون خلاف دین نیز هست، ادامه داد: چون قانون ما بر اساس دین ما است پس کار خلاف قانون به دین نیز لطمه می زند که متاسفانه جنبه های نظارت درونی در امر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

آیت الله حسینی شاهرودی بر ضرورت استفاده از تجهیزات الکترونیک در پلیس راهور تاکید کرد و یادآور شد: استفاده از تجهیزات و امکانات روز در بحث راهنمایی و رانندگی امری اجتناب ناپذیر است و این موضوع در پلیس راهور با توجه به گستردگی ارتباطاتی که با مردم دارد ضروری‌تر به نظر می‌رسد.

وی در ادامه به عدم به روز بودن زیرساخت های جاده های اصلی در کردستان اشاره کرد و بیان کرد: متأسفانه زیرساخت‌ها در جاده‌های اصلی و فرعی به روز نشده است و این زیرساخت های موجود در زمینه درون شهری و برون شهری جوابگوی وسیله های نقلیه پرسرعت امروزی نیست.

نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید ارتباط دوستانه ماموران راهنمایی و رانندگی با مردم، گفت: راهنمایی و رانندگی ارگانی است که بیشترین ارتباط را با مردم دارد و باید ماموران پلیس با مردم طوری برخورد کنند که مردم ناخودآگاه به طرف آنها بیایند نه از وجود آنها فراری شوند.

آیت الله حسینی شاهرودی به راهکارهای ارتقای ایمنی و پیشگیری از تصادفات توسط پلیس تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی پلیس بررسی اهمیت مدیریت تصادفات و تاثیر آن در کاهش تلفات و صدمات جانی و مالی است و باید تدبیری داشته باشند که شرایط موجود را بهبود ببخشند و خطر را کاهش دهند.

وی با تاکید بر همکاری و هم افزایی پلیس با ارگان های دیگر، افزود: باید تعامل ویژه‌ای بین پلیس راهنمایی و رانندگی با راهداری و شهرداری ها و دیگر ارگان های مربوطه وجود داشته باشد تا بتوانند با امکانات موجود به راحتی مدیریت و امنیت ترافیکی شهری و جاده ای را تامین کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: آگهی رساندن به افراد جامعه بی گمان یکی از رسالت های مهم راهنمایی و رانندگی به شمار می آید و تبلیغات و اطلاع رسانی اجتماعی قوی می تواند برای مردم موثر و آنها را نسبت به انجام عملی مثبت ترغیب کرده و یا نسبت به وقوع خطری در پیش رو هشدار دهد.

آیت الله حسینی شاهرودی به سلامت بودن ماموران این حوزه تاکید کرد و یادآور شد: نیروهای راهنمایی و رانندگی باید از جهات مختلف رسیدگی و از لحاظ مالی تامین شوند تا زندگی خود را محترمانه اداره کنند و از سلامت کامل برخوردار باشند.

وی بیان کرد: ماموران راهنمایی و رانندگی باید طوری با مردم برخورد و ارتباط داشته باشند که نگاه و ایده مردم بر این باشد که آنان برای حفظ جان آنها تلاش می کنند نه اینکه بر کرسی لجاجت بنشینند و با آنها برخورد و تندی داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در کردستان در پایان به ساماندهی و هدایت تاکسی های درون شهری در رابطه با ایجاد آرامش در خیابان های شهر سنندج تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت شهر سنندج در این حوزه ماموران با تدبیر و فکر کارشناسی درست و با در نظر گرفتن رعایت حال مردم نسبت به ساماندهی تاکسی ها و دیگر وسایل نقلیه موجود تلاش و اقدام کنند.

کد خبر 4720541

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در کردستان سیدمحمد حسینی شاهرودی پلیس راهور ماه محرم قزوین بوشهر اربعین حسینی شهرکرد عاشورا شیراز مراسم عزاداری ایلام خطبه های نماز جمعه گرگان تاسوعا و عاشورا سانحه تصادف ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان

 سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان حج و وزیارت با بیان این مطلب در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ گفت: از زائران خانه خدا می‌خواهم که مردم ایران را از دعای خیر خود محروم نکنند و این سفر معنوی ارزشمند را غنیمت بشمارند.

وی همچنین از عمره‌گزاران ایرانی که پس از 9 سال انتظار عازم سرزمین وحی هستند، خواست که برای مردم مظلوم غزه که این روزها زیر آتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، دعا کنند که از این شرایط سخت جنگی رهایی پیدا کنند. سید عباس حسینی در ادمه با اشاره به این زائران باید به قوانین و اصول کشور میزبان احترام بگذارند، گفت: 18 نهاد و وزارتخانه سازمان حج و زیارت را در سازماندهی زائران و اعزام آن‌ها به سرزمین وحی کمک می‌کنند که باید از آن‌ها تشکر کرد. رئیس سازمان حج زیارت در بخش دیگری از سخنان خود از مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه‌ای که رخصت این سفر معنوی را پس از 9 سال صادر کردند، تشکر کرد و گفت: دولت سیزدهم و در رأس آن‌ها رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد نیز تسهیلات و امکانات لازم را برای اجرای مناسک حج عمره فراهم کردند که این اقدامات شایسته تقدیر و تشکر کرد. حسینی همچنین از سفیر عربستان سعودی در تهران به خاطر مساعدت‌هایی که برای ازسرگیری سفر حج عمره داشتند، تقدیر کرد. آمادگی حداکثری فرودگاه امام(ره) برای خدمت‌رسانی به زائران سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) نیز ضمن سخنانی در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره ۱۴۰۳ گفت: به شخصیت‌های حاضر در این مراسم از جمله نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت، رئیس سازمان حج و زیارت، سفیر عربستان سعودی در ایران، مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع تقریب و معاونان و مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت خوشآمد عرض می‌کنم. وی با تأکید بر این که فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) از آمادگی حداکثری برای خدمت به زائران خانه خدا و عتبات عالیات برخوردار است، گفت: ترمینال «سلام» فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)که ویژه زائران خانه خدا و عتبات عالیات است، ۵۴ هزار متر مربع مساحت دارد و روزانه ۱۵ هواپیما و حداکثر ۱۴۰ هواپیما(در اوج ایام زیارت اربعین) از این فرودگاه پرواز می‌کنند. مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: ترمینال سلام فرودگاه ظرفیت ۱۰ هزار پارک خودرو را دارد و ارائه خدمات در آن در سطح استانداردهای بین‌المللی صورت می‌گیرد. وی گفت: در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) همچنین در شبانه‌روز به جز سفر عتبات ۱۶۰ سفر انجام می‌شود و این فرودگاه این افتخار را داشت که در سال ۱۴۰۲ میزبان یک میلیون زائر عتبات عالیات و حجاج بیت الله الحرام باشد. سعید چلندری در پایان گفت: از زائرانی که پس از ۹ سال عمره عازم سرزمین وحی هستند التماس دعا دارم. یادآوری می‌شود، آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ پس از ۹ سال انتظار، صبح امروز، سوم اردیبهشت‌ماه، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی؛ مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان در ایران؛ سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و رئیس سازمان حج و وزیارت، سعید چلندری؛ مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و جمعی از معاونان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در ترمینال «سلام» فرودگاه امام(ره) برگزار شد.  انتهای پیام منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • سردار حسینی: قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان
  • بازسازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی پایتخت
  • چراغ های راهنمایی و رانندگی ترمیم می شود
  • عملیات «وعده صادق» مستضعفان عالم را دلشاد کرد
  • امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق «پلیس من» فراهم شد
  • امکان پرداخت مستقیم جرائم رانندگی از طریق پلیس من فراهم شد