Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-18@23:19:02 GMT

آغاز پروژه تدوین ضوابط ۶ مورد از تاسیسات گردشگری کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۷۱۲۴

به گزارش ایلنا، ولی تیموری (معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی) در نشستی با موضوع تدوین ضوابط فنی ارزیابی و درجه‌بندی، گفت:  طبق "آیین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر آنها"، مصوب سال ۱۳۹۴ هیئت وزیران، ۱۶ مورد به عنوان تاسیسات گردشگری معرفی شده است که از این بین تدوین ضوابط برای ۶ مورد شامل: "اردوگاه  -کمپ‌-"، "هتل‌-بیمارستان"‌، "دهکده‌های سلامت"، "اقامتگاه‌های سنتی"، "مجتمع‌های گردشگری"و "مراکز تفریحی و سرگرمی گردشگری" در قالب پروژه‌ای توسط تیم اجرایی متخصص و حرفه‌ای مرکب از ارزیابان، مدیران فنی ارزیابی خدمات گردشگری و مراکز علمی دانشگاهی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر ضوابط فنی برای ۵ مصداق از تاسیسات گردشگری کشور موجود است؛ یادآور شد:  پیش از این ضوابط ارزیابی و درجه‌بندی برای فعالیت "هتل"، "هتل‌آپارتمان"، "مهمان‌پذیر"،"واحدهای پذیرایی بین‌راهی" و نیز "سفره‌خانه سنتی" تدوین شده است و ضوابط مورد نیاز "اقامتگاه‌های بوم‌گردی" نیز در شرف ابلاغ است.

تیموری با اشاره به اینکه یکی از الزامات توسعه صنعت گردشگری، ارائه خدمات استاندارد و باکیفیت به گردشگران در بخش‌های مختلف خدماتی بویژه در بخش مهمان‌نوازی است؛ یادآور شد: تهیه ضوابط مورد نیاز به عنوان چارچوبی قانونی با ترسیم استانداردها، تعاریف دقیق و خط‌و‌مشی مورد نیاز فعالیت تاسیسات گردشگری عامل ارتقای خدمات به شمار می‌آید و سبب می‌شود تا امکانات مورد نیاز گردشگران از قبیل اقامت، آسایش، تفریحات، غذا و نوشیدنی در سطحی مطلوب ارائه شود و نظارت بر ارائه چنین خدماتی هم ضابطه‌مند شود.

 وی خاطرنشان کرد: کیفیت خدمات و استاندارد بالای تأسیسات به پشتوانه ضوابط ارزیابی و درجه‌بندی لازم، نقش موثری در ایجاد رضایت‌مندی و افزایش مدت اقامت گردشگران و دیدار مجدد آنها از مقاصد گردشگری خواهد داشت.

 وی درباره اهداف پروژه تدوین ضوابط برای ۶ مورد از تاسیسات گردشگری کشور گفت: فقدان ضوابط فنی مناسب در تأسیسات گردشگری از جهات مختلفی آسیب‌های جدی به صنعت گردشگری کشور وارد می‌کند؛ به گونه‌ای که از یک سو عدم رضایت مسافران و مهمانان را به دنبال دارد و از سوی دیگر سبب سردرگمی سرمایه‌گذارانی می‌شود که به دنبال راه‌اندازی تأسیسات گردشگری هستند. از این رو پروژه مورد نظر با تعریف شفاف ویژگی‌های تاسیسات مختلف اقامتگاهی و خدمات گردشگری در کشور مانع از ساخت و ساز سلیقه‌ای، غیراستاندارد و عدم تناسب با بازار خواهد شد.

معاون گردشگری در پایان تاکید کرد: تدوین ضوابط فنی برای انواع تاسیسات گردشگری از الزامات قانونی "آیین‌نامه، ایجاد اصلاح، تکمیل و درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تأسیسات گردشگری و نظارت بر آنها" به شمار می‌آید؛  لذا با توجه به ضرورت توسعه گردشگری در کشور و رسیدن به اهداف پیش‌بینی شده در سند چشم‌انداز، نیاز به توسعه کمی و کیفی تأسیسات اقامتگاهی وجود دارد و تدوین ضوابط ارزیابی و درجه‌بندی ضمن افزایش رضایت‌مندی گردشگران، راهنمای عملی برای سرمایه‌گذاران و سازندگان تأسیسات گردشگری در کشور خواهد بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استانداردسازی تاسیسات گردشگری خدمات گردشگری درجه بندی تاسیسات گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۷۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس دانش سنتی محیط زیست کشور تدوین می‌شود

معاون سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اینکه ۳۱ جلد کتاب در زمینه دانش بومی و سنتی استان‌های کشور تدوین می‌شود، گفت: اطلس دانش بومی کشور نیز از مجموع این کتاب‌ها نهایی و تدوین خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، نورالله مرادی امروز در همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد، اظهار داشت: تمدن ایرانی اسلامی از پیشینه بسیار خوبی در زمینه دانش بومی و سنتی برخوردار است.

وی با اشاره به تأکید دولت سیزدهم بر ویژگی‌های بومی مناطق مختلف کشور، عنوان کرد: همایش دانش سنتی در محیط زیست به همین منظور اجرایی شد، در این همایش که در استان چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است مقالات متعددی به دبیرخانه ارسال شد.

معاون آموزش و مشارکت‌های اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه 200 مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش سنتی در محیط زیست ارسال شد، عنوان کرد: تلاش‌های محققان نقطه شروعی برای تحقق توسعه پایدار خواهد شد.

مرادی با اشاره به اینکه 31 جلد کتاب در زمینه دانش بومی و سنتی استان‌های کشور تدوین می‌شود، مطرح کرد: اطلس دانش بومی کشور نیز از مجموع این کتاب‌ها نهایی و تدوین خواهد شد. همایش دانش سنتی در محیط زیست به صورت دوسالانه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تحقیق و پژوهش در زمینه دانش سنتی در محیط زیست بسیار محدود بوده است، خاطرنشان کرد: همایش ملی دانش سنتی در محیط زیست که از جمله موضوعات جدید است فرصت مناسبی برای گسترش و پژوهش در این مسئله می‌دهد.

نخستین همایش 2 روزه ملی دانش سنتی محیط‌ زیست 28 و 29 فروردین با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • پروژه‌های نیمه‌تمام لرستان در امر مولدسازی اولویت‌بندی شوند
  • طرح تقاطع غیرهمسطح صالح‌آباد طبق زمان‌بندی تکمیل شود
  • تعطیلی کاخ عالی‌قاپو اصفهان در ۳۰ فروردین
  • الگوی حکمرانی تولید تدوین شود/ اگر به مردم میدان داده شود جهش تولید اتفاق می‌افتد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • تدوین پرونده هشت روستا از کشور برای ارسال به سازمان جهانی گردشگری
  • پرداخت ویژه به روستاهای هدف گردشگری در استان اصفهان
  • ​آغاز برقی سازی اتوبوس ها و تاکسی ها برای کاهش آلودگی هوای شهرها
  • از بین بردن امضاهای طلایی و بسترسازی برای تحقق شعار سال با اصلاح حرایم بهداشتی دامپروری
  • اطلس دانش سنتی محیط زیست کشور تدوین می‌شود