Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-19@19:43:05 GMT

سلبریتی‌ها چگونه با لایک و فالو شما کاسبی می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۷۷۵۹

سلبریتی‌ها چگونه با لایک و فالو شما کاسبی می‌کنند؟

شبکه‌های اجتماعی به دلیل گستردگی‌ای که دارند، به بستری برای جولان سلبریتی‌ها و کسب درآمد برای آنها از طریق جذب فالوور و تعداد لایک‌های کاربران تبدیل شده‌اند.

به گزارش شریان نیوز،اندر حکایت بحث تبلیغات در فضای مجازی، این بار می‌رسیم به بازار پر سود این مهم در صفحات برخی از سلبریتی‌ها که می‌توان از آن به عنوان یک تجارت یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرخ تبلیغات در صفحات سلبریتی‌ها بستگی به میزان شهرت آنها دارد یعنی هرچه مشهورتر، دریافتی‌ها بیشتر. مثلا برخی از بازیگران برای تبلیغات خود ادمین دارند و او با مصوبات تعیین شده از سوی خود این نرخ‌ها را تعیین و به سفارش دهندگان ابلاغ می‌کند. گاهی سلبریتی‌ها در این زمینه از یکدیگر تبعیت می‌کنند و دریافتی‌های خود را با سایر همکاران خود قیاس کرده و به این ترتیب نرخ‌هایشان را تغییر می‌دهند.

این دریافت‌های حاصل از تبلیغات به حدی وسوسه انگیز است که سایر سلبریتی‌ها را به این فکر انداخته است که به هر طریق ممکن تعداد فالوورهای خود را افزایش دهند، حتی به قیمت موج سواری بر جریاناتی که براندازان آن ور آبی به راه می‌اندازند یا اهانت به مقدسات و اعتقادات مردم برای جبران خلاءها و دیده شدن در مسیر و هدفی که در پیش گرفته‌اند. اتفاقی  که به تازگی از سوی برخی از آنها شاهد بودیم.

امثال صبا کمالی و یا سمانه پاکدل که بسیار ناشیانه به ماجرایی وارد شدند که خودشان هم اطلاع چندانی از آن نداشتند و شاید بدون آنکه متوجه باشند با هدف دیده شدن، تبدیل به ابزاری برای پیشبرد خواست دشمنان شدند.

البته ناگفته نماند که برخی از سیاسیون هم با پیوستن به این موج،  آب در آسیاب دشمن ریختند. اما نکته قابل توجه اقدام خودجوش کاربران در حمایت از این دست سلبریتی‌هاست. پس از ماجراهای پیش آمده عده‌ای با فالو و لایک پست‌های بی‌سر و ته و بی‌سوادانه آنها، تحت تاثیر جو، آنها را در این کاسبی وسوسه انگیز و پرسود حمایت می‌کنند. مثلا در جریان دختر آبی، بیشتر سلبریتی از بازیگران تا فوتبالیست و حتی برخی از سیاسیون، به انتقاد تند از مسئولین برای اتفاقی که رخ داد، پرداختند و در لحظه‌ای همه تبدیل به مدافعان حقوق زنان شدند. همان‌ها که به جای تقبیح اقدام به خودکشی سحر خدایاری، از وی اسطوره مظلومی ساختند که تحت تاثیر فشارهای روانی وارده از سوی دولت و جامعه تصمیم گرفته به این شیوه به زندگی خود پایان بدهد.

این در حالی است که وقتی از این جماعت به اصلاح مدافع حقوق زنان و مظلومیت آنها، دعوت می‌شود که برای شادی کودکان نیازمند تنها در مراسم باشند، برای حضور خود مبلغ تعیین می‌کنند و به بانیان می‌گویند در غیر این صورت نمی‌آییم. برخوردهایی اینچنینی به خوبی ماهیت واقعی این سلبریتی ‌های به ظاهر نوع دوست و مهربان را نشان می‌دهد. آنهایی که محبتشان قیمت مشخص دارد که اگر نباشد دیگر مهربان نیستند.

البته در میان این خیل خود همه چیزدان پندار، هستند هنوز کسانی مانند پگاه آهنگرانی بازیگر شناخته شده کشورمان که به جایگاه واقعی خود واقفند و  معتقدند اظهار نظر درباره مسائل غیرتخصصی و خارج از حیطه کاری، جایز نیست و قرار نیست به صرف نوع حرفه و یا تعداد دنبال کنندگان در فضای مجازی به خود اجازه دهند که در باره هرچیزی به ویژه مسائل سیاسی اظهارنظر کنند.

این افراد هنوز نیاموخته‌اند در شرایطی که جامعه در حساس ترین دوران خود قرار دارد، ، مسائل مهمتری از دغدغه‌های شخصی آنها وجود دارد که می‌تواند اهمیتی در سطح ملی داشته باشد و منافع مردم را شامل شود. آنهایی که زیر پرچم جمهوری اسلامی قد کشیده و اگر به جایی رسیده‌اند از برکات انقلاب است، امروز در حرکتی بی‌شرمانه و ناسپاسانه در مقابل نظام و جمهوری اسلامی و در کنار دشمنان ایستاده‌اند. ناگفته نماند که فضای مجازی به دلیل امکانی که فراهم آورده است، بستر خوبی است برای این دسته از عناصر خودفروخته‌ شده که بتوانند تریبون شوند و خود را دانای کل بپندارند. البته همانطور که ذکر شد پشت این خودنمایی‌های مجازی، اهداف متعددی وجود دارد که اصلی ترین آنها می‌تواند همان ابراز وجود باشد برای آن دسته که نتوانستند با هنرشان مخاطب را جذب کنند و حالا به ناچار متوسل به شبکه‌های اجتماعی شده‌اند تا با فریب کاربران، شاید آبرویی برای خود کسب کنند که به ضِرس قاطع ناموفق بوده‌اند چرا که مخاطب ایرانی آنقدر هشیار است که خیلی زود پی به نیت پلید آنها ببرد. 

  سخن پایانی در تبلیغات، جذب فالوور، خودنمایی و یا هر دلیل دیگری که برخی از سلبریتی ‌ها را سلبریتی فضای مجازی می‌کند،  نقش کاربران قابل انکار نیست. هر یک از ما به عنوان استفاده کنندگان  شبکه‌های اجتماعی، با تایید و فالو این افراد برای آنها و سایرین این ذهنیت کاذب را ایجاد می‌کنیم، راهی که در پیش گرفته‌اند درست است و حتما به این طریق به هدف خود می‌رسند و این شیوه در نهایت به یک الگو تبدیل می‌شود و سبب می‌شود افراد دیگر هم با زیرسوال بردن ارزش‌ها و توهین به مقدسات و به خطر انداختن منافع ملی و خلاصه به هر طریق ممکن، مبادرت به دیده شدن و جذب فالوورهای بیشتر کنند. پس به خاطر داشته باشیم  با دنبال کردن و لایک‌های به ظاهر ساده، به گسترش چه ضدفرهنگی کمک می‌کنیم. برچسب هاجذب فالوور

منبع: شریان

کلیدواژه: جذب فالوور سقوط هواپیمای تهران یاسوج ایالات متحده آمریکا مجلس شورای اسلامی سوریه یاسوج بوشهر ایران کرمانشاه سقوط هواپیما روسیه عراق گرگان بارش برف تیم فوتبال استقلال تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتبی ذوالنوری: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند /با سلبریتی‌ها و هنجارشکن های متعمد برخورد تند می شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که ما در انتخابات گذشته شاهد حضور حدودا ۴۰ درصدی مردم در انتخابات بودیم. به نظر شما در جهت افزایش سرمایه اجتماعی چه کارهایی باید صورت بگیرد، گفت: با همه تلاش‌هایی که دشمنان ما کردند تا مردم را مأیوس کنند و سعی کردند حوادث امنیتی رقم بزنند تا مردم وحشت کرده و پای صندوق نیایند و رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب از ماه‌ها قبل، هزینه کردند که مردم را از حضور در انتخابات مأیوس کنند، اما با همه ناراحتی‌ها و فشارهای اقتصادی که روی دوش مردم است، مشارکتی که به وجود آمد دنیا را به تعجب وادار کرد و این جای خوشحالی است. اما از طرفی ما نباید به این میزان مشارکت راضی باشیم. مشارکت‌های ما باید در سطوح بالا باشد.

وی در گفتگو با ایلنا، افزود: این نوع مشارکت نشان می‌دهد که اولا مردم نارضایتی‌هایی دارند؛ دوما وقتی پای صندوق می‌آیند یا رأی سفید می‌دهند، می‌خواهند بگویند من نظام جمهوری اسلامی، کشور، انقلاب و رهبری را قبول دارم،‌ اما شماها را قبول ندارم. معنای رأی سفید این است که شما شایسته نیستید، کم‌کار و بی‌عرضه هستید و خواسته ما را عملی نکردید. لذا باید این موضوع را درک کرده و این مشکلات را رفع کرد؛ به این صورت که ببینیم مردم چرا ناراحت هستند و عامل ناراحتی را از بین ببریم.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: فشار اقتصادی روی دوش مردم است، سفره‌شان کوچک شده است. زندگی و معیشت‌شان سخت شده است. این کار دولت و مجلس است که این مسائل و مشکلات را رفع کند و زمینه را برای نشاط، امید به آینده و مشارکت مردم در سرنوشت خودشان آماده کند. مردم ما هم مردم خوبی هستند و اگر این عواملی که باعث ناراحتی‌شان است را مجلس و دولت بتوانند برطرف کنند؛ این مردم همیشه پای کار انقلاب، نظام و کشور بوده‌اند، بار را به دوش کشیده و بهتر از گذشته هم پای کار خواهند آمد. لذا راه رفع دغدغه‌ها درخصوص کاهش سرمایه اجتماعی، ایجاد امیدواری در مردم با زدودن علت‌هایی است که آن‌ها را ناراضی کرده که باید هدف‌گیری مجلس و دولت در این خصوص اتفاق بیفتد.

ذوالنور در پاسخ به سوالی درباره آخرین جزئیات لایحه حجاب و اینکه برخی می‌گویند همین مساله ممکن است باعث کاهش سرمایه اجتماعی در کشور شود، گفت: باید عرض کنم که خیر. این قانون و لایحه حجاب طوری دیده شده که پلکانی است. یعنی کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند بلکه رفتار در مورد آنها متنبه‌کننده، ارشادی و اصلاحی است. تندی برخورد با کسانی است که هنجارشکن متعمد هستند. مثل برخی از سلبریتی‌ها و کسانی که می‌خواهند تعمدا با هنجارها، اصول و ارزش‌ها و اعتقادات مردم مقابله کنند و بجنگند.

وی افزود: تفاوت این لایحه با لایحه قبلی آن است که این برخوردها را تفکیک و ملایم کرده است که زمینه اصلاح عیوب و نواقصی که هست، فراهم شود. بچه‌های ما در دامن دشمن نیفتند و دچار عقده نشده و زده نشوند و کار اصلاحی باشد. خود مقام معظم رهبری فرمودند که همه ما نقص داریم. لذا باید با کمک به همدیگر تلاش کنیم تا آن نواقص را برطرف کنیم. چیزی که در قانون حجاب و عفاف دیده می‌شود، جنبه ارشادی و اصلاحی‌اش بیش از داغ و درفشی‌ است که متوجه هنجارشکنان با عناد، عقده، غرض و مرض است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896217

دیگر خبرها

  • ماجرای شادی پس از گل جنجالی اسماعیلی‌فر؛ حرکت منشوری یا نشان دادن لایک؟
  • حرکت غیراخلاقی دانیال اسماعیلی‌فر پس از گل‌زنی
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • آخرین خبرها از ساخت پایتخت ۷ / دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • آخرین خبر‌ها از ساخت «پایتخت ۷»؛ دستمزد نجومی سلبریتی‌ها
  • آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • مجتبی ذوالنوری: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند /با سلبریتی‌ها و هنجارشکن های متعمد برخورد تند می شود
  • آخرین خبرها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم