Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-03-29@01:29:52 GMT

تازه‌ترین واکنش سرهنگ علیفر به خبر تعلیق و مهاجرتش

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۸۱۳۹

به گزارش پارس نیوز، 

بعد از پخش شدن اخبار و مصاحبه گزارشگر جنجالی علیفر با او مصاحبه کردیم تا از شرایط دقیق او مطلع شویم و بدانیم که او در حال حاضر چه وضعیتی دارد و آیا واقعا می‌خواهد ایران را ترک کند یا نه؟
علیفر ابتدای صحبت‌های خود درباره شرایط خود گفت: «من از روز ابتدایی که شبکه سه راه افتاده است، در این‌جا کار کردم و با اینکه کارمند رسمی این شبکه نیستم، اما ضوابط و قوانین را می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این اتفاقات با من تماس‌هایی از شبکه‌هایی که ضدایرانی نیستند و با مواضع‌شان با منافع کشور تضاد ندارد، گرفته شد آن‌ها هم به‌لحاظ مادی و هم به‌لحاظ سطح زندگی به من وعده‌های خوبی دادند».
او درباره اینکه چه تصمیمی گرفته است، گفت: «من فعلا قصدی برای رفتن ندارم و منتظرم ببینم تصمیم مدیران چه می‌شود و به ضوابط و قوانین احترام می‌گذارم. فعلا تهیه‌کننده برنامه از من مدارکم را گرفته است و به من اطلاع داده که تعلیق شده‌ام. هنوز معنای دقیق اینکه تعلیق به چه معناست و اینکه چه اتفاقی رخ می‌دهد را نمی‌دانم. من بالاترین مدرک مربی‌گری را دارم، کلمات فارسی را خوب بیان می‌کنم و به انگلیسی تا حدی که کلمات را درست تلفظ کنم، مسلط هستم».
علیفر ادامه داد: «من بعد از بازی سریعا با خبرآنلاین مصاحبه کردم و در آن مصاحبه هم گفتم که اشتباه کردم و شرایط آن روز و پخش بازی را توضیح دادم. لازم است دوباره بگویم که آن روز مسابقه تکواندو پخش می‌شد و تصاویر دیر به دست من رسید. من هم قبل از بازی از سایت اسکای اسپورت ترکیب را برداشتم و اشتباه اصلی را این سایت انجام داد. در طول مسابقه هم در ابتدا اسم سیدجلال حسینی را گفتم و بعد تا اسم شماره هفده را دیدم، سریع اشتباه را تصحیح کردم و سریع نام صحیح بازیکن را گفتم».
او در ادامه گفت: «آسمان که به زمین نیامده است، من فیلم‌های در اختیار دارم که افرادی که فقط برای سی ثانیه درباره یک موضوع صحبت کردند، اسم‌ها را اشتباه گفته‌اند و این موضوع برای من سخت و عجیب است که این رفتارها با من می‌شود».
گزارشگر این روزها جنجالی صداوسیما درباره اینکه آیا تا به حال پول خاصی از گزارشگری به‌دست آورده گفت: «من به‌عنوان سرهنگ بازنشسته شده‌ام و در صداوسیما هم گزارش می‌کنم، اما تا این لحظه اجاره‌نشین هستم و حتی خودروی شخصی ندارم و از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنم. درک نمی‌کنم این هجمه و تهمت‌های شرط‌بندی چرا مطرح می‌شود و من تا این لحظه پاک زندگی کردم و این وصله‌ها به من نمی‌چسبد».
او درباره اینکه آیا به این موضوع شک نکرده است که به شکلی این انتقال رخ داده است، گفت: «من باید شک می‌کردم، اما شرایط در آن لحظه به‌گونه‌ دیگری بود و من در شرایط سختی بودم. شرایط در آن لحظه سخت بود، اما من باید پیگیری بیش‌تری انجام می‌دادم».
علیفر درباره اینکه آیا خودش با واکنش‌های مخاطب در خیابان روبه‌رو شده است یا نه، گفت: «مردم به دو گروه دسته‌بندی شده بودند و عده‌ای می‌گفتند که اشتباه عمدی نبوده و بعضی‌های دیگر می‌گفتند که او از عمد این اشتباهات را انجام داده است. من درک نمی‌کنم که چرا باید از عمد این صحبت‌ها را انجام بدهم و همین حالا هم برای رفت‌وآمد و حاضر شدن در خیابان مشکلاتی برای من ایجاد می‌شود و این محبوبیت برای من نفع مادی نداشته است. عده‌ای از آن‌هایی که می‌گفتند عمدی نبوده است، با من شوخی می‌کردند و از سیدجلال و انتقالش می‌پرسیدند».
او در پایان صحبت‌های خود گفت: «من از ابتدای شروع کار شبکه سه و شبکه ورزش با این شبکه‌ها همکاری کردم و به‌عنوان کسی که صدا و فن بیان خوبی دارد، تعلیق را می‌پذیرم و منتظر می‌مانم که توضیحات من را بخواهند و با من صحبت کنند، اما اگر بخواهیم به این شکل افراد را تعلیق کنیم، همه همکاران جوان من که در ابتدای راه هستند، تعلیق می‌شوند و از چند وقت دیگر باید جای گزارش، موسیقی پخش کنیم».

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مصاحبه ایران تکواندو بازی زمین پول موسیقی علیفر سرهنگ علی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جز آرزوی مرگ یکدیگر را در سر نمی‌پروریم

چه اتفاقی باید بیافتد تا سال جدید و سال‌های بعد ایرانیان را امیدوار کند که به سمت افق تازه‌ و مطلوبی حرکت می‌کنند؟ هر چه پیش رفته‌ایم، ترس بر امید غلبه کرده و از ظهور سال تازه هراسیده‌ایم. آینده و انتظار فردا، یک مساله پیچیده پیش روی همه ماست. هر کدام از ما، آینده‌ای را انتظار می‌کشیم که دیگری از آن می‌هراسد. من اگر نتوانم تو را حذف کنم، دست‌کم چنان می‌کنم که بدانی تحقق آینده‌ات به همین سادگی نیست.

آبرو و جان و مالت را باید به خطر بیاندازی. تو نیز اگر تسلیم نشوم، میان من و آینده مطلوب‌ام، مغاکی از خون و آتش تعبیه می‌کنی. ممکن است طرف سوم و چهارمی هم در کار باشد، آنگاه من و تو با هم ائتلاف موقت می‌کنیم تا در راه وصول به آینده مطلوب‌اش مین‌های انفجاری بکاریم.

ما در مسدود کردن و حتی هراس‌آور کردن آینده به هم کمک می‌کنیم. در شرایطی که آینده هراسناک شده است، همه در کوچه بن بست افتاده‌ایم. ملال و یاس گریبانمان را می‌گیرد، کاری جز آرزوی مرگ یکدیگر را در سر نمی‌پروریم. راکد و فاسد و خشمگین و بی‌رحم می‌شویم. همه گویی در انتهای کوچه بن‌بست خودمان در باتلاق فرومی‌رویم.

مساله پیش روی ما، آزاد کردن فردا از احساس ترس و اضطراب است. آیا می‌توان به شرایطی اندیشید که ما به جای مسدود کردن راه یکدیگر، حتی‌الامکان برای محقق شدن آینده دیگری مدد کار شویم؟ آیا ممکن است باور کنم تنها راه گشودن افق فردای من، یاری رساندن به تو است تا به سمت تحقق افق فردای خود حرکت کنی؟ تصور رمانتیکی به نظر می‌رسد و با واقعیت‌های عرصه سیاست ما سازگار نیست. اما تنها با این شرط ممکن است افق‌های هراسناک یا مسدود دلپذیرتر شوند.

جامعه ایرانی متکثر و رنگارنگ بوده و هست. حوادث روزگار نه تنها ما ایرانیان را یک رنگ‌تر نکرده، بلکه به طیف رنگ‌های ما هر روز رنگ تازه‌ای می‌افزاید. هر رنگ تازه، با انتظاری تازه از فردا زاده می‌شود. رنگ‌های پیشین می‌توانند فرعون‌وار در شهر بچرخند و از زاده شدن هر رنگ تازه ممانعت کنند. در دنیای مدرن فرعون‌ها با هم گلاویز و پیر و شکسته می‌شوند اما صدها رنگ تازه زیر بال و پر خودشان رشد می‌کند.

آنکه تنها به گذشته می‌نگرد، تلاش می‌کند برای رنگ خود شناسنامه باطل نشدنی تاریخی صادر کند و مجوزی بیابد برای حذف دیگران. هر رنگی باید مشروعیت خود را از راه گشودن و حتی مدد رساندن به فرداهای دیگران کسب کند. گذشته‌ها هم در پرتو آینده کسب مشروعیت می‌کنند. باید از فشردگی هراس از آینده کاست. این کار شدنی نیست مگر باور کنیم یک آینده برای همگان در کار نیست.

*عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی

بیشتر بخوانید:
فیلمبردار آن مادر، خود یک قربانی است
محمد جواد کاشی: حماس هم سرکوب شود، حماس دیگری متولد می‌شود / زورآور هر چه تجهیزات جنگی قدرتمند داشته باشد، ضعیف است
سویه زنانه انقلاب
محمد جواد کاشی: حماس هم سرکوب شود، حماس دیگری متولد می‌شود / زورآور هر چه تجهیزات جنگی قدرتمند داشته باشد، ضعیف است

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888925

دیگر خبرها

  • توقف مهمترین پروژه برق آبی در حال توسعه پاکستان پس از ترور مهندسان چینی
  •     رکورد تازه ارتباط زنده با شبکه بین المللی خبر
  • جز آرزوی مرگ یکدیگر را در سر نمی‌پروریم
  • تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا
  • تعلیق دستور مقابله با گران فروشی بلیت هواپیما
  • تازه‌ترین تیزر «زیرخاکی» منتشر شد/ آیا فریبرز به گنج می‌رسد؟
  • ادعای تازه درباره کاظم صدیقی
  • خبر تازه درباره ازدواج گوگوش با رها اعتمادی
  • (ویدیو) تازه‌ترین خبر‌ها از دادگاه عوامل حادثه تروریستی مسکو
  • یاشار سلطانی کیست؟ / برخورد مومنانه با آیت الله کاظم صدیقی ترند شد/ تکلیف سهام عدالت متوفیان چه شد؟ /واکنش‌های تند علیه جنایت‌های تازه رژیم صهیونیستی/ جهان در شوک بابت حادثه تروریستی مسکو