Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-16@17:22:29 GMT

مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را کاهش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۸۶۳۴

مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را کاهش می‌دهد

 به نقل از مهر، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه توهوکو ژاپن در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف قارچ برای مردان میانسال و مسن سودمند است چراکه خطر سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

محققان در این مطالعه در مجموع ۳۶، ۴۹۹ مرد در رده سنی ۴۰ تا ۷۹ سال را مورد بررسی قرار دادند.

در طول مدت مطالعه این شرکت کنندگان، ۳.۳ درصد افراد مبتلا به سرطان پروستات شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
محققان مشاهده کردند در مقایسه با مصرف قارچ به میزان کمتر از یکبار در هفته، مصرف یکبار یا دو بار قارچ در هفته با کاهش ۸ درصدی خطر سرطان پروستات و مصرف سه بار یا بیشتر در هفته با کاهش ۱۷ درصدی ریسک ابتلا به این بیماری مرتبط بود.

«شو ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «از آنجائیکه اطلاعات مربوط به نوع قارچ مصرفی جمع آوری نشده بود از اینرو دشوار است که بگوییم کدام نوع قارچ در جواب یافته‌های ما نقش دارد.»

همچنین محققان عنوان می‌کنند که هنوز مکانیسم تاثیر قارچ بر سرطان پروستات مشخص نیست و نیاز به انجام مطالعات بیشتری در این زمینه است.


منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قارچ سرطان پروستات بیماری مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

اینکه آیا شکر سرطان را «تغذیه» می‌کند یا خیر؟ برای دهه‌ها موضوع بحث میان کارشناسان و دانشمندان سلامت بوده است. به عنوان مثال، برخی می‌گویند چاقی ناشی از رژیم غذایی ناسالم با قند بالا، عاملی است که خطر ابتلا به سرطان را در افراد افزایش می‌دهد، در حالی که سایر محققان گفته‌اند که شکر، مستقل از چاقی، خطر ابتلا سرطان را از طریق فعال شدن التهاب، گلوکز و مسیر‌های متابولیک لیپید‌ها افزایش می‌دهد.

دانشمندان دانشگاه ملی سنگاپور در تحقیقی جدید به بررسی عمیق‌تر ارتباط احتمالی بین مصرف رژیم غذایی نامناسب و خطر ابتلا به سرطان پرداختند. آنها در نتایج تحقیقات خود دریافتند که یک ماده شیمیایی که هنگام تجزیه قند در بدن تولید می‌شود ممکن است باعث نقص در «دی ان ای» و افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زمان شود. یافته‌های محققان این مطالعه در نشریه (Cell) منتشر شده است.

در بخش اول این تحقیقات، دانشمندان افرادی را که جهش در ژن BRCA۲ (ژنی که خطر ابتلا به سرطان سینه یا تخمدان را در افراد افزایش می‌دهد) را به ارث برده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

به گزارش هلت نیوز، آنها کشف کردند که سلول‌های افراد دارای ژن معیوب BRCA۲ به اثرات «متیل گلیوکسال» یک محصول جانبی گلیکولیز (فرآیند متابولیکی که گلوکز را به انرژی برای سلول‌ها تبدیل می‌کند) حساس هستند. محققان همچنین دریافتند که متیل گلیوکسال می‌تواند باعث ایجاد نقص و عیب در DNA شود که می‌تواند نشانه‌های اولیه ابتلا به سرطان باشد. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که حتی افرادی که جهش ژن BRCA۲ را ندارند، از جمله افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت، می‌توانند سطوح بالایی از متیل گلیوکسال داشته باشند.

پروفسور آشوک ونکیتارامان، دانشمند ارشد این مطالعه، در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد: تحقیقات ما نشان می‌دهد که بیماران با سطوح بالای متیل گلیوکسال ممکن است خطر سرطان بیشتری داشته باشند. متیل گلیوکسال را می‌توان به راحتی با آزمایش خون تشخیص داد. علاوه بر این، سطوح بالای متیل گلیوکسال را معمولً می‌توان با دارو‌ها کنترل کرد. رژیم غذایی مناسب، یکی از راهکار‌های مهم پیشگیری از شروع سرطان است.

علاوه بر نقص در DNA، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال می‌تواند به طور موقت ژن‌های خاص پیشگیری کننده از سرطان را غیرفعال کند. این تیم می‌گوید این یافته نشان می‌دهد که مصرف یک رژیم غذایی نامناسب یا داشتن دیابت کنترل نشده می‌تواند باعث غیرفعال شدن مکرر این ژن‌ها و افزایش خطر ابتلا به سرطان در طول زمان شود.

از آنجایی که این مطالعه از طریق آزمایش‌های آزمایشگاهی انجام شده است، دانشمندان می‌گویند که یافته‌های آنها باید روی جوندگان نیز آزمایش شود و در مطالعات بالینی بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. با این حال، نتایج نشان می‌دهد که چگونه انتخاب‌های غذایی، مانند مصرف رژیم غذایی سرشار از قند، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر لی رن کنگ، نویسنده اول این مطالعه از مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه ملی سنگاپور، گفت: ما مطالعه را با هدف درک عواملی که خطر ابتلا به سرطان را در خانواده‌های مستعد ابتلا به این بیماری افزایش می‌دهد، آغاز کردیم، اما در نهایت به کشف یک عامل عمیق‌تر پرداختیم. مکانیسمی که یک مسیر مصرف انرژی ضروری را به ابتلا به سرطان مرتبط می‌کند، این یافته‌ها آگاهی را در مورد تأثیر رژیم غذایی و کنترل وزن در مدیریت خطرات سرطان افزایش می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • قارچ چاگا ؛ برای افرادی که به سیستم ایمنی خود اهمیت می دهند(+عکس)
  • با خواص شگفت انگیز کاهو آشنا شوید! از تقویت اسپرم تا پیشگیری از سرطان
  • قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • این ۴ دارو می‌توانند طول عمرتان را افزایش دهند
  • کاهش کلسترول با جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ
  • عدم تاثیر مصرف استامینوفن در بارداری بر خطر ابتلای کودک به اوتیسم
  • جایگزینی مناسب برای گوشت