Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمال‌الدین مودب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کودکان  از سنین پیش از دبستان لازم است که آموزش‌های لازم را در خصوص پیشگیری از اعتیاد ببینند افزود: آشنا شدن کودکان با سبک زندگی سالم می‌تواند آینده بهتری را برای آن‌ها رقم بزند چرا که بهتر می‌توانند از خود مراقبت کنند.

وی با اشاره به اینکه بهزیستی در خصوص پیشگیری از اعتیاد برنامه‌هایی را دارد، گفت: شیوه اصلاح محور در محیط‌های آموزشی که از مهدکودک‌ها شروع می‌شود یکی از اقدام های بهزیستی است که باهدف پیشگیری برای خانواده‌های پیش از سن دبستان تعریف‌شده و توسط تسهیلگران آموزش‌دیده و متخصص اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودب افزود: در این برنامه از هر مهد ۱۵ زوج به تعداد ۳۰ نفر به مدت ۶ هفته تحت آموزش مفاهیمی چون پیشگیری، عوامل محافظ و خطر، سبک‌های رفتاری و رقابت و بازی‌های کامپیوتری، کنترل خشم و ارتباط سالم که توسط تسهیل گران آموزش‌دیده و متخصص داده می‌شود قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: با اتمام دوره خانواده‌های جدید وارد این فرایند شده و تحت آموزش قرار می‌گیرند و مفاهیم آموزشی را در خانه با کودکان رفتار می‌کنند مثل کنترل خشم  در دوره‌های مصون‌سازی روی بچه‌ها اجرا می‌کند که این امر باعث بالا رفتن سطوح پیشگیری در بین بچه‌ها می‌شود.

مودب بابیان اینکه این برنامه قبلاً نیز به شیوه‌های کلاسیک و قدیمی انجام می‌شده است گفت: هر تسهیل گری در شیوه کلاسیک و قدیمی به شیوه و سلیقه خود و با هر مفاهیمی که دوست داشت این برنامه را اجرا می‌کرد که ممکن بود بعضی مفاهیم حتی علمی نباشد و اما از سال ۹۶ طی یک دستورالعمل تدوین‌شده این برنامه به شیوه نوید شروع به فعالیت کرده است.

این کارشناس پیشگیری از اعتیاد افزود: طی سال ۹۷ در ۳۰ مهدکودک این طرح با ۳۵ متخصص در طول مدت ۶ هفته اجرا شد و تعداد یکهزار و ۵۰۰ نفر از سطح استان کرمان تحت آموزش قرار گرفتند.

وی همچنین تصریح کرد: تعداد مهدکودک‌های انتخابی بستگی به میزان سطح اعتباری دارد که در این خصوص به بهزیستی اختصاص می‌دهند و هر چه این اعتبار بیشتر باشد ما می‌توانیم تعداد مهدکودک بیشتری را در طرح قرار دهیم.

مودب افزود: امسال هنوز تعداد مهد و اعتبار داده‌شده مشخص نشده اما از آنجا که اساس و هدف این طرح پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی است اجرای ان بسیار لازم  و ضروری است و نیاز به فراگیر شدن دارد که کارهایی در این راستا در بهزیستی کشور در حال انجام است اما هنوز تصویب نشده است.

وی با اشاره به کنترل خشم و ارتباط سالم که از مفاهیم آموزشی است گفت: وقتی بتوانی خشم را کنترل کنی طبیعتاً می‌توانی در مواقع عصبانیت به‌جای مصرف مواد به سمت روش‌های جایگزین بروی و آن‌ها را انتخاب کنی و وقتی هم ارتباط سالم را یاد بگیری می‌دانی با چه اشخاصی ارتباط داشته باشی و وقتی عوامل خطر و عوامل محافظ را بشناسی می‌توانی از آلوده شدن پیشگیری کنی.

۹۸۸۹ / ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا اعتیاد مهدکودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم

 به گزارش جماران؛ معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوردر مورد اقدامات معاونت امور زنان برای حجاب و عفاف گفت: در زمینه حجاب، کار اجرایی انجام نمی‌دهیم؛ دنبال فرهنگ‌سازی هستیم.

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور روز چهارشنبه ( ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در حاشیه جلسه هیئت‌دولت در جمع خبرنگاران در مورد اقدامات معاونت امور زنان برای حجاب و عفاف گفت: ما عملاً نمی‌توانیم در مسئله اجرا وارد شویم، اما در تلاش برای فرهنگ‌سازی هستیم.

خزعلی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که سال گذشته در این زمینه، توسط معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری انجام شد، آموزش زیست عفیفانه به مربیان بود تا آن‌ها برای والدین برنامه‌های الگویی و کارگاهی برگزار کنند و در پنج استان این کار انجام شده و برای ۱۰ استان دیگر هم برنامه کارگاهی در مشهد برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد روستایی در سطح کشور
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • کتاب شعر جشنواره نفس پاک منتشر می‌شود
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است