Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد معیری کاشانی سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش‌‌‌‌‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت این اداره تازه تاسیس در دانشگاه آزاد گفت: امروز دانشگاه‌های دنیا به سمت دانشگاه‌‌های نسل سه که کار آنها تربیت دانشجویانی کارآفرین و با مهارت بوده حرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تحقق این هدف و هم‌‌راستا با فعالیت واحدهای دانشگاهی درصددیم تا در اداره کل توسعه آموزش‌‌‌‌‌های فناوری و خلاقیت شرایطی را ایجاد کنیم که دانشجویان با تلفیق رشته‌‌های مختلف مهارت‌‌های لازم برای تولید محصولات فناورانه را آموخته و در این مسیر گام بردارند.

وی تشریح کرد: برای تربیت فارغ‌‌‌التحصیلانی کارآفرین و بامهارت در زمینه‌‌های مختلفی چون توانبخشی، نیازمند تلفیق رشته‌‌های مکانیک، مهندسی پزشکی و برق هستیم؛ بر همین مبنا با ایجاد تحول در ارائه رشته‌‌‌‌های تلفیقی برای تولید فناوری و ایجاد خلاقیت در این راستا، شاهد تحولات چشمگیری در بخش فناوری دانشگاه آزاد خواهیم بود.

سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش‌‌‌‌‌های فناوری و خلاقیت در ادامه تصریح کرد: برای تولید فناوری و دانشجویانی با‌‌‌‌مهارت باید از تجربه‌‌‌‌‌‌‌های موفق در دانشگاه‌‌‌‌‌های مطرح دنیا استفاده کنیم که برای ورود به این دانشگاه‌‌‌ها حتی با پرداخت شهریه بالاتر، بسیاری از دانشجویان به دلیل مهارتی که کسب می‌‌‌‌کنند نام خود را برای تحصیل در این دانشگاه‌‌‌ها رزرو می‌‌‌‌کنند.

کاشانی درباره هدف از برگزاری دوره‌‌های فناوری خاطرنشان کرد: با توجه به شرایطی که برای کسب اشتغال در کشور وجود دارد ایجاد اداره توسعه فناوری در دانشگاه آزاد برای تربیت دانشجویان بامهارت و کارآفرین با استقبال بی‌‌‌‌نظیری مواجه خواهد شد. مهم‌‌ترین هدف ما برگزاری دوره‌‌های فناوری است که در این دوره‌‌ها با تلفیق رشته‌‌های مختلف دانشجو کار آموخته و توانایی تولید محصولات فناورانه خواهد داشت.

سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش‌‌‌‌‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد درباره هدف از برگزاری سراهای نوآوری گفت: در کنار کلیه فعالیت‌‌‌‌‌های دانشگاه آزاد برای تربیت دانشجوی کارآفرین با ایجاد سراهای نوآوری در واحدهای دانشگاهی، درصددیم تا با بومی‌‌‌‌‌‌‌سازی فعالیت این سراها در واحدهای دانشگاهی به مرور زمان واحدهای دانشگاهی فناور را در این سراها ایجاد کنیم. در این سراهای نوآوری دوره‌‌‌‌های نوآوری برگزار می‌‌‌شود و افراد با ایده‌‌های مختلف در این دوره‌‌‌ها حضور یافته و در مرحله تکامل، شرکت‌‌‌های دانش‌بنیان شکل گرفته و چند سرا که در کنار یکدیگر قرار گیرند تبدیل به دانشگاهی فناور می‌‌شوند.

وی تاکید کرد: در هر کدام از سراها به تناسب موضوعی که دارند دانشجو آموزش می‌‌‌بیند و تخصص لازم را کسب می‌‌کند. در این دوره‌ها هم دانشجویان مدارکی معادل کارشناسی و کارشناسی ارشد حرفه‌‌ای را دریافت می‌کنند. دروسی که در واحدهای فناور دانشگاه آزاد ارائه می‌‌‌شود، مطابق با نیازهای موجود در کشور خواهد بود. رشته‌‌‌‌‌‌‌های مختلف را در این واحدها با هم تلفیق کردیم و دانشجو بعد از پایان دوره در این واحدها تبدیل به فردی کارآفرین در حوزه فناوری خواهد شد.

کاشانی درباره ایجاد واحدهای فناور در دانشگاه آزاد اظهار کرد: توانمندی کلیه واحدها را برای برپایی واحدهای فناور در سراسر کشور مورد بررسی قرار می‌‌دهیم و در هر واحد دانشگاهی به تناسب ظرفیت موجود یک واحد فناور ایجاد می‌‌کنیم مثلا واحد تبریز به تناسب فعالیتی که در زمینه چرم دارد یا واحد ملایر به تناسب فعالیتی که در زمینه مبل و منبت دارد واحدهای فناور برای توسعه این صنعت می‌‌تواند ایجاد کند.

سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش‌‌‌‌‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد درباره چگونگی فعالیت دانشجویان در واحدهای علم و فناور گفت: دانشجویانی که وارد این واحدهای فناور می‌‌‌‌‌‌‌‌شوند از طریق حضور در رویدادهای استارتاپی انتخاب می‌‌شوند. به جای مقطع کارشناسی دانشجویان در شتاب‌‌‌دهنده‌‌‌ها، در ارشد در مراکز رشد و در مقطع دکتری در پارک‌‌های علم و فناوری حضور پیدا می‌‌کنند. در مقاطع ارشد و دکتری، استاد راهنما و کارشناسی و مراکز رشد ما را سرمایه‌‌گذار حمایت می‌‌‌کند. سرمایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذار معادل مقطع ارشد و دکتری، شتاب‌‌‌دهنده‌‌ها و پارک فناوری است و دانشجویان ما افرادی دارای ایده و خلاقیت هستند.

انتهای پیام/

188 / 167 سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش‌‌‌‌‌های فناوری و خلاقیت حامد معیری کاشانی سراهای نوآوری واحدهای فناور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سراهای نوآوری واحدهای فناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر قرائی در نشست خبری رویداد ملی صنایع خلاق مانوین که امروز که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: در سند ملی توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، ۷ راهبرد برای گفتمان‌سازی و مشارکت مردم به منظور توسعه کاربردهای فناوری‌های نرم و فرهنگی پیش‌بینی شده است و برای رسیدن به این راهبردها برنامه‌هایی مانند ایجاد بستر مشارکت مردمی، تسهیل‌گری کسب و کارها و ظرفیت رسانه ملی در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه برای دستیابی به این راهبردها، رویداد ملی صنایع خلاق مانوین برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: مانوین سقفی برای صنایع خلاق بوده و عنوانی برگرفته شده از اکوسیستم نوآوری و خانه‌های خلاق است. این رویداد قرار است از ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت همزمان با برگزاری رویداد اینوتکس در محل پارک فناوری پردیس برگزار شود.

دبیر اجرایی رویداد مانوین اهداف عمومی این رویداد را آشنایی زیست بوم حوزه نوآوری و فناوری، ایجاد فرصت عرضه دانش تولید شده، ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت هم افزایی در استفاده از منابع مشترک، ارتباط بخش دولتی با بخش خصوصی در قالب نیازهای فناورانه، ایجاد نشاط و شوق در حوزه صنایع خلاق، نشر فرهنگ نوآوری و نوآوری در جامعه ایرانی-اسلامی، توسعه مهارت‌های اندیشیدن و توسعه خلاقیت و مهارت‌های ذهنی، استفاده از فناوری‌های نوین و ایجاد فضای همگرایی و مشارکت فعالان حوزه آموزش و یادگیری نظیر محتوا، دوره، بازی و اسباب‌بازی و لوازم‌التحریر و ابزارهای کمک آموزشی عنوان کرد.

قرائی با اشاره به اینکه در بخش نمایشگاهی این رویداد شرکت ها و هسته های خلاق در ۲۸ غرفه به ارائه جدیدترین دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلفی چون نوشت افزار، سبک زندگی، مد و پوشاک و غیره می پردازند، افزود: این رویداد بخشی تحت عنوان «روایت پیشرفت» دارد که در این بخش نیز بازدیدکنندگان با روند پیشرفت کشور در حوزه صنایع خلاق آشنا می‌شوند و در بخش رویدادی نیز با برگزاری ۳ استیج به بررسی موضوعاتی چون ارائه گزارش‌ عملکردها، رونمایی از کتاب‌ها و برندهای جدید، پروژه‌های پیشران و نوآوری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به رونمایی از برخی محصولات و دستاوردهای حوزه صنایع خلاق گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی احتمالا ۶ محصول، پلتفرم و برنامه برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

کد خبر 6086527 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • دیوار‌های کارخانه نوآوری درخشان برداشته شود
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • یک رشته دکتری به رشته‌های دانشگاه آزاد لامرد افزوده شد/ هفت رشته دیگر در مسیر تصویب نهایی
  • سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان منصوب شد