Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ناخالصی نامتعارف خاک در محموله های گندم را کذب دانست و گفت: طبق بررسی‌های آزمایشگاهی میزان افت گندم ناشی از وجود خاک محموله‌های گندم بین ۱.۰۱ تا ۱.۰۳ درصد است.

 «یزدان سیف» ادعای برخی مبنی بر وجود ۷۰۰ هزار تن ناخالصی در گندم را ناشی از ناآگاهی عنوان کرد و افزود: افرادی که چنین ارقامی را مطرح می کنند یا آگاهی کافی در این زمینه ندارند یا به دنبال منافع خودشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: از ابتدای فصل خرید تاکنون هفت میلیون و ۷۰۰ هزارتن گندم خریداری شده که این محصول در قالب یک میلیون و ۳۰۰ هزار نمونه تحویل شرکت بازرگانی دولتی، بخش خصوصی و کارخانجات آرد شده که از تمامی این محموله‌ها برای انجام آزمایش نمونه برداری شده است.

به گفته وی، میزان افت گندم در آزمایشگاه‌های دارای صلاحیت بررسی و ثبت می شود.

افت گندم کارخانجات آرد ۸۳ صدم درصد است

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن از مجموع گندم خریداری شده مربوط به کارخانجات آرد است تصریح کرد: ادعای برخی از این کارخانجات مبنی بر وجود ناخالصی غیرمتعارف در گندم نادرست است زیرا براساس بررسی‌ها میزان افت محصول این کارخانجات ۸۳ صدم درصد ثبت شده است و مشخص نیست که برخی از این کارخانجات چگونه ادعای افت میان ۸ تا ۱۰ درصد را مطرح می‌کنند.

سیف با تاکید بر اینکه هرگونه جابه‌جایی گندم با گواهی کیفیت به انجام می‌رسد گفت: افت ناشی از جابه‌جایی گندم از مقصد تا مبدا باید در برگه گواهی کیفیت ثبت شود و اگر رقم نامتعارفی به عنوان افت مبدا تا مقصد گندم به ثبت برسد این محصول در مقصد نه تنها تخلیه نمی‌شود بلکه به پژوهشکده غله ارسال می‌شود.

وی اضافه کرد: برخی سخنان از جنس منافع اقتصادی است و متوسل شدن به روش‌های نادرست برای بردن بهره اقتصادی دور از انصاف است.

وی با بیان اینکه رویه سنجش افت گندم در کشور قدمت ۳۰ ساله دارد افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران آمادگی دارد تا هر کارخانه‌ای که ادعای افت غیر متعارف گندم را مطرح می‌کند، مدارک لازم را ارائه دهیم تا صحت این مطالب روشن شود.

پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان مطالبات گندمکاران تا مهرماه

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون هفت میلیون و ۷۰۰ هزارتن گندم به ارزش ۱۳۴ هزار میلیارد ریال خریداری شده که تاکنون  ۱۳۰ هزار میلیارد ریال آن پرداخت شده است و مبلغ باقیمانده پیش از مهرماه به گندم‌کاران پرداخت می‌شود.

سیف پیش بینی کرد: میزان خرید تضمینی تا پایان شهریور به هشت میلیون تن برسد.

وی ادامه داد: برای پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران تمامی دستگاه ها از جمله رئیس جمهوری، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر صنعت، معدن و تجارت تلاش دارند تا پایان هفته جاری و پیش از آغاز مهر کل مطالبات گندم کاران پرداخت شود بدهی دولت تسویه شود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به افت یک میلیون و ۴۷۰ هزار تنی خرید تضمینی گندم امسال نسبت به سال گذشته اظهارداشت: سیل در استان های خوزستان، لرستان و گلستان باعث شد نزدیک یک میلیون تن محصول گندم در این مناطق از بین برود.

وی گفت: همچنین در مناطق سردسیر بارندگی‌ها از اردیبهشت کاهش یافت به طوری که این موضوع سبب افت برداشت گندم در مناطق سردسیری نسبت به سال گذشته شده است.

بیش از ۸۰۰ هزارتن گندم توسط صنف و صنعت خریداری شد

سیف افزود: ورود بخش خصوصی به خرید گندم نیز با توجه به آزادسازی قیمت گندم صنف و صنعت باعث کاهش خرید دولت شد به طوری که بنابر گزارش‌های انجمن‌های صنفی و صنعتی ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن گندم امسال توسط بخش خصوصی خریداری شده است که بخشی از این میزان در سامانه‌ها به ثبت رسیده و بخشی دیگر در حال ثبت است.

وی با اشاره به تاثیر قیمت خرید تضمینی گندم در میزان تولید این محصول گفت: در حال حاضر قیمت خرید تضمینی گندم یک هزار و ۷۰۰ تومان است که این قیمت تاثیر مستقیمی در انگیزه گندمکاران برای تولید دارد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه قیمت، یک متغیر اقتصادی است که رفتار تولید کننده را تحت تاثیر قرار می‌دهد اظهارداشت: تجربه نشان می دهد در گروه کالاهایی که سرکوب قیمتی وجود ندارد، تولید افزایش می یابد که گندم نیز از این قاعده مستثنی نیست و نمی‌توان کتمان کرد که اگر قیمت تضمینی گندم افزایش یابد تولید نیز افزایش می‌یابد.

سیف گفت: طبق سیاست‌ گذاری ها، برای تعیین خرید قیمت تضمینی گندم توسط دولت و شورای اقتصاد مولفه‌های مختلفی همچون شرایط اقتصادی کشور و منابع مورد نیاز یارانه نان در نظر گرفته می‌شود که در نهایت بر اساس این مولفه‌ها قیمت نهایی تعیین می‌ شود.

وی ادامه داد: اقدامات لازم برای تعیین قیمت خرید تضمینی گندم برای سال پیش رو توسط سازمان برنامه و بودجه و شورای اقتصاد در حال انجام است.

به گفته وی، به طور حتم قیمت فعلی گندم افزایش خواهد یافت اما میزان آن هنوز مشخص نیست و باید در شورای اقتصاد تصمیم مقتضی در این خصوص اتخاذ شود.

مطالبات کلزاکاران تا ابتدای مهر پرداخت می شود

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی با اشاره به خرید تضمینی ۳۷۵ هزار تن دانه‌های روغنی گفت: ارزش این میزان خرید یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که از این مبلغ فقط ۱۶ میلیارد تومان به عنوان بدهی باقیمانده است که این مبلغ نیز تا پایان هفته جاری پرداخت می‌شود.وی به کشاورزان اطمینان داد که منابع مورد نیازشان برای کشت پاییزه فراهم شود.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد، رسول سعیدیان افزود: گندمکاران این شهرستان با مساعد شدن شرایط آب و هوا، مبارزه با علف‌های هرز و بیماری سن را در مزارع خود شروع کرده‌اند.

او اضافه کرد: کشاورزان باید هنگام مبارزه با علف‌های هرز به مرحله رشد گیاه و علف هرز توجه داشته باشند و با هماهنگی و مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی از سموم مناسب و موثر متناسب با نوع علف‌های هرز استفاده کنند.

معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت: با فرارسیدن زمان مبارزه علیه «پوره سن» نیز عملیات سمپاشی در مزارع این شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی انجام می شود.

سعیدیان افزود: ارایه راهکارهایی برای کاهش مقاومت علف‌های هرز به علف‌کش‌ها، معرفی سموم جدید به کشاورزان و جمع‌آوری بذر علف‌های هرز مشکوک به مقاومت از خدمات کارشناسان کشاورزی است.

او به کشاورزان توصیه کرد با مراجعه به مراکز جهادکشاورزی دهستان‌ها و دریافت راهنمایی‌های فنی لازم نسبت به خرید سموم مورد نیاز خود از فروشگاه‌های مجاز اقدام و مزارع خود را علیه این آفت سمپاشی کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • واکنش حماس به ادعای انتقال مقر این جنبش به سوریه
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند