Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز از برگزاری رویداد 100 استارت‌آپ در ابتدای مهرماه خبر داد و گفت: با شکل‌گیری رویداد 100 استارت‌آپ تکنولوژی‌های جدیدی در حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین و زنجیره بلوکی معرفی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: فناوری‌های نوظهور اقتصاد دیجیتال همچون هوش مصنوعی، داده‌های کلان، اینترنت اشیا یا بلاک‌چین‌ها، بسترهای مهمی در حوزه تولید، بهینه‌سازی مصرف و توزیع و سیستم‌های مدیریت انرژی هستند که می‌توانند از طریق فعالیت‌های استارت‌آپی ظرفیت‌های گسترده این بخش را فعال کنند.

محمدی تصریح کرد: رویداد 100 استارت‌آپ با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری بخش خصوصی انجام خواهد شد. استارت آپ‌ها ظرفیت خوبی برای ایجاد اشتغالزایی و توسعه اقتصادی کشور دارند که با شکل‌گیری آنها حوزه اقتصاد رونق خواهد گرفت.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید به لزوم حضور استارت‌آپ‌ها در حوزه‌های مختلف کشور تصریح کرد: قاعدتا شرکت‌های دولتی باید از خوابی که در روزهای پیشرفت استارت آپ‌ها رفته‌اند،‌ بیرون بیایند و از ظرفیت‌های گسترده استارت آپ‌ها در حوزه‌های مختلف بهره ببرند.

وی با تاکید بر لزوم حضور استارتاپ‌ها در حوزه انرژی کشور گفت: استارت‌آپ‌های حوزه انرژی در پلات‌فرم‌های اقتصاد اشتراکی نیز می‌توانند ورود پیدا کنند و زمینه اشتراک‌گذاری دارایی‌های انرژی خانگی و مصرف آن در راستای بهینه‌سازی مصرف را فراهم آورند.

محمدی تأکید کرد: بسیاری از این نرم افزارها ظرفیت حضور در بازارهای بین المللی را دارند، اما شرایط و ضوابط حضور در این بازارها را برای خود ایجاد نکرده‌اند. به طور مثال این نرم افزارها به زبان‌های رایج جهانی مجهز نیستند و طراحی مقبولی برای ارائه در بازار جهانی ندارند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تغییرات مورد نیاز این نرم افزارها برای حضور در بازار جهانی عنوان کرد: این مجموعه طراحی شده تلاش می‌کند تا نرم افزارهای موجود در کافه بازار برای ورود به بازارهای جهانی چند زبانه شوند و به عنوان واسطه‌ای بین المللی از حضور آنها در دنیا حمایت کند. همچنین طراحی آنها در قالب یک مدل مورد پسند جهانی تغییر کند.

محمدی ادامه داد: همچنین برنامه‌ای تحت عنوان صادرات حوزه اقتصاد دیجیتال در دست اجرا است که تا به امروز سه هاب صادراتی در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار شکل گرفته است.

وی تأکید کرد: هم‌اکنون شرکت‌های خوبی در حوزه تولید سخت‌افزار مخابراتی و زیرساخت‌های سخت‌افزاری مراکز داده فعالیت می‌کنند که محصولاتشان به کشورهای اروپایی صادر می‌شود. همچنین اکثر این شرکت‌ها در حوزه امنیت اطلاعات شریک پروژه‌های بین‌المللی هستند. می‌توان گفت که در حوزه نرم‌افزار وضعیت خوبی داریم. در حال حاضر توسعه دهنده نرم افزار نویس به صورت توسعه دهنده آزاد با پروژه‌های بین‌المللی کار انجام می‌دهند.

دبیر ستاد توسعه فناوری اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 22 هزار برنامه نویس در حوزه طراحی و توسعه نرم افزارهای کاربردی در کافه بازار فعالیت می‌کنند که این تعداد، فعالیت قابل قبولی در بازارهای بین المللی ندارند و بازار داخلی آنها نیز بزرگ و قابل توجه نیست.

انتهای پیام/

169 / 336 اقتصاد دیجیتال استارت آپ بخش خصوصی حوزه اقتصاد تکنولوژی صادرات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اقتصاد دیجیتال استارت آپ بخش خصوصی حوزه اقتصاد تکنولوژی صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست

ایسنا/فارس معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست، فراهم کردن زمینه برای تحصیل و ازدواج را از مهم‌ترین اهداف این کمیته عنوان کرد.

حبیب الله آسوده امروز، ۵ اردیبهشت در آیین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس ابتدا با بیان اینکه پایه نظام اسلامی، مردم و هدف آن در وهله اول تربیت است، گفت: در مکتب اسلامی، تعالی معنوی انسان‌ها مدنظر است، در حالی که در سایر مکاتب، سود دنیوی در اولویت قرار دارد و به همین دلیل است که بر خلاف سایر انقلاب‌ها که رهبرانش پس از پیروزی صرفا به دنبال حفظ جایگاه خود و برقراری امنیت هستند، امام راحل ما پس از گذشت تنها ۲۰ روز از پیروزی انقلاب، حکم تاسیس کمیته امداد را صادر می‌کنند.

وی با بیان اینکه کمیته امداد یک نهاد مردمی و در خدمت مردم است، برگزاری آیین نکوداشت خیرین را در راستای دستیابی به دو هدف اساسی عنوان کرد و گفت: هدف اول، عمل به حکم قرآن کریم است که خداوند در آن بر ضرورت تجلیل و تکریم خیرین تاکید دارد و هدف دوم این است که تلاش کنیم همه مردم را به مشارکت در امور خیر، ترغیب کنیم.

آسوده با تاکید بر اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست، گفت: مردم، گروه‌های مرجع، خیرین و مسئولین، همگی باید بدانند که بدون هم‌گرایی، توسعه به خوبی شکل نمی‌گیرد و سیاست ما در این نشست این است که دست به دست هم دهیم و عهد کنیم که چند معضل اساسی را در استان فارس به حداقل رسانده یا حتی ریشه‌کن کنیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از مهم‌ترین موضوعات و معضلاتی که باید در راستای رفع آن کوشش کرد را فراهم کردن زمینه تحصیل برای تمامی کودکان عنوان کرد و گفت: فارغ از اینکه کدام وزارتخانه و نهاد در این موضوع وظیفه دارد، همه ما مسئول هستیم و نباید بگذاریم در شهر، محله و روستایمان حتی یک کودک از تحصیل باز بماند و اگر این زمینه برای کودکی فراهم نشد، مسئولیت اینکه او به هر راه کجی کشیده شود، بر گردن ماست.

وی یکی دیگر از موضوعات مهم را فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان عنوان کرد و گفت: فرزندآوری تنها یکی از اهداف ازدواج است و ایجاد نشاط و کاهش آسیب های اجتماعی را هم باید در اهمیت این موضوع، مد نظر قرار دهیم. دولت هم گام‌های موثری را در این زمینه برداشته است اما به تنهایی نمی‌تواند. مردم سخاوتمند باید پای کار بیایند تا زمینه ازدواج آسان را در تمام استان فارس فراهم کنیم.

آسوده، سومین مساله مهم را بحث مسکن عنوان کرد و گفت: دولت در جلسه شورای عالی مسکن زمینه احداث ۳۳ هزار واحد مسکن را فراهم کرده است اما لازم است که مردم هم پای این کار بیایند که فراهم کردن مسکن به نیازمندان شوکت و عزت می‌دهد و چنین کار بزرگی، اجر بی نظیر دنیوی و اخروی در پی دارد.

این مقام مسئول در کمیته امداد امام راحل، سلامت و درمان و کاهش آسیب‌های اجتماعی را از دیگر موضوعات مهم دیگری عنوان کرد که با مشارکت مردمی در کنار تلاش‌های دولت می‌توان در راستای آنها گام ‌های مهم و بزرگی برداشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد