Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@09:01:30 GMT

۸۰ درصد شرکت‌های تبلیغاتی، کاغذی هستند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۱۳۳۵

۸۰ درصد شرکت‌های تبلیغاتی، کاغذی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، برزین ضرغامی در جریان بررسی اصلاحیه مصوبه ساماندهی تبلیغات محیطی در شهر تهران گفت: ۷۰ درصد تابلوهای تبلیغاتی کشور در تهران است و بیش از ۲۰۰۰ شرکت تبلیغاتی ثبت شده، وجود دارد که ۸۰ درصد این شرکت‌ها هیچ فعالیتی ندارند و تنها بر روی کاغذ هستند.

وی با بیان اینکه پرونده‌های قضایی در خصوص این شرکت‌ها بسیار است و این پرونده‌ها هیچ‌کدام برای سازمان پولساز نبوده است، افزود: ما برای ترغیب شرکت‌ها در تبلیغات، تلاش کرده‌ایم شرایط اخذ رتبه سازمان را بازنگری و تسهیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز شرکت‌های تبلیغاتی درجات یک، دو، سه و چهار می‌توانند در مزایده‌های سازمان زیباسازی شرکت کنند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: برای آنکه شرکت‌های تبلیغاتی همکاری خود را با ما ادامه دهند، در نظر داریم درصورتی که این شرکت‌ها تخلف نکرده باشند، همکاری سازمان با این شرکت‌ها تمدید شود.

کد خبر 4721035

منبع: مهر

کلیدواژه: برزین ضرغامی شورای شهر تهران سازمان زیباسازی شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین حسینی قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش دستگیری سارق شهر تهران عملیات امداد و نجات محسن حاجی میرزایی دادگاه مواد مخدر محسن هاشمی پیروز حناچی بانک سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدّی با متخلفین تبلیغات فیلم‌های سینمایی در ماهواره

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد از برخورد جدّی با متخلفینی گفت که در تبلیغات شهری از قوانین عدول می‌کنند و یا تبلیغ فیلم‌هایی که سر از شبکه‌های ماهواره‌ای درمی‌آورد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عدم توجه به پخش آگهی‌ها و تیزرهای تبلیغاتی فیلم‌های سینمای ایران باعث شد تا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کند که با مسببان این اتفاق برخورد خواهد کرد یا در گذشته بحث‌هایی می‌شد که  آن دسته از عوامل سینما که فیلم‌هایشان یا حتی صرفاً تبلیغ فیلم‌هایشان از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش شده را بازخواست کرده‌اند؛ اما پیگیری‌ها از برخی تهیه‌کنندگان و صاحبان آثار سینمایی این را نشان می‌دهد. که این شبکه‌ها سر خود بدون دریافت پول و صرفاً برای بازارسازی تیزر این فیلم‌ها را پخش می‌کرده‌اند. اما شاید بیشتر از این اتفاق، تعلل تلویزیون در عدم توجه به محصولات فرهنگی یا به تعبیری تمرکز بر اقتصاد فرهنگ باعثِ این صدمات و آسیب‌ها شده باشد.

شروعِ این اتفاقات از نیمه اول سال 1395 بود و در زمانِ‌ فعالیت شبکه جم این اتفاقات به اوج خودش هم رسید. حتی بعضاً پایِ تعهدنامه‌هایی به میان آمد که حق تبلیغ فیلم در شبکه‌های ماهواره‌ای از بین برود و به جایِ آن آنونس فیلم به رادیو برود و تیزر به تلویزیون! در سال‌هایی با اوج گرفتن برنامه «هفت» شبکه سه و کارهای زنده دیگر در شبکه‌های یک و دو سیما ضمن مرور بر اکران فیلم‌ها در قالب موضوعات مختلف فیلم‌های سینمای ایران معرفی می‌شدند.

این اتفاق بعضاً در رادیو بیشتر اتفاق می‌افتاد اما در سال‌های اخیر این اتفاق هم کمتر شد. حتی بسیاری از سینماگران نسبت به نگاه سلیقه‌ای رسانه ملّی مبنی بر پخش تیزر فیلم‌های سینمایی انتقاد کردند. در عین حال هنوز جریانِ تبلیغ فیلم‌های سینمایی ایران و حتی سریال‌های خانگی در شبکه‌های ماهواره‌ای ادامه دارد.

دست‌اندرکاران و عوامل فیلم «آپاراتچی» در واکنشی قابل تأمل اعلام کرده‌اند که چون تبلیغ فیلم‌شان در شبکه‌های ماهواره‌ای اتفاق نیفتاده نتوانستند فروش خوبی در سینما داشته باشند. عباس محمدیان مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص تبلیغات فیلم‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای به خبرنگار تسنیم گفت: متأسفانه فرآیند تبلیغاتی که اتفاق افتاده شرایط را سخت‌تر کرده است. صاحبان سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی این ادعا را دارند که ما نسخه‌ای در اختیار شبکه‌های ماهواره‌ای قرار نمی‌دهیم و آنها از فضای‌مجازی برمی‌دارند و پخش می‌کنند. این اتفاق خودش برای دستگاه‌های نظارتی چالش ایجاد کرده است. اما در حوزه برخورد با این دوستان رویه خودمان را تشدید کردیم. حتی از اخطار و تذکر دادن عبور کرده‌ایم به حوزه بازدارندگی تبلیغات در فضای ماهواره‌ای رسیده‌ایم که با همت مراجع قضایی در آینده‌ای نزدیک مشکلات و چالش‌ها در این حوزه برطرف شود. 

او همچنین در خصوص تبلیغات محصولات ناسالم از جمله نوشابه و سیگار روی بلیبوردهای شهری، گفت:‌ قانون تبلیغات به ما اجازه داده که با کسی تعارفی نداشته باشیم. آن چیزی که ممنوع است و وزارت بهداشت ابلاغ کرده به جدّ مخالفت می‌کنیم و اجازه تبلیغ آن را در فضای شهری نمی‌دهیم. اگر لا به لای سکانس‌های سریال‌ها و فیلم‌ها در وی‌او‌دی‌ها تبلیغات انجام شود به ساترا برمی‌گردد و غیر از آن حرکت‌های غیرقانونی اتفاق بیفتد را به طور قانونی و مجدّانه پیگیری می‌کنیم. 

برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش‌خانگی

محمدیان در پاسخ به این سؤال درباره تبلیغات اینفلوئنسرها و بلاگرها در فضای‌مجازی تأکید کرد: ما نمی‌توانیم برای آنها و هیچ‌کسی برای فعالیت تبلیغی، ایجاد کنیم مگر که تخلفی انجام دهد. مجموعه رصد و پایش تبلیغات ما در فضای‌مجازی فعال شده و کار پیش می‌رود. نسخه آزمایشی سامانه جامع تبلیغات راه افتاده و تقریباً تا دو هفته آینده این سامانه نهایی و فعالیت رسمی خود را آغاز خواهد کرد. 

او همچنین با اشاره به سیاست‌های کلان اقتصادی دولت در راستای حفظ سرمایه‌های ملی و مقابله با خروج ارز از کشور، بر لزوم انجام فعالیت‌های تبلیغاتی از طریق کسب مجوزهای لازم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پرهیز از تبادلات مالی با فعالان تبلیغاتی خارج از کشور تأکید کرد. همراستا با سیاست‌های حکمرانی در زمینه حفظ و نگهداشت سرمایه‌های ملی و لزوم مقابله با پدیده خروج ارز و سرمایه از کشور از طریق تبادلات مالی غیررسمی، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی فرایندهای نظارتی خود را بر فعالیت‌های تبلیغاتی شرکت‌ها و مؤسسات داخلی در عرصه خارج از کشور، تشدید و تقویت می‌کند.

محمدیان در پایان از تمامی صاحبان کسب و کار در کشور خواست برای انجام فعالیت‌های تبلیغاتی خود از طریق مؤسسات تبلیغاتی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کنند و از هرگونه مراودات مالی با کنشگران و فعالان تبلیغاتی خارج از کشور خصوصاً افراد غیر همسو با منافع ملی پرهیز کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی!
  • راه اندازی سامانه مردمی‌سازی نظارت بر فضا‌های تبلیغاتی
  • قرعه‌کشی تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس برگزار شد/ تماشای مناظره و برنامه‌های تبلیغاتی از شبکه تهران
  • با خروج ارز از طریق فعالیت‌های غیرقانونی تبلیغاتی برخورد می‌شود
  • وزارت فرهنگ، متولی همه عرصه‌های تبلیغاتی کشور است
  • جزئیات همکاری دستگاه‌های دولتی با درگاه ملی مجوزها اعلام شد | این ۱۵ دستگاه مجوز الکترونیکی ندارند!
  • برخورد جدّی با متخلفین تبلیغات فیلم‌های سینمایی در ماهواره
  • ۳۸۰ هزار مجوز کسب و کار، الکترونیکی شد/ اعلام فهرست دستگاه‌ها در تبدیل مجوزهای کاغذی
  • الکترونیکی شدن ۳۸۰ هزار مجوز کسب و کار
  • دستگاه های صدرنشین و قعر نشین تبدیل مجوزهای کاغذی را بشناسید