Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@21:17:45 GMT

چند درصد از جمعیت فعال کشور شاغل هستند؟ +آمار

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۱۶۴۱

چند درصد از جمعیت فعال کشور شاغل هستند؟ +آمار

بر اساس آمار افراد فعال ،شاغل و بیکار کشور، از جمعیت فعال کشور ۲۳ میلیون و ۸۱۳ هزار نفر شاغل بوده که ۸۸ درصد فعالان را تشکیل می‌دهد. همچنین ۱۲ درصد شامل ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیکار بوده و نتوانستند شغلی برای خود دست و پا کنند.

به گزارش مشرق، نتایج آمارگیری شاخص‌های بازار کار و تغییرات آن در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ نشان می‌دهد، تعداد جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر حدود ۶۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تعداد حدود  39 میلیون و 801 هزار نفر یعنی 59.5 درصد از جمعیت گفته شده در شمار افراد غیرفعال هستند.جعیت غیرفعال بدان معنا است که درخواستی برای مشارکت اقتصادی یا به زبان ساده خواهان و متقاضی کار و اشتغال نیستند.

بیشتر بخوانید: فاصله زیاد حداقل دستمزد با معیشت کارگران انتظار یکساله ۱.۲ میلیون بیکار برای ورود به بازار کار

همچنین بالغ بر ۲۷ میلیون و ۷۴ هزار نفر یعنی حدود ۴۰.۵ درصد از جمعیت گفته شده فعال بوده و یا مشارکت اقتصادی داشتند.

جمعیتی که مشارکت اقتصادی داشته‌اند شامل دو بخش بیکاران و شاغلان می‌شوند.

شاغل: طبق آمار از جمعیت فعال بالغ بر ۲۳ میلیون و ۸۱۳ هزار نفر شاغل بوده که ۸۸ درصد را تشکیل می‌دهند.

بیکاران: همچنین ۱۲ درصد یعنی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیکار بوده و نتوانستند شغلی برای خود دست و پا کنند.

طبق این اطلاعات شاغلان نیز خود به سه دسته تقسیم می‌شوند: 

1-گروه اشتغال شان با ۴۴ ساعت و بیشتر در هفته مرجع ثبت شده که حدود ۵۵ درصد این جمعیت را تشکیل می‌دهد. 

2-  افرادی که کمتر از ۴۴ ساعت توانستند کار کنند که حدود ۹ میلیون و 721  هزار نفر و ۴۰.۸۰ درصد بوده است.

3- ۹۸۷ هزار نفر به عنوان غایب موقت در این بخش هستند که شامل ۴ درصد است.

گروه دوم نیز به دو بخش اشتغال ناقص و سایر تقسیم می شود: که سهم اشتغال ناقص دو میلیون و 582هزار نفر بوده بدان معنا که این افراد خواهان کار کردن بیش از ۴۴ ساعت در هفته هستند اما نتوانستند بیش از آن کاری برای خود ایجاد کند و 73.4 درصد حدود ۷ میلیون و ۱۳۹ هزار نفر را شامل می‌شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان تحولات یمن اقتصاد بازار کار مشارکت آمار بیکاری اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد

دفتر مرکزی آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که این رژیم در سایه هفت ماه جنگ خود علیه نوار غزه با کمبود کارگر در بخش های مختلف اقتصادی مواجه شده است.

به گزارش مشرق، داده های اداره مرکزی آمار رژیم اسرائیل نشان می دهد که در ماه مارس گذشته به علت کمبود نیروی انسانی و کارگر مشاغل زیادی درخواست نیرو کرده اند. بیشتر این مشاغل در زمینه های مختلف غذایی، تجارت، ساختمان سازی و نیز سرگرمی فعالیت دارند.

بر اساس این گزارش، تعداد مشاغل نیازمند به کارگر در سرزمین های اشغالی فلسطین ۶ درصد افزایش یافته و از ۱۲۵ هزار فرصت شغلی در فوریه به ۱۳۳ هزار فرصت شغلی در ماه مارس رسیده است.

این آمار نسبت به ۱۱ هزار فرصت شغلی در ماه دسامبر ۲۰ درصد افزایش یافته است و نسبت مشاغل خالی در بین تمام مشاغل در اقتصاد رژیم صهیونیستی از ۴.۱ درصد در ماه فوریه به ۴.۳۳ درصد در ماه مارس افزایش یافته است.

بر اساس گزارش اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی، این در حالی است که در دوره پسا کرونا با آغاز سال ۲۰۲۲، جهش بزرگی در تعداد مشاغل خالی به بیش از ۱۵۰ هزار فرصت شغلی وجود داشت و کاهش ۲ درصدی ظرفیت های خالی برای توسعه دهندگان نرم افزار و کاهش ۵ درصدی در تعداد مشاغل خالی برای مهندسان بود.

در مقابل، ۲۸ درصد افزایش تقاضا برای کارگران خدمات رستوران ها، ۱۸ درصد افزایش تقاضا برای کارگران فروشگاه ها، ۱۱ درصد افزایش تقاضا برای کارگران ساختمانی و ۱۹ درصد افزایش تقاضا برای رانندگان وجود دارد.

در همین راستا، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی سه‌شنبه نسبت در نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و مقامات بلندپایه صهیونیست در آن نسبت به وخامت اوضاع اقتصادی این رژیم ابراز نگرانی کرد.

رژیم صهیونیستی در حالی با کمبود نیروی کارگر مواجه شده است که پیشتر نهادهای جمعیتی و مهاجرتی این رژیم اشغالگر اعلام کرده اند که عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) علیه اشغالگران باعث فرار هزاران صهیونیست از سرزمین های اشغالی و بازگشت آنها به کشورهای اصلی خودشان شده است.

براساس اطلاعات نهادهای اقتصادی رژیم صهیونیستی که در پایگاه صهیونیستی «زمان اسرائیل» منتشر شده است، از هفتم اکتبر تا ابتدای نوامبر گذشته حدود ۳۷۰ هزار صهیونیست سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند. این در حالی است که از سپتامبر تا هفته اول اکتبر گذشته حدود یک میلیون نفر سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند و شماری از آنها به طور طبیعی و مانند هر تعطیلات دیگری به سرزمین های اشغالی برگشته اند، اما شماری نیز از بازگشت خودداری کرده اند.

این رسانه صهیونیستی گزارش داده بود که حدود ۶۰۰ هزار صهیونیست که به تعطیلات آخر تابستان رفته بودند و تعطیلاتشان را در سایر مناطق دنیا گذرانده اند تاکنون به دلیل جنگ به سرزمین های اشغالی بازنگشته اند.

این پایگاه همچنین تأکید کرده بود در مجموع تعداد صهیونیست هایی که به هر دلیلی سرزمین های اشغالی را ترک کرده اند، به بیش از ۹۷۰ هزار نفر رسیده است.

به نوشته پایگاه «زمان اسرائیل»، براساس آمار در ماه اکتبر گذشته، فقط یکهزار و ۹۶ نفر مهاجر جدید وارد سرزمین های اشغالی شده اند که تقریبا نیمی از آنها قبل از آغاز جنگ در هفتم اکتبر به این منطقه رسیده بودند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • چند درصد از مردم کشور‌های مختلف جهان گیاهخوار هستند؟
  • کاهش۶ درصدی تورم سالانه در زنجان
  • قهجاورستان کجای اصفهان است؟
  • تورم ماهانه قیمت ماهی بالاتر از گوشت قرمز و مرغ
  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • طرح نوروزی راهداری کردستان به روایت آمار
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در لرستان
  • رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی کار مواجه شد
  • روز اهمیت به بی خانمانی جوانان Youth Homelessness Matters + پوستر و آمار