Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکیل این کمیته مصوبه دومین نشست مشترک اعضای شورای شهر و مدیران و معاونین شهرداری شیراز درخصوص پروژه های شاخص شهری بود که سه‌شنبه در سالن کمیسیون‌های شورای این شهر برگزار شد. 
قرار است این طرح در صورت توافق دستگاه‌های دیگر ظرف هفته‌های پیش‌رو اجرایی شود.
در این نشست همچنین برنامه‌ زمان‌بندی ۲۳ پروژه شاخص و جدید شهر شیراز که در جلسه گذشته به تصویب رسیده بود، مورد بررسی و اصلاح قرار گرفت و پروژه‌های جدیدی نیز به بحث گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید عبدالرزاق موسوی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ابتدای این نشست با بیان اینکه برای سیاست‌گذاری اصولی و دقت در اجرای سیاست‌ها در مسائل مدیریت شهری، برپایی جلسات مشترک بین شورا و شهرداری اهمیت ویژه‌ای دارد،گفت: بررسی مسائل فنی و تخصصی باید در کمیسیون‌ها و با کمک مشاورین انجام شود، نظارت و کنترل بر این پروژه‌ها نیز می‌بایست در آن کمیسیون با حساسیت انجام شود و اگر شهرداری در موردی به توافقات و مصوبات عمل نکند، به شورا و نشست‌های مشترک ارجاع شود تا مورد بررسی قرار گیرد.

احداث پروژه‌هایی همچون پردیس سینما، باغ موزه هنر، باغ پارک بزرگ شهر، تالار بزرگ شهر (سیلوی قدیم)، تالار همایش روباز، پارک‌های موضوعی )بانوان، کودکان، باغ‌ موزه موسیقی)، خط ۲ قطار شهری، تراموا (از آرامگاه حافظیه تا شاهزاده قاسم)، بلوار کوهسار مهدی (عج)، شهربازی ۳۰ هکتاری، تله‌کابین و مجتمع تفریحی گردشگری انجیره؛ بازآفرینی و ساماندهی محورهای زند (میدان توپخانه)، عرفان (دروازه قرآن تا دروازه اصفهان) و سعدیه و کوچه‌باغ‌ها؛ و همچنین تکمیل تقاطع‌های غیرهمسطح امیرکبیر-مهدیه، شهید باهنر (کمربندی)، شهید رودکی و پروژه‌ی ۵۵متری مهدیه، ازجمله مهمترین برنامه‌هایی بودند که توسط شهرداری شیراز ارائه شد.

در این نشست همچنین پروژه‌های دیگری همچون احداث پارک آبی و پل فضیلت به لیست پروژه‌های شاخص اضافه شد و مقرر شد که برنامه زمان‌بندی آن‌ها نیز ظرف ۲۰ روز آینده ارائه شود.

انجام امور شهری مطالبق با خواست مردم
نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه این نشست با تأکید بر اینکه وظیفه‌ی شهرداری اجرای پروژه‌های مورد نیاز مردم است، گفت: رسالت مدیران شهری انجام امورات شهری مطابق با خواست شهروندان است و به همین دلیل برنامه ریزی شده که در مناطق ۱۱ گانه شیراز، امورات بر اساس اولویت‌های مردم انجام شود.
ابراهیم صبوری افزود: بعد از جلساتی که با یاوران شورا برگزار و مقرر شد که تا پایان شهریورماه هرکدام از ۱۵۰ کد محله‌ای که تعریف شده، دو اولویت کاری در محله خودشان را به شورای شهر اعلام کنند که تا اواسط مهرماه این موارد به شهرداری ارائه شود.
این پیشنهاد نایب رئیس شورای شهر شیراز مورد موافقت شهردار این شهر نیز قرار گرفت.

پروژه‌های جدید را باید اصولی و کارشناسی پیش برد
شهردار شیراز در ادامه این جلسه با بیان اینکه از مراحل مطالعه و امکان‌سنجی تا بهره‌برداری پروژه‌ها نیاز به برنامه‌ زمان‌بندی حساب شده‌ وجود دارد گفت: واقعیت این است که برخی مسائل در گذشته بدون مطالعه و امکان‌سنجی لازم مطرح شده و در حال حاضر شهرداری شیراز در بسیاری از پروژه‌ها از ابتدا مطالعات لازم را انجام داده است.
حیدر اسکندرپور با یادآوری اینکه تکلیف شورا برای شهرداری تعریف ۱۰ پروژه شاخص جدید در مقیاس بزرگ بوده است، گفت: با این حال ما با بررسی‌هایی که انجام دادیم بالغ بر ۲۳ پروژه جدید بزرگ‌مقیاس برنامه‌ریزی کرده‌ایم که احتمال افزایش آن نیز وجود دارد.
به گفته‌ شهردار شیراز، علاوه بر تدوین برنامه زمان‌بندی برای پروژه‌های بزرگ‌مقیاس، میزان اعتبار لازم در هر گام از پیشرفت پروژه‌ها نیز برآورد و مشخص شده است.

در پایان دومین نشست مشترک شورا و شهرداری شیراز، بنا شد که اعضای شورا علاوه بر ۲۳ پروژه اعلام شده، پروژه‌های پیشنهادی در این نشست را نیز مورد بررسی قرار دهند و در نهایت ۳۰ پروژه شاخص را برای تدوین زمان‌بندی نهایی و اجرا به شهرداری ارائه کنند.
۹۸۷۳/ ۲۰۲۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر شیراز شیراز مدیریت شهری سرمایه گذاری شهرداری شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پروژه دوچرخه و موتور برقی اشتراکی در مناطق ۱۱ گانه شیراز

رضا محمدیان در حاشیه یکصد و هفدهمین جلسه کمیسیون حمل و نقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: در این جلسه لایحه کمک هزینه شهرداری شیراز جهت کرایه سفر و هزینه ثبت‌نام پروژه دوچرخه و موتور برقی اشتراکی در شهر شیراز بررسی شد.

او افزود: در همین راستا مقرر شد در راستای اجرای قانون هوای پاک، حمایت از سیستم حمل و نقل پاک و بهره‌مندی از توان شرکت‌های ارائه دهنده خدمات دوچرخه و موتور برقی اشتراکی و همچنین انتخاب شهر شیراز به عنوان پایتخت محیط زیست آسیا، اجرای قانون هوای پاک و مطالبه شهروندان مواردی در خصوص استفاده از موتورسیکلت‌ها و دوچرخه‌های برقی اشتراکی مطرح شود.

محمدیان از بررسی لایحه راه‌اندازی پروژه دوچرخه و موتور برقی اشتراکی در قالب بسته سرمایه‌گذاری در سطح مناطق یازده گانه شیراز خبر داد و گفت: در این لایحه آمده است که شهرداری شیراز با توجه به نظریه هیئت کارشناسان رسمی دادگستری در خصوص ارائه خدمات موتور سیکلت‌ها و دوچرخه‌های برقی اشتراکی، قیمت کرایه سفر برای موتور‌های برقی ۲۵ هزار ریال و برای دوچرخه‌های برقی ۱۵ هزار ریال به ازای هر دقیقه در نظر گرفته شده است، اقدام کند.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: بر اساس ماده واحده این لایحه به شهرداری شیراز اجازه داده شد مبلغ ۱۰ هزار ریال به ازای هر دقیقه از سفر با دوچرخه و موتور برقی را به عنوان کمک هزینه سفر شهروندان و همچنین مبلغ ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال معادل ۱۵۰ هزار تومان را به عنوان کمک هزینه ثبت نام اولیه سفر شهروندان به جهت استقبال از حمل و نقل پاک کلانشهر شیراز پرداخت کند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز افزود: این لایحه ۴ تبصره دارد که در تبصره اول آمده است شهرداری می‌تواند در ابتدای اجرای طرح به منظور استقبال سرمایه‌گذاران در این پروژه حداکثر تا هزینه یک میلیون سفر (میانگین ۱۵ دقیقه) را به صورت پیش خرید با دریافت ضمانت‌نامه بانکی به همان مبلغ پرداخت کند.

همچنین در تبصره ۲، کرایه سفر و کمک هزینه شهرداری برای کرایه سفر سالیانه با توجه به نظریه کارشناسی و میزان نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی افزایش می‌یابد.

او بیان کرد: در تبصره ۳ این لایحه، موارد پیش‌بینی مربوط به استاندارد دوچرخه و موتور‌های برقی و همچنین بیمه بهره‌برداران و الزام داشتن گواهینامه بهره‌برداران در قرارداد و تبصره ۴، دسترسی شهرداری به اطلاعات سفر بهره‌برداران دوچرخه و موتوربرقی در طول مدت قرارداد به صورت شفاف، لحاظ شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز در پایان بیان کرد: پس از بررسی این لایحه، مقرر شد این موضوع به جهت تصمیم‌گیری نهایی به صحن شورا ارسال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پرهیز از تردد غیرضرور داخل شهر در هنگام بارندگی
  • منطقه یک شیراز، منطقه هزینه‌بردار در تملک
  • فعالیت شبانه‌روزی در پروژه پارک آبی و آکواریوم
  • در یکصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی
  • گلایه عضو شورای اسلامی از احداث نشدن باغات بانوان در سطح شهر شیراز
  • گلایه عضو شورای اسلامی شهر شیراز از احداث نشدن باغات بانوان در سطح شهر شیراز
  • پارک آبی شیراز، بزرگترین پارک آبی کشور
  • بازدید خبرنگاران از دو پروژه عمرانی شهرداری شیراز
  • راه‌اندازی پروژه دوچرخه و موتور برقی اشتراکی در مناطق ۱۱ گانه شیراز