Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به فعالیت ده‌ها هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده، گفت: این حوزه فضای بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال است.

به گزارش مشرق؛ فریده اولادقباد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با تاکید بر اهمیت نقش صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده در ایجاد اشتغال و درآمدزایی بر ضرورت حمایت دولت و مجلس از این صنعت جدید و نوپا در ایران تاکید کرد و گفت: افزایش سواد رسانه‌ای افراد از طریق آموزش و نظارت بر اقتصاد دیجیتال بسیار حائز اهمیت است چراکه هر قدر هم این حوزه درآمدزا باشد، بدون آموزش مضراتش بیشتر از فوایدش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین درآمد و اشتغال با صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده

نماینده مردم تهران، ری، شمرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده با کمترین هزینه بیشترین درآمد و اشتغال را به همراه دارد، ادامه داد: راه ساماندهی فعالیت‌های حوزه صنعت دیجیتال مقابله با آن و ایجاد سد بر سر راه جوانان تحصیلکرده فعال در آن نیست بلکه باید با نظارت و اصلاح قوانین راه‌های تخلف را در این حوزه بست.

رونق محتوای ایرانی-اسلامی از طریق صنعت تولید محتوای اپراتوری

صنعت تولید محتوا فضای بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی است

وی با بیان اینکه فعالان حوزه صنعت تولید محتوای اپراتوری مروج فرهنگ و اخلاق هستند و می‌توانند سبب رونق تولید ملی در بخش محتوای ایرانی-اسلامی شوند، افزود: با توجه به جایگاه اثرگذاری، باید مسئله نظارت و آموزش فعالان صنعت تولید محتوای اپراتوری را جدی گرفت و در عین حال فضا را برای رونق و گسترش فعالیت آن‌ها باز کرد.

صنعت تولید محتوای اپراتوری؛ بسیار مناسب برای اشتغال

رئیس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به فعالیت ده‌ها هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده، گفت: این حوزه فضای بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی بانوان است.

ده‌ها هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه صنعت تولید محتوای اپراتوری و خدمات ارزش‌افزوده فعالیت دارند

دولت باید از بستر قانون برای رونق صنعت دیجیتال در مسیر درست خود بهره گیرد

به اعتقاد وی دولت باید از بستر قانون برای رونق این صنعت در مسیر درست خود بهره گیرد نه آنکه با سنگ انداختن جلوی پای فعالان این حوزه به‌جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کند.

انتقاد از عدم ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه اقتصاد دیجیتال

اولادقباد با انتقاد از عدم ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه اقتصاد دیجیتال، اضافه کرد: به‌یقین بدون ایجاد زیرساخت‌ها نمی‌توان رشد و پیشرفت توام با درآمدزایی را در این مسیر شاهد بود، در حالی که وضعیت اقتصادی نامناسب کنونی کشور و تحریم‌های ناعادلانه ضرورت ایجاد زیرساخت‌ها جهت دستیابی به درآمد و اشتغال را دو چندان کرده است.

اقتصاد دیجیتال هزینه‌های اضافی را به مردم تحمیل نمی‌کند

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه نباید در مقابل تکنولوژی ایستاد که می‌تواند نیازهای افراد جامعه را از مسیر راحت‌تری تامین کند، توضیح داد: از طریق اقتصاد دیجیتال دیگر هزینه‌های اضافی به مردم جهت دریافت همین خدمات به صورت حضوری تحمیل نمی‌شود.

نظارت، ایجاد زیرساخت‌ها و افزایش اطلاعات مردم در حوزه فضای مجازی از سوءاستفاده جلوگیری می‌کند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است نظارت، ایجاد زیرساخت‌ها و افزایش اطلاعات مردم از فروش کالاهای تقلبی در فضای مجازی، سوءاستفاده، افزایش قیمت، شکل دادن قیمت‌های حبابی و سلب اعتماد جلوگیری خواهد کرد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان تحولات یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام نویسی ناشران دیجیتال برای حضور در نمایشگاه کتاب آغاز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این ناشران می‌توانند تا پنجم اردیبهشت‌ با مراجعه به سامانه ketab.ir نام نویسی کنند. شیوه حضور ناشران دیجیتال در نمایشگاه فقط به صورت فیزیکی است و ناشرانی که دارای مجوز از مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی باشند، امکان نام نویسی در این نمایشگاه را دارند.

کتاب‌های منتشر شده ناشران دیجیتال از سال ۱۳۹۹ به بعد در سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل عرضه است و قبل از آن باید به ثبت آثار خود در سامانه اقدام کنند.

ناشران علاقه‌مند برای حضور در نمایشگاه کتاب می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۵۲۶۸ داخلی ۱۰۷ و ۱۰۵ و ۹۱۰۰۶۳۶۳ داخلی ۳۱۷ تا ۳۲۱ تماس بگیرند.

سی‌ و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز نام نویسی ناشران دیجیتال برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان شهرستان نور
  • توانمندسازی محلات شهر صرفا ایجاد اشتغال نیست
  • جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌های مردمی شکل می‌گیرد
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • نام نویسی ناشران دیجیتال برای حضور در نمایشگاه کتاب آغاز شد
  • واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود